Fredi88 Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2017 Dopisuję się do listy nieprzepadających za czyszczeniem wnętrza. Ale dzięki @rygryssowi wiem jak niedoskonały byłem. Zrobię sobie ściągę i po kolei jak Ty będę czyścił
Moderator BiałyGTi Opublikowano 10 Października 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 10 Października 2017 Zobaczyłem na lapku relacje i popadłem w depresje nawet sie nie zastanawiam czy jesteś normalny bo wiadomo ze nie bardzo, słowo świr pasuje do ciebie idealnie Piękna robota nawet nie wiem jak opisać to co ty zrobiłeś z tym autem istne Cudo
Moderator Domel Opublikowano 11 Października 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 11 Października 2017 W dniu 10/10/2017 o 08:58, rygryss napisał: Zawodnik O i deseczki pod kolami prawilnie na szutrze
Mumins Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2017 Myślę, że nagrody za kolejną edycję konkursu W&W można już rozdać komentarz zbędny, da się lepiej ???
damian_acc Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2017 Kurde wasze komentarze wymiatają tak samo jak relacja
DZIADZIA Opublikowano 11 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2017 9 godzin temu, Mumins napisał: da się lepiej ??? na pewno, kwestia czasu i zdrowej korby
wojtt Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2017 Wielki szacun za świetną robotę i obszerną relację. Nie nudziłem się
Posejdon Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2017 @rygryssA już chciałem skleić jakąś relację.No i czar prysł,poczekam aż twoja trochę podupadnie o ile to wogóle nastąpi
Maciej WTN Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2017 Robota super, fajne zdjęcia, miło się oglądało Czy po glinkowaniu poszedł jakiś cleaner czy finish? Nie jestem w stanie sobie wyobrazić, żeby po glinkowaniu nie "liznąć" auta. Ja po glinkowaniu zawsze mam miejscami jakis bałagan, nawet jeśli używam bardzo miekkiej glinki. Pytam z ciekawości
DZIADZIA Opublikowano 12 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2017 jakbym po glinkowaniu czymś liznął, na pewno zrobiłbym fotki ten lakier prosi się o konkretną korektę, a fusso jak na niego przystało, maskuje cudownie.
TTOMEKK Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2017 Piękna relacja i kątem oka widzę, że "tygrys rygrysa" nadal w formie
shinekamcar Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2017 Kozak relacja..super się ogląda , widać ogrom włożonej pracy ...BRAVO:-) pozdr
DZIADZIA Opublikowano 13 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2017 W dniu 12.10.2017 o 17:32, TTOMEKK napisał: tygrys rygrysa" nadal w formie z daleka, nie jest źle, ale pod latarką cudów nie ma... najgorsze jest to, że chyba w tym roku nie dam rady ogarnąć lakieru
KapselK Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2017 Może to i lepiej, przez zimę na pewno coś jeszcze dojdzie a na wiosnę będzie szoł and szajn. Ja miałem robić teraz E65, ale jednak przesuwamy to na wiosnę.
DZIADZIA Opublikowano 14 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2017 @KapselK, racja
Gość Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2017 Czy możesz mi podać nazwę tej końcówki szorujacej do wkrętarki? Od dłuższego czasu szukam jej w sklepach - wygląda na bardzo pomocna przy szorowaniu wykładzin czy dywaników.
DZIADZIA Opublikowano 14 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2017 niestety nie ma na niej wydruku firmy, a opakowanie już daaaawno wyrzuciłem
Lewus089 Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2017 @vangsta na deepgloss mają takie. Są różne twardości. Tu masz link do miękkiej http://www.deepgloss.pl/mobile/pl/p/DeepGloss-Szczoteczka-do-tapicerki-na-wiertarke-Miekka/3467Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka
rapmen93 Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2017 Kurczę, świetna robota! Ja również nie należę do entuzjastów czyszczenia wnętrza, ale tak jak napisał @Fredi88 chyba trzeba będzie sobie zrobić ściągę. Tak nawiasem mówiąc, taka Insignia to moje ciche marzenie...
DZIADZIA Opublikowano 18 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2017 2 godziny temu, rapmen93 napisał: taka Insignia to moje ciche marzenie... fajnie się tym lata, dwie turbinki robią robotę, z dołu idzie jak wystrzelony z procy.
Rekomendowane odpowiedzi