ANB Żółtek Posted December 4, 2016 Report Posted December 4, 2016 Zbliża się 6 grudnia, czas na konkurs KA! Mikołajki w AutoNaBlask.pl
Eidos71 Posted December 4, 2016 Report Posted December 4, 2016 1. Eidos71 - Mikołaju, byłem grzeczny...
Gesiu_15 Posted December 4, 2016 Report Posted December 4, 2016 1. Eidos71 - Mikołaju, byłem grzeczny... 2. Gesiu_15 Do mnie mikołaj też powinien przyjść
Michał126 Posted December 4, 2016 Report Posted December 4, 2016 1. Eidos71 - Mikołaju, byłem grzeczny... 2. Gesiu_15 Do mnie mikołaj też powinien przyjść 3. Michał126 Ja wprawdzie wierzę, że w Wigilię przychodzi Dzieciątko, ale Mikołaja też nie wygonię.
Pawel_t11 Posted December 4, 2016 Report Posted December 4, 2016 1. Eidos71 - Mikołaju, byłem grzeczny... 2. Gesiu_15 Do mnie mikołaj też powinien przyjść 3. Michał126 Ja wprawdzie wierzę, że w Wigilię przychodzi Dzieciątko, ale Mikołaja też nie wygonię. 4. Pawel_t11
Tomexy Posted December 4, 2016 Report Posted December 4, 2016 1. Eidos71 - Mikołaju, byłem grzeczny... 2. Gesiu_15 Do mnie mikołaj też powinien przyjść 3. Michał126 Ja wprawdzie wierzę, że w Wigilię przychodzi Dzieciątko, ale Mikołaja też nie wygonię. 4. Pawel_t11 5. Tomexy - Drogi Świety mikołaju może w tym roku byłem niegrzeczny ale nigdy nie przestałem dbać o swoje samochody
KapselK Posted December 4, 2016 Report Posted December 4, 2016 1. Eidos71 - Mikołaju, byłem grzeczny... 2. Gesiu_15 Do mnie mikołaj też powinien przyjść 3. Michał126 Ja wprawdzie wierzę, że w Wigilię przychodzi Dzieciątko, ale Mikołaja też nie wygonię. 4. Pawel_t11 5. Tomexy - Drogi Świety mikołaju może w tym roku byłem niegrzeczny ale nigdy nie przestałem dbać o swoje samochody 6. KapselK - jeśli byłem niegrzeczny, to chciałbym rózgę w postaci miękkiej szczotki do odśnieżania auta
Dziki Posted December 4, 2016 Report Posted December 4, 2016 1. Eidos71 - Mikołaju, byłem grzeczny... 2. Gesiu_15 Do mnie mikołaj też powinien przyjść 3. Michał126 Ja wprawdzie wierzę, że w Wigilię przychodzi Dzieciątko, ale Mikołaja też nie wygonię. 4. Pawel_t11 5. Tomexy - Drogi Świety mikołaju może w tym roku byłem niegrzeczny ale nigdy nie przestałem dbać o swoje samochody 6. KapselK - jeśli byłem niegrzeczny, to chciałbym rózgę w postaci miękkiej szczotki do odśnieżania auta 7. Dziki - Mikołaj już ma w razie czego miejscówkę u mnie w garażu na sanie
zdrowy_zab Posted December 4, 2016 Report Posted December 4, 2016 1. Eidos71 - Mikołaju, byłem grzeczny... 2. Gesiu_15 Do mnie mikołaj też powinien przyjść 3. Michał126 Ja wprawdzie wierzę, że w Wigilię przychodzi Dzieciątko, ale Mikołaja też nie wygonię. 4. Pawel_t11 5. Tomexy - Drogi Świety mikołaju może w tym roku byłem niegrzeczny ale nigdy nie przestałem dbać o swoje samochody 6. KapselK - jeśli byłem niegrzeczny, to chciałbym rózgę w postaci miękkiej szczotki do odśnieżania auta 7. Dziki - Mikołaj już ma w razie czego miejscówkę u mnie w garażu na sanie 8. Zdrowy_zab - a no w sumie to sam nie wiem, może coś z serii kosmetyków na zimę ?
robcok Posted December 4, 2016 Report Posted December 4, 2016 1. Eidos71 - Mikołaju, byłem grzeczny... 2. Gesiu_15 Do mnie mikołaj też powinien przyjść 3. Michał126 Ja wprawdzie wierzę, że w Wigilię przychodzi Dzieciątko, ale Mikołaja też nie wygonię. 4. Pawel_t11 5. Tomexy - Drogi Świety mikołaju może w tym roku byłem niegrzeczny ale nigdy nie przestałem dbać o swoje samochody 6. KapselK - jeśli byłem niegrzeczny, to chciałbym rózgę w postaci miękkiej szczotki do odśnieżania auta 7. Dziki - Mikołaj już ma w razie czego miejscówkę u mnie w garażu na sanie 8. Zdrowy_zab - a no w sumie to sam nie wiem, może coś z serii kosmetyków na zimę ? 9. robcok
WaldiMar Posted December 4, 2016 Report Posted December 4, 2016 1. Eidos71 - Mikołaju, byłem grzeczny... 2. Gesiu_15 Do mnie mikołaj też powinien przyjść 3. Michał126 Ja wprawdzie wierzę, że w Wigilię przychodzi Dzieciątko, ale Mikołaja też nie wygonię. 4. Pawel_t11 5. Tomexy - Drogi Świety mikołaju może w tym roku byłem niegrzeczny ale nigdy nie przestałem dbać o swoje samochody 6. KapselK - jeśli byłem niegrzeczny, to chciałbym rózgę w postaci miękkiej szczotki do odśnieżania auta 7. Dziki - Mikołaj już ma w razie czego miejscówkę u mnie w garażu na sanie 8. Zdrowy_zab - a no w sumie to sam nie wiem, może coś z serii kosmetyków na zimę ? 9. robcok 10. Waldimar - żony nie biję, o rodzinę dbam jak mogę, niczego im nie brakuje, więc chyba zasłużyłem na jakąś buteleczkę - niespodziankę
etr Posted December 4, 2016 Report Posted December 4, 2016 1. Eidos71 - Mikołaju, byłem grzeczny... 2. Gesiu_15 Do mnie mikołaj też powinien przyjść 3. Michał126 Ja wprawdzie wierzę, że w Wigilię przychodzi Dzieciątko, ale Mikołaja też nie wygonię. 4. Pawel_t11 5. Tomexy - Drogi Świety mikołaju może w tym roku byłem niegrzeczny ale nigdy nie przestałem dbać o swoje samochody 6. KapselK - jeśli byłem niegrzeczny, to chciałbym rózgę w postaci miękkiej szczotki do odśnieżania auta 7. Dziki - Mikołaj już ma w razie czego miejscówkę u mnie w garażu na sanie 8. Zdrowy_zab - a no w sumie to sam nie wiem, może coś z serii kosmetyków na zimę ? 9. robcok 10. Waldimar - żony nie biję, o rodzinę dbam jak mogę, niczego im nie brakuje, więc chyba zasłużyłem na jakąś buteleczkę - niespodziankę 11. etr - Drogi Mikołaju, obdaruj mnie pianą czy też ciepłą rękawicą, w zimę będzie nie tylko myć auta
Grz3siek Posted December 4, 2016 Report Posted December 4, 2016 1. Eidos71 - Mikołaju, byłem grzeczny... 2. Gesiu_15 Do mnie mikołaj też powinien przyjść 3. Michał126 Ja wprawdzie wierzę, że w Wigilię przychodzi Dzieciątko, ale Mikołaja też nie wygonię. 4. Pawel_t11 5. Tomexy - Drogi Świety mikołaju może w tym roku byłem niegrzeczny ale nigdy nie przestałem dbać o swoje samochody 6. KapselK - jeśli byłem niegrzeczny, to chciałbym rózgę w postaci miękkiej szczotki do odśnieżania auta 7. Dziki - Mikołaj już ma w razie czego miejscówkę u mnie w garażu na sanie 8. Zdrowy_zab - a no w sumie to sam nie wiem, może coś z serii kosmetyków na zimę ? 9. robcok 10. Waldimar - żony nie biję, o rodzinę dbam jak mogę, niczego im nie brakuje, więc chyba zasłużyłem na jakąś buteleczkę - niespodziankę 11. etr - Drogi Mikołaju, obdaruj mnie pianą czy też ciepłą rękawicą, w zimę będzie nie tylko myć auta 12. Grz3siek
majster98 Posted December 4, 2016 Report Posted December 4, 2016 1. Eidos71 - Mikołaju, byłem grzeczny... 2. Gesiu_15 Do mnie mikołaj też powinien przyjść 3. Michał126 Ja wprawdzie wierzę, że w Wigilię przychodzi Dzieciątko, ale Mikołaja też nie wygonię. 4. Pawel_t11 5. Tomexy - Drogi Świety mikołaju może w tym roku byłem niegrzeczny ale nigdy nie przestałem dbać o swoje samochody 6. KapselK - jeśli byłem niegrzeczny, to chciałbym rózgę w postaci miękkiej szczotki do odśnieżania auta 7. Dziki - Mikołaj już ma w razie czego miejscówkę u mnie w garażu na sanie 8. Zdrowy_zab - a no w sumie to sam nie wiem, może coś z serii kosmetyków na zimę ? 9. robcok 10. Waldimar - żony nie biję, o rodzinę dbam jak mogę, niczego im nie brakuje, więc chyba zasłużyłem na jakąś buteleczkę - niespodziankę 11. etr - Drogi Mikołaju, obdaruj mnie pianą czy też ciepłą rękawicą, w zimę będzie nie tylko myć auta 12. Grz3siek 13. majster98 - Mikołaju jestem przygotowany na twój wjazd na dach mojego domu
HalskyYOOO Posted December 4, 2016 Report Posted December 4, 2016 1. Eidos71 - Mikołaju, byłem grzeczny... 2. Gesiu_15 Do mnie mikołaj też powinien przyjść 3. Michał126 Ja wprawdzie wierzę, że w Wigilię przychodzi Dzieciątko, ale Mikołaja też nie wygonię. 4. Pawel_t11 5. Tomexy - Drogi Świety mikołaju może w tym roku byłem niegrzeczny ale nigdy nie przestałem dbać o swoje samochody 6. KapselK - jeśli byłem niegrzeczny, to chciałbym rózgę w postaci miękkiej szczotki do odśnieżania auta 7. Dziki - Mikołaj już ma w razie czego miejscówkę u mnie w garażu na sanie 8. Zdrowy_zab - a no w sumie to sam nie wiem, może coś z serii kosmetyków na zimę ? 9. robcok 10. Waldimar - żony nie biję, o rodzinę dbam jak mogę, niczego im nie brakuje, więc chyba zasłużyłem na jakąś buteleczkę - niespodziankę 11. etr - Drogi Mikołaju, obdaruj mnie pianą czy też ciepłą rękawicą, w zimę będzie nie tylko myć auta 12. Grz3siek 13. majster98 - Mikołaju jestem przygotowany na twój wjazd na dach mojego domu 14. Halskyyooo a ja byłem niegrzeczny
marcell Posted December 4, 2016 Report Posted December 4, 2016 1. Eidos71 - Mikołaju, byłem grzeczny... 2. Gesiu_15 Do mnie mikołaj też powinien przyjść 3. Michał126 Ja wprawdzie wierzę, że w Wigilię przychodzi Dzieciątko, ale Mikołaja też nie wygonię. 4. Pawel_t11 5. Tomexy - Drogi Świety mikołaju może w tym roku byłem niegrzeczny ale nigdy nie przestałem dbać o swoje samochody 6. KapselK - jeśli byłem niegrzeczny, to chciałbym rózgę w postaci miękkiej szczotki do odśnieżania auta 7. Dziki - Mikołaj już ma w razie czego miejscówkę u mnie w garażu na sanie 8. Zdrowy_zab - a no w sumie to sam nie wiem, może coś z serii kosmetyków na zimę ? 9. robcok 10. Waldimar - żony nie biję, o rodzinę dbam jak mogę, niczego im nie brakuje, więc chyba zasłużyłem na jakąś buteleczkę - niespodziankę 11. etr - Drogi Mikołaju, obdaruj mnie pianą czy też ciepłą rękawicą, w zimę będzie nie tylko myć auta 12. Grz3siek 13. majster98 - Mikołaju jestem przygotowany na twój wjazd na dach mojego domu 14. Halskyyooo a ja byłem niegrzeczny 15. marcell
michael2525 Posted December 5, 2016 Report Posted December 5, 2016 1. Eidos71 - Mikołaju, byłem grzeczny... 2. Gesiu_15 Do mnie mikołaj też powinien przyjść 3. Michał126 Ja wprawdzie wierzę, że w Wigilię przychodzi Dzieciątko, ale Mikołaja też nie wygonię. 4. Pawel_t11 5. Tomexy - Drogi Świety mikołaju może w tym roku byłem niegrzeczny ale nigdy nie przestałem dbać o swoje samochody 6. KapselK - jeśli byłem niegrzeczny, to chciałbym rózgę w postaci miękkiej szczotki do odśnieżania auta 7. Dziki - Mikołaj już ma w razie czego miejscówkę u mnie w garażu na sanie 8. Zdrowy_zab - a no w sumie to sam nie wiem, może coś z serii kosmetyków na zimę ? 9. robcok 10. Waldimar - żony nie biję, o rodzinę dbam jak mogę, niczego im nie brakuje, więc chyba zasłużyłem na jakąś buteleczkę - niespodziankę 11. etr - Drogi Mikołaju, obdaruj mnie pianą czy też ciepłą rękawicą, w zimę będzie nie tylko myć auta 12. Grz3siek 13. majster98 - Mikołaju jestem przygotowany na twój wjazd na dach mojego domu 14. Halskyyooo a ja byłem niegrzeczny 15. marcell 16. miechael2525 - do piany potrzebna pianownica
Tomas-sg Posted December 5, 2016 Report Posted December 5, 2016 1. Eidos71 - Mikołaju, byłem grzeczny... 2. Gesiu_15 Do mnie mikołaj też powinien przyjść 3. Michał126 Ja wprawdzie wierzę, że w Wigilię przychodzi Dzieciątko, ale Mikołaja też nie wygonię. 4. Pawel_t11 5. Tomexy - Drogi Świety mikołaju może w tym roku byłem niegrzeczny ale nigdy nie przestałem dbać o swoje samochody 6. KapselK - jeśli byłem niegrzeczny, to chciałbym rózgę w postaci miękkiej szczotki do odśnieżania auta 7. Dziki - Mikołaj już ma w razie czego miejscówkę u mnie w garażu na sanie 8. Zdrowy_zab - a no w sumie to sam nie wiem, może coś z serii kosmetyków na zimę ? 9. robcok 10. Waldimar - żony nie biję, o rodzinę dbam jak mogę, niczego im nie brakuje, więc chyba zasłużyłem na jakąś buteleczkę - niespodziankę 11. etr - Drogi Mikołaju, obdaruj mnie pianą czy też ciepłą rękawicą, w zimę będzie nie tylko myć auta 12. Grz3siek 13. majster98 - Mikołaju jestem przygotowany na twój wjazd na dach mojego domu 14. Halskyyooo a ja byłem niegrzeczny 15. marcell 16. miechael2525 - do piany potrzebna pianownica 17. Tomas22 - zabrakło na pianownice. Mikołaju pomóż !!Shiny Garage Mesto Foamer 1.5L pianownica ręczna
Dario88 Posted December 5, 2016 Report Posted December 5, 2016 1. Eidos71 - Mikołaju, byłem grzeczny... 2. Gesiu_15 Do mnie mikołaj też powinien przyjść 3. Michał126 Ja wprawdzie wierzę, że w Wigilię przychodzi Dzieciątko, ale Mikołaja też nie wygonię. 4. Pawel_t11 5. Tomexy - Drogi Świety mikołaju może w tym roku byłem niegrzeczny ale nigdy nie przestałem dbać o swoje samochody 6. KapselK - jeśli byłem niegrzeczny, to chciałbym rózgę w postaci miękkiej szczotki do odśnieżania auta 7. Dziki - Mikołaj już ma w razie czego miejscówkę u mnie w garażu na sanie 8. Zdrowy_zab - a no w sumie to sam nie wiem, może coś z serii kosmetyków na zimę ? 