janekbossko Opublikowano 30 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Od rana mycie bez splukiwania, później cleaner, ipa i Soft99 Mirror Shine 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 1 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Umyłem 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 2 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Umyłem. Oba. Zymol się trzyma. A ten dostał poprawkę woskiem Pincale. Miał nie być trwały to i nie jest miesiąc (od 4go września) i kilkaset kilmetrów i jeszcze siedział ale miejscami tafla. Co ciekawe najsłabiej na dachu Godzinę później - uroki jesieni! Godzinę i 15 minut później. Uroki jesieni! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 2 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 @Geno i jak ten tiguanik ? zadowoleni jesteście ? jaki to silnik ? rozumiem DSG ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 2 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Auto żony przygotowane do zimy. W sobotę mycie dekontaminacja Vasco, Vampir, wjazd do garażu szybki one step pastą 3d One i wisienka na torcie FX Protect Vision opony również FX Protect. Zdjęcie tuż przed wyjazdem, udało się uwiecznić czyste auto, w trasie oczywiście padało 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejmian93 Opublikowano 2 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 2 godziny temu, peciu napisał: Auto żony przygotowane do zimy. W sobotę mycie dekontaminacja Vasco, Vampir, wjazd do garażu szybki one step pastą 3d One i wisienka na torcie FX Protect Vision opony również FX Protect. Zdjęcie tuż przed wyjazdem, udało się uwiecznić czyste auto, w trasie oczywiście padało Co to za Volvo i jaki silnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeea Opublikowano 2 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 W niedziele się nie pracuje, ale w garażowym zaciszu zrelaxowałem się troche i posprzątałem żony auto Odkurzanie, apc na wszystkie plastiki bo czyszczone nie były z pół roku, na to GS interior detailer, szyby to już oszukana ipa + drugie podejście z ADBL glass cleanerem. W podziękowaniu za te prace otrzymałem kotlet na obiad 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 2 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Godzinę temu, dejmian93 napisał: Co to za Volvo i jaki silnik? V40 silnik diesel D2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejmian93 Opublikowano 4 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Posprzątałem w srodku, ekoskore potraktowałem Tenzi ProDetailing a plastiki Good Stuff Interior Detailer. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 6 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Ostatnim czasem zająłem się wymianą foteli Tak wyglądało wnętrze tuż po kupnie .. Okleiłem dekory w Carbon 5D połysk Znalazłem rozbitka z Szwajcarii na znanym portalu , szybki telefon do sprzedającego i udało się kupić komplet grzanych Sport z boczkami w stanie bardzo dobrym Na spokojnie wieczorkiem zająłem się wymianą . Pod fotelami wszystko posprzątałem wszystkie plastiki itd . Wnętrze odżyło , tego mi brakowało https://i.postimg.cc/bYTFLCGm/DSC-03078.jpg Efekt końcowy 15 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekST220 Opublikowano 6 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 14 minut temu, Gesiu_15 napisał: Ostatnim czasem zająłem się wymianą foteli Tak wyglądało wnętrze tuż po kupnie .. Okleiłem dekory w Carbon 5D połysk Znalazłem rozbitka z Szwajcarii na znanym portalu , szybki telefon do sprzedającego i udało się kupić komplet grzanych Sport z boczkami w stanie bardzo dobrym Na spokojnie wieczorkiem zająłem się wymianą . Pod fotelami wszystko posprzątałem wszystkie plastiki itd . Wnętrze odżyło , tego mi brakowało https://i.postimg.cc/bYTFLCGm/DSC-03078.jpg Efekt końcowy Zmiana na wielki + :-), jeszcze czarny sufit i będzie baja. