Bastek1980 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Szczerze, to jakbym miał zabrać się za to auto, to nie wiedziałbym od czego zacząć. Auto fajne, choć drewno nie w moim klimacie. Biały lakier jest super!Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris990 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Gratuluje efektów, wyszło super ! Powiedz proszę, jakich maszyn polerskich używasz do swoich prac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 @Pajko praca mistrzostwo, wszystko zostało powiedziane pozostaje mi tylko pogratulować zapału i chęci oraz pomocnika - BRAWO TY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Praca jak i cała pokazana relacja foto HARD LEVEL Graty i szerokości taki egzotykiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareme89 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 praca niesamowita, z reszta jak kazda Twoja. takie jedno pytanie, nide chciales od razu przy zderzaku zrobic tego lewego progu? mocno rzuca sie w oczy a pewnie bez problemu byloby gdzie zrobic odciecie na aucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajko Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Godzinę temu, dareme89 napisał: praca niesamowita, z reszta jak kazda Twoja. takie jedno pytanie, nide chciales od razu przy zderzaku zrobic tego lewego progu? mocno rzuca sie w oczy a pewnie bez problemu byloby gdzie zrobic odciecie na aucie. Był na to plan jednak żeby zdemontować cały panel od body-kit'u potrzebny jest conajmniej kanał bo dostęp jest utrudniony. Ale myślę że na niego też przyjdzie czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Funky Witch Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Dnia 6.08.2017 o 22:01, Pajko napisał: To kolejny produkt - Astro Magic Biorę tantiemy za nazwę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsk Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Super relacja, pięknie to wyszło, dla takiego jak ja czyli początkującego każdy taki temat jest bardzo dobrą lekcją....ogólnie piękny samochód, sam teraz poszedłem z samochodem dla siebie w motoryzację Amerykańską (Sebring 2.7 2001) i już zakochałem się w tym samochodzie..prosty, wygodny...pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dn501 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Mega auto, świetna robota i super relacja, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisu1252 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Super relacja jak i furka. Widziałem dzisiaj na krakowskiej-robi wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Jezeli dobrze zrozumialem to w pewnym momencie jakos poslizg do glinki uzywany byl iron magic. Dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zeby oszczedzic czas . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
automobilispa Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Obyło się bez pop corn-u... Robota świetna jak również pacjent który po tych zabiegach wygląda świetnie. Zdjęcia drewna w połączeniu z oświetleniem wymiatają! P.s. dobrze zauważyłem koszulkę "syndi"? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajko Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Tak koszulka syndi jest i to nie jedna . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiancd Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Trochę mało pianowań - szacun takiego kolosa ogarniać, korekta niby na zewnątrz, ale zauważ, że masz ładnie osłonięty podjazd z każdej strony + namiocik, gorzej jakbyś miał się za to zabierać na "otwartej przestrzeni" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posejdon Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 @Pajkoczy ty nie leciałeś dzisiaj na trasie Koszalin-Szczecin swoim Chevykiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajko Opublikowano 16 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Pogoda dopisała w weekend , więc postanowiłem pstryknąć kilka fotek . Dodatkowo ruszył nabór zdjęć do kalendarza . Tak to wygląda 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlatyNH Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Kapitalna śnieżynka A po Twoich zabiegach wygląda zacnie Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nathan85 Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Dobra robota Co cztery dłonie to nie dwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 @Pajko mijalismy się dziś w okolicach Wojnicza - te niebieskie światła dosyć mocno oslepiają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajko Opublikowano 25 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 A możliwe wracałem z Gródka . Nowe palniki czekają na swoją kolej w garażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 25 Marca 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 4 minuty temu, Pajko napisał: A możliwe wracałem z Gródka ooooo ty ! to widzimy się w sierpniu na polu namiotowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clavikord Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 W dniu 25.03.2018 o 21:20, Pajko napisał: Nowe palniki czekają na swoją kolej w garażu Byleby dać żarniki z przysłoną (H7R - o ile masz trzonek H7) i nic nie będzie oślepiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 @Domel to może spot w Gródku? Również często tam bywam w sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 29 Marca 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Godzinę temu, vangsta napisał: @Domel to może spot w Gródku? Również często tam bywam w sezonie Z miłą chęcią. Będę w Gródku nad Dunajcem - pole namiotowe Barbara - w sierpniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi