mackoo Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Szybka akcja na bezdotyku, ostatnie mycie zgodnie ze sztuką w styczniu, potem kilka razy opłukany tylko, trochę szczur Na testy poszedł Koch GreenStar i powiem, że jak na spryskanie z butli (nie mam opryskiwacza ani pianownicy) wyszło lepiej niż dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Zdjąłem opony z felg letnich - w przyszłym tygodniu idą do malowania. Kolor będzie bez zmian: Po malowaniu polerka Menzerna 4000, nasmalcowanie woskiem i heja na auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 A ja dziś skompletowałem zabawki na weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielek. Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Standardowe mycie plus Fk 1000p do tego jak po każdej zimie nadkolą out wjazd na kanał i mycie wszystkich zakamarków razem z podwoziem myjką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lotek900 Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 7 godzin temu, krzygaj napisał: Zdjąłem opony z felg letnich - w przyszłym tygodniu idą do malowania. Kolor będzie bez zmian: Po malowaniu polerka Menzerna 4000, nasmalcowanie woskiem i heja na auto Ja czekam już 2 tygodnie na to żeby mój lakiernik miał czas zająć się moimi felgami. Mam nadzieję że w przyszłym tygodniu je weznie i po świętach będę mógł odebrać i założyć na auto, bo pogoda się poprawia coraz bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fitte Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Kupiony felunek trochę odbiegał od detailingowych standardów wiec w ruch CarPro IRONX Potem usuwanie smoły, glinkowanie, odtłuszczenie, Fusso i smalcowanie oponek moim ulubionym dressingiem GoodStuff Black Mamba Shine :-) Słoneczko, wysokie temperaturki zapraszamy w nasze skromne progi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fitte Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 [mention=10044]Fitte[/mention] Oszzz Ty kupiłes moj wymarzony felunek mi sie marza Revange w 20 calach.Ja tylko 17" ale więcej bym nie chciał. Wpadły niecelowo bo szukałem felg za 600-700 a te były w dobrej cenie i dołożyłem Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomson Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Mamy podobne gusta. Felga nie taka sama, ale podobna. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi-M Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Pomalowałem belkę z przodu na czarno, przerobiłem wtyczki halogenów pod LED h11, zmieniłem zbiornik spryskiwaczy na wersję pod xenon, dołożyłem spryskiwacze lamp, przerobiłem uchwyt loga i mocowanie rejestracji i do tego wpadł zderzak s line i grill rs3. 8h pracy ale efekt cieszy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Postanowiłem Astrze zafundować odnowę podwozia i elementów zawieszenia. Dzisiaj całe zawieszenie pojechało na piaskowanie i lakierowanie proszkowe, a kolejne dni to przygotowanie do nałożenia nowej konserwacji :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chochlik437 Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 34 minuty temu, zibi-M napisał: Pomalowałem belkę z przodu na czarno, przerobiłem wtyczki halogenów pod LED h11, zmieniłem zbiornik spryskiwaczy na wersję pod xenon, dołożyłem spryskiwacze lamp, przerobiłem uchwyt loga i mocowanie rejestracji i do tego wpadł zderzak s line i grill rs3. 8h pracy ale efekt cieszy ;] Pochwal sie jak to wyszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_t11 Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 @zibi-M @Slovak bez zdjęć to się nie liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 @Slovak jak powiedział tak zrobił Nic się nie zmieniło i podwozie będzie robione tym o czym rozmawialiśmy i tam gdzie rozmawialiśmy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 20 minut temu, Tomas22 napisał: Nic się nie zmieniło i podwozie będzie robione tym o czym rozmawialiśmy i tam gdzie rozmawialiśmy ? Nic się nie zmieniło i konsekwentnie realizuję swoje plany :). Gorzej, że powoli zaczynam chorować na auto w stylu wyprawowym, aby móc się swobodnie przemieszczać na co dzień. @Pawel_t11, nie ma czym się chwalić, jak będzie skończone to coś pokażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 23 Marca 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 1 godzinę temu, Slovak napisał: lakierowanie proszkowe, a kolejne dni to przygotowanie do nałożenia nowej konserwacji :). Gdzie CI to będą robić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 @Fitte Poka jak to na stilo wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fitte Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 [mention=10044]Fitte[/mention] Poka jak to na stilo wygląda:mrgreen:Śruby i pierścienie kupione, czekam na pogodę Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi-M Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 2 godziny temu, Chochlik437 napisał: Pochwal sie jak to wyszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 @Fitte Elegancko , czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chochlik437 Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Grill robi robote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid123l1 Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Sobotnie mycie jak sztuka nakazuje do tego wpadły progi od S na pokład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterG Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Ogarnalem piwnice... z detailingowych akcesoriow. Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid123l1 Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 @zibi-M Co tam masz za żaróweczki w lampach.? Czy to postojówki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 @dawid123l1 z tej perspektywy wygląda jak nie Mondeo. Jakoś ta dupa taka dłuższa i z tego konta bardziej mi na Honde wygląda. Gdybym nie widziałm tylnych lamp to serio powiedziałbym, że Honda. Zapodaj więcej fotek, ciekawie to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Mycie na dwa wiadra, Sonax BSD + żel Sonax na opony: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi