CoolBreeze Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2017 1 godzinę temu, Domel napisał: https://bestseller.pl/shiny-garage-butelka-z-etykieta-1l.html jestem pod wrażeniem tych butelek. Świetna jakoś. Nic nie ucieka i nie syczy, świetnie działają i etykietę można wywalić - POLECAM. A jak oceniasz ich "twardość"? Są podobne to tych od D-toxa czy "sztywniejsze"?
D@ViD Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2017 a propo D-tox'a i jego butelki z atomizerem. Jak Wam się sprawujei jaka wam daje "mgiełkę"? Kupiłem go 1 raz i w weekend jak używałem, to nie mogłem atomizera ustawić na miarę równą mgiełkę. Waliło pół stumieniem i poł mgiełką.
CoolBreeze Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2017 @david2888, u mnie atomizer działa w pełnym zakresie. Od mgiełki/mgły do strumienia. Kwestia wprawy w doborze ustawień. Na początku też psikałem "na bogato".
kskej Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2017 31 minut temu, david2888 napisał: a propo D-tox'a i jego butelki z atomizerem. Jak Wam się sprawujei jaka wam daje "mgiełkę"? Kupiłem go 1 raz i w weekend jak używałem, to nie mogłem atomizera ustawić na miarę równą mgiełkę. Waliło pół stumieniem i poł mgiełką. mam to samo, atomizer zmieniony na canyon'a bodaj, jak dobrze kojarzę nazwę
Moderator Domel Opublikowano 9 Listopada 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2017 Godzinę temu, CoolBreeze napisał: A jak oceniasz ich "twardość"? Są podobne to tych od D-toxa nie mam detoxa. to sa te same butelki ?
Grzechu23 Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2017 Wątpię. butelka D-tox jest bardzo miękka/giętka. Tutaj wygląda to na chyba twardszy materiał
CoolBreeze Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2017 5 minut temu, Domel napisał: nie mam detoxa. to sa te same butelki ? No właśnie nie wiem. Myślałem, że masz Irona od SG i będziesz mógł porównać.
Moderator Domel Opublikowano 9 Listopada 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2017 1 minutę temu, Grzechu23 napisał: Wątpię. butelka D-tox jest bardzo miękka/giętka. Tutaj wygląda to na chyba twardszy materiał tak twarda, solidna. Teraz, CoolBreeze napisał: Myślałem, że masz Irona od SG i będziesz mógł porównać. 4 minuty temu, CoolBreeze napisał: Irona od SG ktory dokładnie to produkt ? zgupiałem 1
CoolBreeze Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2017 6 minut temu, Domel napisał: tak twarda, solidna. I o taką odpowiedź mi chodziło. Dzięki
Grzechu23 Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2017 47 minut temu, Domel napisał: ktory dokładnie to produkt ? zgupiałem Cały czas chodzi o SG D-Toxhttp://www.shinygarage.pl/shiny-garage-iron-off-bleeding-1l.html
Moderator Domel Opublikowano 9 Listopada 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2017 31 minut temu, Grzechu23 napisał: Cały czas chodzi o SG D-Toxhttp://www.shinygarage.pl/shiny-garage-iron-off-bleeding-1l.html nie to jest całkiem inna butelka,
Lybex Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2017 Może ktoś polecić dobre butelki 0,5 l ?
Gesiu_15 Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2017 2 minuty temu, Lybex napisał: Może ktoś polecić dobre butelki 0,5 l ? Butelki od GOOD STUFF + atomizery http://autonablask.pl/produkt/good-stuff-butelka-pet-500-ml-trigger/
CoolBreeze Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2017 Może ktoś polecić dobre butelki 0,5 l ? Good Stuff ma świetne butelki z rewelacyjnym atomizerem. Używam - polecam.Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka Potrzebuje same butelki W tym samym momencie pisaliśmy.W takim razie GS odpada. Chociaż zawsze mozesz atomizer odłożyć na później Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
Gesiu_15 Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2017 @Lybex same butle PET . http://autonablask.pl/produkt/butelka-pet-500-ml/
Lybex Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2017 6 minut temu, Gesiu_15 napisał: @Lybex same butle PET . http://autonablask.pl/produkt/butelka-pet-500-ml/ Właśnie przed chwilą je oglądałem i wpadły mi w oko.
Fitte Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2017 Mi się strasznie te podobają niestety cena troche wysoka http://allegro.pl/epoca-butelka-0-5-l-atomizer-sklep-i6780324232.html
paperson Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2017 Na allegro zaczął się tydzień darmowej dostawy, więc można w okazyjnej cenie (aukcja nr 6951009233) chwycić opryskiwacze 0,5L Mercury Super 360 PRO+ za 15 zł/szt. Jest jeszcze 10 szt.
Grzechu23 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2017 Ktoś sie ostatnio pytał czy nowe butelki od Shiny garage 1l to te same co przy D-tox To zupełnie inne butelki. Moim zdaniem zdecydowanie 'lepsze'. Gruubszy plastik, ładniej wyprofilowane Atomizer Canyon ten sam tu i tu. Samo działanie, wiadomo..jak dla mnie nie ma lepszych w tej cenie (ok. 8 zł butelka+atomizer) Wypsikałem ostatnio 3l non stop roztworu z butelki z tego atomizera i nawet kropelki na ręce. Regulowany strumień od punktowego do super mgiełki -> Zamówione 3 sztuki 1
Qlimaxss Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2017 Potwierdzam !;). Dla mnie butla z D toxa przy tej za 8 złoty. Jest jak papier , odkrształca się itp;(. Sam kupiłem 2 ale w planach na nowy sezon mam zakup buti z Gs 250 i 500 i kolejnych litrówek Shiny😊. A ja miałem tak że mi atomizer Canyon padł przy D -toxie za 2 użyciem ale szybko u swojego dostawcy wymieniłem i hula aż miło😊
Grzechu23 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2017 A macie info czy butla GS 500 ml posiada ten duży standardowy gwint 28 czy ten mały 24/410 ?
Fredi88 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2017 A ja właśnie kupiłem sprawdzone kwazary mercury są fajne bo kolorowe więc żółty będę miał do apc, czerwony do tire&rubber cleanera, zielony do wheel cleanera i niebieski na tar&glue pół litrowe żeby dużo miejsca nie zajmowały Butelki z GS zostawiam gdy potrzebny będzie jakiś qdek wziąć ze sobą w podróż bo pozwalają dawać naprawdę mało produktu na lakier
CoolBreeze Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2017 A macie info czy butla GS 500 ml posiada ten duży standardowy gwint 28 czy ten mały 24/410 ? Większy. Było o tym gdzieś w nowościach od GS.Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu TapatalkaUps, mialem na myśli butle litrówki. Sorry za wprowadzenie w błąd. 0,5l GS mają mniejszy gwint - jak w 250ml.Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
Grzechu23 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2017 spoko, nic sie nie dzieje. Tak właśnie przypuszczałem ze jest ten mniejszy gwint i dupa. Dlatego u mnie do APC odpadają ponieważ nie ma możliwości zamontowania atomizera z sitkiem spieniającym. Szczerze polecam takie rozwiązanie przy tego typu produktach. Stosuje atomizer od @tenzidetailer i super sprawa. 1
Rekomendowane odpowiedzi