paperson Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 @rygryss przyzwyczaiłeś nas do profi roboty Trochę serce boli, że trzeba będzie auto ubabrać przez te 400km Gdzie macie w tym roku zlot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 11 minut temu, paperson napisał: Gdzie macie w tym roku zlot? okolice Przemyśla 9 minut temu, paperson napisał: Trochę serce boli, że trzeba będzie auto ubabrać przez te 400km biorę sprzęt do mycia, nie mogę sobie pozwolić, żeby na zlocie nie było widać 4 dni ogarniania klekota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlatyNH Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 biorę sprzęt do mycia, nie mogę sobie pozwolić, żeby na zlocie nie było widać 4 dni ogarniania klekota To już wiem dlaczego zawsze masz pełny bagażnik Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Miyagi Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Duży plus za poświęcenie i pracę włożone w odnowę tego egzemplarza. Ale żeby nie było za różowo to dla mnie całokształt psują jak zwykle szczegóły: elementy oklejone folią carbon, tuszowanie zniszczeń zamiast usunięcie (np. podszybie czy nadkola zapowłokowane zamiast polakierować), moje ulubione koła OEM z tego modelu ale w kolorze pasującym do niczego plus ta koza, pedantyczna dbałość o nadkola gdzie drobne elementy są jednak pokorodowane i brak próby choćby oczyszczenia i polakierowania we własnym zakresie. Wbrew pozorom wiele kwestii można załatwić niewielkim kosztem samemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomson Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Akurat brąz do ciemnej budy fajnie pasuje. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 nie każdy ma możliwości i tyle kasy żeby zrobić V40 po Twojej myśli... Nie każdy też lubi jeździć taboretem, wyrosłem z niskiego zawieszenia i to auto to jest zwykły dupowuz, który wozi materiały budowlane jak jest potrzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Jak mi się podobają te grube dywany w tym Volvo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 @vangsta, są grubaśne i wbrew pozorom łatwe do utrzymania w czystości. W dniu 25.04.2018 o 18:57, paperson napisał: Trochę serce boli, że trzeba będzie auto ubabrać przez te 400km nie było dramatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 12 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 dzisiaj mycie i zarzucony na Glasura ArtDeShine, podobuje mi się ta kombinacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 11 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 carbonowy klekot przez miesiąc nie widział mycia i garażu. Stał pod chmurą, jeździł bez mycia i łapał wszystko co możliwe... do tego stopnia był zatrolony, że wolałem śmigać rowerem ale w końcu wszystko wróciło do normy, takiego krwawienia nie widziałem już dawno umyty zgodnie ze sztunią i jutro zarzucam coś na podbicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 dwa posty wyżej podobało mi się połączenie Glasura z ArtDeShine, dzisiaj połżyłem CC Water Gold na 2 porcje Titanium i to jest chyba to połączenie, którego szukałem.... jaram się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Oj chyba muszę podbić obczaić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 6 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 naturalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 @rygryss titanium kwarcem podbijać, a fuuuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 6 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 czekałem kiedy będzie poruszona ta kwestia @paperson , miałem kupić zymola QD (trochę mnie cena zmieszała), ale lubiem szkiełko i nie żałuję zakupu... ciekawy jestem jak będzie siedział na colli476 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 @rygryss równie zaj****. Kładłem na Colli Cure (też z kwarcem) i było mega szkiełko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 6 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 ... czyli w niedzielę na Tigi też poleci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 @rygryss Na tigi masz też Titanium? Jeśli tak, to do testów 50/50 mogę Ci podesłać Zymola FG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 6 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 na Tigi siedzi colli476 co do testu, miałem propozycję od miejscowego szamana, ale jakoś nie miałem parcia i zakupiłem CC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlatyNH Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Chciałbym choć w 50% uzyskać taki blask na moim peugeocie. Będę leciał przez Łódź na wczasy może machniesz mi taką powłokę w drodze :DWysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 6 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 zostaw szczura na tydzień i może się uda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlatyNH Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Potem jak wystawiać rachunek, to Ci bo będę musiał w rozliczeniu zostawić :DWysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 6 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 wszystko zależy jak bardzo chcesz popłynąć z odświeżeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 przez miesiąc ogarniałem wszystkim ale nie sobie, pobudka o 5:00 śniadanko i czochranko w normalnej temperaturze... wnętrze smyrnę jak wrócę z urlopu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlatyNH Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Przy volvo się bardziej postarałeś niż przy tygrysie :D Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi