kursien Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2017 @Michał126 chapeau bas Mi na C5 schodzi ok 50ml SSW, choć powoli staram się pryskać jak najmniej.Ale wiesz jak jest - człowiekowi się wydaje że jak nie pryśnie to na fibrze już nic nie ma
CoolBreeze Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2017 @Michał126 , @kursien , oj tam, oj tam... poszło SWM tyle, ile poszło (od kreski do kreski). Kto bogatemu zabroni Więcej aplikowałem zwłaszcza na doły auta.
Moderator Domel Opublikowano 19 Listopada 2017 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2017 6 minut temu, CoolBreeze napisał: zabroni Więcej aplikowałem zwłaszcza na doły auta. notabene: ja jeszcze nie żałuje psikać we wszystkie dziwne miejsca zaraz po wymyciu, jak szczeliny nadkoli, progi, jakieś kanaliki odpływowe, śruby, nadkola materiałowe, sprężyny etc etc. Traktuje te woski w płynie jak swoiste środki ochronne - może nie antykorozyjne ale co zostanie w miejscach trudno dostępnych to jego
Fredi88 Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2017 Psikaniem trzeba się delektować a nie liczyć każde psiknięcie, żeby o złotówkę za dużo nie poszło... 1
Michał126 Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2017 Delektować to się można kobitą...
Fredi88 Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2017 2 minuty temu, Michał126 napisał: Delektować to się można kobitą... Jak traktujesz ją jak przedmiot... to możesz. To już nie mój problem.
Michał126 Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2017 Spuść z tonu, to zobaczysz świat w jaskrawszych barwach
Fredi88 Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2017 18 minut temu, Michał126 napisał: Spuść z tonu, to zobaczysz świat w jaskrawszych barwach Masz rację Jeszcze zakup wagi aptekarskiej, prowadzenie zużycia w tabelkach i będę najszczęśliwszym człowiekiem pod słońcem Tak jak pisałem... nie można być całe życie złotówą... psiknij raz na bogato Osiwiejesz 2 dni później
Michał126 Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2017 1 minutę temu, Fredi88 napisał: Masz rację Jeszcze zakup wagi aptekarskiej, prowadzenie zużycia w tabelkach i będę najszczęśliwszym człowiekiem pod słońcem Miałem na myśli to o kobicie. Delektować się kobitą można, a wręcz należy (bo inaczej sobie tego nie wyobrażam), z miłością. Według dość podobnego mechanizmu, jak różnej maści petrolheady delektują się autami. Co do wagi aptekarskiej... to jest odrębna kwestia... no, mi taka skrupulatność daje dużą satysfakcję, ale mama mi mówi, że mam nieleczony zespoł Aspergera.
jolley Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2019 Panowie, trafiłem na temat po przeczytaniu tematu Pana @Domel o siuwaxach zrzucających wodę. Również szukałem czegoś co pomoże osuszyć auto, tylko pytanie, raczej retoryczne. Czy jest sens kładzenia na syntetyk Fusso 12 months SWM? Krople doprowadzają mnie do szału
Rekomendowane odpowiedzi