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi1509 Opublikowano 6 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 @Gesiu_15 Fajnje to wygląda. Jakby jeszcze wleciała czarna podsufitka to by był kosmos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 9 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Sezon późny to nie znaczy że ma się mniej błyszczeć;) 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 9 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 @Gesiu_15 świetna robota, teraz poluj na czarny sufit. będziesz więcej niż zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 9 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 CT - bardzo fajny wóz.Wyryte w skale z S20 FE 5G 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 9 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 W dniu 6.10.2022 o 09:38, adi1509 napisał: @Gesiu_15 Fajnje to wygląda. Jakby jeszcze wleciała czarna podsufitka to by był kosmos 2 godziny temu, Michał82 napisał: @Gesiu_15 świetna robota, teraz poluj na czarny sufit. będziesz więcej niż zadowolony Dzięki Sufit kiedyś założę jak znajdę w dobrej cenie i kompletny w bdb stanie. Teraz inne priorytety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nervus Opublikowano 9 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Pierwsze mycie lupo od końcówki lipca, kiedy to zymol concours wjechał na lakier. Coś tam żyje jeszcze. Ale filmiku tu wrzucić nie mogę 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 9 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Dziś wpadł na auto Neoxal Show Cars. Produkt bardzo przyjemnie się nakłada i dociera. Wydajność też bardzo dobra. Wczoraj przeleciałem pół samochodu o dopadł mnie deszcz, więc dziś poleciałem całe auto jeszcze raz. Produkt daje fajne szkiełko, bardzo przyzwoitą śliskość i kropelkuje meeega fajnie (wczoraj dodawałem zdjęcia). Tak prezentuje się auto po aplikacji (ostatnie zdjęcia tyłu wykonane godzinę po, a reszta świeżo po dotarciu). Nie wiem czy to kwestia światła, czy też specyfik po czasie zyskuje na efekcie wizualnym, ale po godzinie w garażu wygląda rewelacyjne! A to zużycie po zrobieniu półtora samochodu bez oszczędzania 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ral6014 Opublikowano 9 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 @penkus5 Kupiłeś od razu 2 butelki? Brawo Ty! Jak porównasz efekty wizualne w stosunku do klasycznego Neoxala QD? Mam poczucie, że SC to może być "game changer" w świecie quick detailerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 9 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 @ral6014 Z tego co kojarzę to mu chyba pomieszali w zamówieniu @penkus5Pisał o tym, chyba w mój arsenał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 9 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 @ral6014 Tak jak kolega @Qlimaxsswspomniał, zamówiłem klasycznego QD i Show cars. Chciałem je porównać obok siebie, bo klasyczny mi się skończył. Dostałem jednak w paczce 2x Show Cars, więc bezpośrednio porównać nie mogę, ale nowy chyba sporo większe szkiełko daje, a i aplikacja przyjemniejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ral6014 Opublikowano 9 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 5 minut temu, penkus5 napisał: @ral6014 Tak jak kolega @Qlimaxsswspomniał, zamówiłem klasycznego QD i Show cars. Chciałem je porównać obok siebie, bo klasyczny mi się skończył. Dostałem jednak w paczce 2x Show Cars, więc bezpośrednio porównać nie mogę, ale nowy chyba sporo większe szkiełko daje, a i aplikacja przyjemniejsza W sumie fajna ta pomyłka - dostałeś lepszy towar w niższej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 9 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 @ral6014 Niby tak bo faktycznie wydaje mi się lepszy, ale przez to bezpośrednie porównanie poszło... Mimo wszystko jestem zadowolony Zobaczymy czy zimę przeżyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 9 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Zdjęcie prawdy nie odda. Na jednym panelu jest tu hdc i atlantique. Fak mi. Robi. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek1987 Opublikowano 12 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Znajomy poprosił mnie o zabezpieczenie nowego nabytku w rodzinie Toyota C-HR w kolorze białym perłowym Na początku mycie detailingowe, potem suszenie, następnie cleaner Neoxala Prime, odzcekane 1-2h na to wosk Colli 476s i po 2h położyłem nowość od Neoxala QD SC Aplikacja QD banalnie prosta, taka jaką lubię... Psik psik dotarcie i nie ma 14 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi