Jump to content

Recommended Posts

• Dystrybutor
Posted

Tym razem prezentujemy naszą krwawą felgę, z której jesteśmy mega dumni! Przede wszystkim jest baaaaaaardzo mocna, a jej dodatkowym atutem jest cena ;)  pH 7 zapewnia bezpieczeństwo dla felg lakierowanych i chromowanych, a dodatkowo produkt jest także użyteczny do deironizacji lakieru. 

Opis:

Red DeWheel to środek o neutralnym pH do usuwania głęboko osadzonych zanieczyszczeń metalicznych z powierzchni felg i lakieru. Dzięki żelowej konsystencji produkt utrzymuje się dłużej na powierzchni co pozwala usunąć nawet bardzo stary i zapieczony pył z klocków hamulcowych oraz lotną rdzę z felg i lakieru. Produkt bezpieczny dla lakieru oraz wszelkiego rodzaju felg (lakierowanych, chromowanych, polerowanych itp.)

Link: https://cleantechco.pl/produkt/red-dewheel/

Cechy produktu:

• świetnie czyści felgi
  • usuwa uporczywy nalot z felg oraz lakieru
  • łatwy i szybki w użyciu
  • wysoce wydajny – żelowa konsystencja
  • efekt krwawienia
  • może "pracować" na lakierze nawet do 20 min !

Ceny:

0,5 l - 35 PLN

1 l - 59 PLN

5 l - 219 PLN

red.jpg.44e493c976527b2759fc7084ac1feeea.jpg

ROZCIEŃCZANIE

Gotowy do użycia.

SPOSÓB UŻYCIA

1. Wstrząśnij przed użyciem.
2. Nanieś preparat bezpośrednio na powierzchnię czyszczoną i pozostaw do czasu gdy zareaguje z brudem (ok. 60 sekund).
3. Następnie spłukaj powierzchnię silnym strumieniem wody.

pH 7 – odczyn neutralny

Tutaj parę fotek:

598e00374e5b3_IMG_2325(1).JPG.d26b0cdf83c13348ac87a8453c8e9389.JPGIMG_2326.JPG.69b5f1ad6400fec9e210f30c282c57f8.JPGIMG_2330.PNG.f73a38b2145169ba75256d64cab2224d.PNGIMG_2332.PNG.2d5a2820a6b5e1ff54b59b9873493e8e.PNGIMG_2333.JPG.e244cc9137c6dc2e0c6a42545001a76b.JPG

Zapraszamy do dyskusji. Macie pytania? Piszcie śmiało :)

Posted

56 minut temu, cleantechco napisał:

Tym razem prezentujemy naszą krwawą felgę, z której jesteśmy mega dumni! Przede wszystkim jest baaaaaaardzo mocna, a jej dodatkowym atutem jest cena ;)  pH 7 zapewnia bezpieczeństwo dla felg lakierowanych i chromowanych, a dodatkowo produkt jest także użyteczny do deironizacji lakieru. 

Ceny:

0,5 l - 33 PLN

1 l - 55 PLN

5 l - 230 PLN

Cena akurat nie jest mocnym atutem - produkt droższy, niż ADBL LV, SG D-Tox, lub GS BS. Chyba, że jest to produkt na poziomie CP IronX - wtedy rzeczywiście cena będzie atutem. :) Ale to tylko spekulacje - jak zwykle testy forumowiczów pokażą, jak jest rzeczywiście :biggrin:

• Dystrybutor
Posted
1 godzinę temu, Eidos71 napisał:

Cena akurat nie jest mocnym atutem - produkt droższy, niż ADBL LV, SG D-Tox, lub GS BS. Chyba, że jest to produkt na poziomie CP IronX - wtedy rzeczywiście cena będzie atutem. :) Ale to tylko spekulacje - jak zwykle testy forumowiczów pokażą, jak jest rzeczywiście :biggrin:

Ciężko żebyś oceniał cenę jeśli nie znasz jakości :D trudno też żebyś wierzył w moje słowa dopóki sam się nie przekonasz ;) próbki wyszły wszystkie magazynu, na ten moment niestety nie mamy więcej... ale dużo testów i relacji wpadło na nasz fan page. Na forum też jest parę testów kilku produktów. Ktoś z forumowiczów na pewno dostał w paczce reda więc śmiało niech się podzieli opinia :)

Posted

@cleantechco - spokojnie, nie oceniam produktu, bo nie mam do tego podstaw ;) Na razie zapoznałem się z jedyną opinią na temat Waszego deironizera na forum - niewiele z niej wynika: ot, deironizer jak wiele innych, których na rynku jest naprawdę mnogość. Dlatego napisałem, że - jak na razie - cena nie stanowi dla mnie atutu do zakupu produktu. Dobrze byłoby, gdyby osoba(y), która/e otrzymały tester Waszego produktu, zrobiła/y małe porównanie do tego typu produktów innych producentów - tych w cenie podobnej do Waszej, jak i tych tańszych. Dopiero to umożliwiłoby ocenę Waszego produktu.

• Dystrybutor
Posted

No niestety nie wymusimy na nikim żeby zrobił test. Parę osób obiecała, że takie umieści ale niestety nie dotrzymali słowa ;)

Posted
19 godzin temu, cleantechco napisał:

pH 7 zapewnia bezpieczeństwo dla felg lakierowanych i chromowanych, a dodatkowo produkt jest także użyteczny do deironizacji lakieru. 

19 godzin temu, cleantechco napisał:

UWAGA

Nie nakładać środka na powierzchnie chromowane, nie nakładać preparatu w pełnym słońcu lub na gorące powierzchnie i nie dopuścić do wyschnięcia środka.

Poprawcie opis dotyczący chromu, bo raz jest bezpiecznie, a raz nie należy nakładać na niego środka.

• 9 months later...
Posted

To ja już się pogubiłem 😄 

Tutaj jak byk napisaliście, że:

W dniu 11.08.2017 o 21:08, cleantechco napisał:

Produkt bezpieczny dla lakieru oraz wszelkiego rodzaju felg (lakierowanych, chromowanych, polerowanych itp.)

Niedługo później jednak jest wiadomość:

W dniu 11.08.2017 o 21:08, cleantechco napisał:

Nie nakładać środka na powierzchnie chromowane

Lecz na końcu jest dodane info, że:

W dniu 12.08.2017 o 22:11, cleantechco napisał:

Oczywiście środek bezpieczny dla każdego rodzaju felg

Yyyy to co w końcu z tymi chromowanymi ?  😂

• Dystrybutor
Posted
Godzinę temu, Karbo napisał:

To ja już się pogubiłem 😄 

Tutaj jak byk napisaliście, że:

Niedługo później jednak jest wiadomość:

Lecz na końcu jest dodane info, że:

Yyyy to co w końcu z tymi chromowanymi ?  😂

Och widzisz nie poprawiłem błędów na forum 🙂

Na etykiecie i naszej stronie oczywiście bez takich byków 😄 Tutaj myślałem o kwasowym Clean Wheel pisząć o Redzie, stąd pomyłka!

Już poprawione 🙂

• 9 months later...
Posted

@cleantechco niestety na forum mało o tym deironizerze. Jest bardzo mocno żelowy tj. do aplikacji na lakier raczej rozprowadzić aplikatorem, bo atomizer nie robi mgiełki czy aż tak źle nie jest jak np. z ironem Nanolexa, gdzie Canyon robi "mgiełkę" ale bardziej pluje 😛 

• Dystrybutor
Posted

Jest pół-żelowy więc nie ma problemu z przepuszczaniem przez atomizer 😉

• 1 month later...
  • Dystrybutor
Posted

Bezpieczny dla plastików, trzeba tylko dobrze spłukać na koniec 🙂