Strus Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Przypominam że maska umyta po raz drugi i przeleciana bardzo dokładnie IPA. Krople deszczowe na drugi dzień. Auto stało pod chmurką. Nie jeździło
Qlimaxss Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2019 @Funky Witch Znalazłem fotki po Amulecie na poprzedniej furce; D 2
Funky Witch Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Jeszcze trochę i Amulet powróci
Qlimaxss Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2020 Jako ze @Domel wrzucił na forum Amuleta w nowej wersji .A ja przeglądając foty w kompie foty Ex służbówki , przypomniałem sobie że mam foty poprzedniej wersji która była kozak:) I za wygląd po aplikacji polubiłem ten produkt Emerytki jak wychodziły z mojej byłej pracy to piszczały z zachwytu nad wyglądem i chciały kupować preparat dla wnusiów
Moderator Domel Opublikowano 29 Marca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2020 Mój tata używa regularnie Wersji 1. Kupiłem mu na zapas Bardzo zadowolony jest
Qlimaxss Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2020 @Domel Najsłabsze w mniejszej pojemności był wyskakujący atomizer , ale to już przeszłość 1
Rekomendowane odpowiedzi