Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dopisuję się do listy nieprzepadających za czyszczeniem wnętrza. Ale dzięki @rygryssowi wiem jak niedoskonały byłem. Zrobię sobie ściągę i po kolei jak Ty będę czyścił :D

• Moderator
Opublikowano

Zobaczyłem na lapku relacje i popadłem w depresje  :D nawet sie nie zastanawiam czy jesteś normalny bo wiadomo ze nie bardzo, słowo świr pasuje do ciebie idealnie :mrgreen:

Piękna robota nawet nie wiem jak opisać to co ty zrobiłeś z tym autem istne Cudo

• Moderator
Opublikowano
W dniu 10/10/2017 o 08:58, rygryss napisał:

Zawodnik

O i deseczki pod kolami :D prawilnie na szutrze ;)

Opublikowano

Wielki szacun za świetną robotę i obszerną relację.

Nie nudziłem się ;)

Opublikowano

Robota super, fajne zdjęcia, miło się oglądało ;)

Czy po glinkowaniu poszedł jakiś cleaner czy finish? Nie jestem w stanie sobie wyobrazić, żeby po glinkowaniu nie "liznąć" auta. Ja po glinkowaniu zawsze mam miejscami jakis bałagan, nawet jeśli używam bardzo miekkiej glinki. Pytam z ciekawości :)

Opublikowano

jakbym po glinkowaniu czymś liznął, na pewno zrobiłbym fotki;) ten lakier prosi się o konkretną korektę, a fusso jak na niego przystało, maskuje cudownie.

Opublikowano
W dniu 12.10.2017 o 17:32, TTOMEKK napisał:

tygrys rygrysa" nadal w formie :)

z daleka, nie jest źle, ale pod latarką cudów nie ma... najgorsze jest to, że chyba w tym roku nie dam rady ogarnąć lakieru :/

Opublikowano

Może to i lepiej, przez zimę na pewno coś jeszcze dojdzie a na wiosnę będzie szoł and szajn. ;) Ja miałem robić teraz E65, ale jednak przesuwamy to na wiosnę. ;)

Opublikowano

Czy możesz mi podać nazwę tej końcówki szorujacej do wkrętarki? Od dłuższego czasu szukam jej w sklepach - wygląda na bardzo pomocna przy szorowaniu wykładzin czy dywaników. 

Opublikowano

Kurczę, świetna robota! Ja również nie należę do entuzjastów czyszczenia wnętrza, ale tak jak napisał @Fredi88 chyba trzeba będzie sobie zrobić ściągę:D. Tak nawiasem mówiąc, taka Insignia to moje ciche marzenie...:roll:

Opublikowano
2 godziny temu, rapmen93 napisał:

taka Insignia to moje ciche marzenie...:roll:

fajnie się tym lata, dwie turbinki robią robotę, z dołu idzie jak wystrzelony z procy.