KapselK Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2017 Powiem Ci, że naprawdę fajnie to wygląda. Tak ze smakiem, bez zbędnych pierduł, wszystko mi się tutaj układa w spójną całość. Z fajnym motorem pod maską sam bym jeździł.
paperson Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2017 Teraz widać, że wosk fajnie siadł na zadbanym lakierze. Jedna z ładniejszych e11-tek
Mumins Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2017 Świetnie się prezentuje, co zapewne jest też poparte talentem do robienia zdjęć! Gratuluję i życzę dalszego zapału do pracy. Tak jak kolega pisał - jest to zrobione ze smakiem i wszystkie detale tworzą jedną całość.
czyzu6491 Opublikowano 28 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2017 Widzę, że z ostatniej relacji nikt nie doszukał się oklejonych szyb, więc wlatują jeszcze 2 zdjęcia od kolegi photos by GiiFOTO
paperson Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2017 Robisz mody ze smakiem Gratulacje
Pawel_t11 Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2017 strasznie mi się podoba Twoja Corolla
KapselK Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2017 14 godzin temu, czyzu6491 napisał: wlatują jeszcze 2 zdjęcia od kolegi Hmmm, okleiłeś szyby?
czyzu6491 Opublikowano 28 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2017 Okleiłem a w zasadzie oklejałem razem z Vikerem Na zdjęciach koło mostu widać, że przednia jest przezroczysta natomiast wszystkie inne w zielonym zabarwieniu i przyciemnieniu delikatnym. A przy okazji bardzo dziękuje za miłe słowa
Kozaa Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2017 Jak oceniasz produkt Excede do prania materiału? Odkurzanie zwykłym odkurzaczem zapobiega takiemu działaniu jak np. w przypadku K2 Tapis, który w rzeczywistości wciera zabrudzenia wgłąb?
czyzu6491 Opublikowano 2 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2017 U mnie encapsulator cleaner od Excede zbytnio sie nie napracował ponieważ rok temu całe wnętrze prałem odkurzaczem piorącym. U brata natomiast mechanik położył brudne klucze na jasnoszarej wykładzinie i zostało mnóstwo plam. Excede w stężeniu 1:4 z ciepła wodą poradził sobie i wykładzina wyglądała praktycznie jak nowa. Do tego wszystkiego po czochraniu szczotką z encapsulatorem materiał staje sie bardziej puszysty jak to pewnie miało miejsce gdy samochody były nowe. Tak naprawdę nie mam temu środkowi nic do zarzucenia, u mnie sprawdził sie bardzo dobrze a i praca z nim jest łatwa i przyjemna
KapselK Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2017 @Kozaa bez obaw możesz używać, testowałem swego czasu ten produkt i do ręcznego prania jest świetny.
Qlimaxss Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2017 @czyzu6491Te drugie zdjecie mega by pasowało do kalendarza☺. Tylko pamietaj wysłać bez reklamy kolegi
wojtek45 Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2017 Oryginalny kolor Rzadko spotykany.
czyzu6491 Opublikowano 3 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2017 @Qlimaxss zapytam czy zdejmie znak wodny i może pojawi sie w kalendarzu KA @wojtek45 fakt, kolor rzadko spotykany bo mało osób chciało do samochodu po bułki dopłacać za perłowy lakier
Qlimaxss Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2017 Było by super☺. Bo aż nie moge oczu oderwać☺ od tego zdjęcia😊
clavikord Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2017 No no ładnie zadbana corolla, i to z moich okolic jeździłem swojego czasu taką, tylko czarną w wersji G6R. Fajnie się odpychała nawet
czyzu6491 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2018 Czas na małą aktualizacje Doszła paczka zamówiona jeszcze przed świętami, jako że sie nie spieszyło to nie ponaglałem Ostatnie porządne mycie silnika w wakacje, więc lekko przykurzony Exceede Advanced APC 1:30, mikrofibra i szybkie odświeżenie I efekt finalny po zamontowaniu rozpórka została potraktowana apc jak wyżej a następnie bonding agent i duragloss #105 Edit: juz powinno działać
Leci Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2018 Oprócz pierwszej fotki rozpórki reszta zdjęć nie śmiga.. Jestem ciekaw co tam namodziłeś
Gość orzech_1983 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2018 Piękna corolla gratuluje. Przerobiona idealnie, ze smakiem.
Kepacz Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2018 Widziałem ostatnio (w czwartek albo w piątek) bardzo podobną Corollę po dość mocnej stłuczce na Wisłostradzie. Mam nadzieję, że to nie Twoja?
Mopek Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2018 Bardzo ładnie się prezentuje ta corolka. Super kolor i fajnie delikatnie podrasowana. No i oczywiście widać, ze zadbana. Kawał dobrej roboty Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
czyzu6491 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2018 @Kepacz nie Corollka stoi w kolejece u lakiernika nareszczie trafiła sie okazja na zlikwidowanie schodzącego klaru z błotnika a przy okazji pare mniejszych modyfikacji tego już nie będzie
czyzu6491 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Samochód już dawno odebrany, przeszedł 2 etapy i czekał, porastając kurzem, na zamówienie Paczka doszła, będzie Syncro bynajmniej nie to z grupy VAG
Rekomendowane odpowiedzi