9. robcok 10. Waldimar - żony nie biję, o rodzinę dbam jak mogę, niczego im nie brakuje, więc chyba zasłużyłem na jakąś buteleczkę - niespodziankę 11. etr - Drogi Mikołaju, obdaruj mnie pianą czy też ciepłą rękawicą, w zimę będzie nie tylko myć auta 12. Grz3siek 13. majster98 - Mikołaju jestem przygotowany na twój wjazd na dach mojego domu 14. Halskyyooo a ja byłem niegrzeczny 15. marcell 16. miechael2525 - do piany potrzebna pianownica 17. Tomas22 - zabrakło na pianownice. Mikołaju pomóż !!Shiny Garage Mesto Foamer 1.5L pianownica ręczna 18. Dario88 - Poproszę http://autonablask.pl/.../adbl-tire-rub ... r-plyn.../ lub http://autonablask.pl/produkt/adbl-textile-rinse-5l/
ManiekRS Posted December 6, 2016 Report Posted December 6, 2016 1. Eidos71 - Mikołaju, byłem grzeczny... 2. Gesiu_15 Do mnie mikołaj też powinien przyjść 3. Michał126 Ja wprawdzie wierzę, że w Wigilię przychodzi Dzieciątko, ale Mikołaja też nie wygonię. 4. Pawel_t11 5. Tomexy - Drogi Świety mikołaju może w tym roku byłem niegrzeczny ale nigdy nie przestałem dbać o swoje samochody 6. KapselK - jeśli byłem niegrzeczny, to chciałbym rózgę w postaci miękkiej szczotki do odśnieżania auta 7. Dziki - Mikołaj już ma w razie czego miejscówkę u mnie w garażu na sanie 8. Zdrowy_zab - a no w sumie to sam nie wiem, może coś z serii kosmetyków na zimę ? 9. robcok 10. Waldimar - żony nie biję, o rodzinę dbam jak mogę, niczego im nie brakuje, więc chyba zasłużyłem na jakąś buteleczkę - niespodziankę 11. etr - Drogi Mikołaju, obdaruj mnie pianą czy też ciepłą rękawicą, w zimę będzie nie tylko myć auta 12. Grz3siek 13. majster98 - Mikołaju jestem przygotowany na twój wjazd na dach mojego domu 14. Halskyyooo a ja byłem niegrzeczny 15. marcell 16. miechael2525 - do piany potrzebna pianownica 17. Tomas22 - zabrakło na pianownice. Mikołaju pomóż !!Shiny Garage Mesto Foamer 1.5L pianownica ręczna 18. Dario88 - Poproszę http://autonablask.pl/.../adbl-tire-rub ... r-plyn.../ lub http://autonablask.pl/produkt/adbl-textile-rinse-5l/ 19. ManiekRS - chętnie zaproszę Mikołaja do siebie
EmilkaSa Posted December 6, 2016 Report Posted December 6, 2016 1. Eidos71 - Mikołaju, byłem grzeczny... 2. Gesiu_15 Do mnie mikołaj też powinien przyjść 3. Michał126 Ja wprawdzie wierzę, że w Wigilię przychodzi Dzieciątko, ale Mikołaja też nie wygonię. 4. Pawel_t11 5. Tomexy - Drogi Świety mikołaju może w tym roku byłem niegrzeczny ale nigdy nie przestałem dbać o swoje samochody 6. KapselK - jeśli byłem niegrzeczny, to chciałbym rózgę w postaci miękkiej szczotki do odśnieżania auta 7. Dziki - Mikołaj już ma w razie czego miejscówkę u mnie w garażu na sanie 8. Zdrowy_zab - a no w sumie to sam nie wiem, może coś z serii kosmetyków na zimę ? 9. robcok 10. Waldimar - żony nie biję, o rodzinę dbam jak mogę, niczego im nie brakuje, więc chyba zasłużyłem na jakąś buteleczkę - niespodziankę 11. etr - Drogi Mikołaju, obdaruj mnie pianą czy też ciepłą rękawicą, w zimę będzie nie tylko myć auta 12. Grz3siek 13. majster98 - Mikołaju jestem przygotowany na twój wjazd na dach mojego domu 14. Halskyyooo a ja byłem niegrzeczny 15. marcell 16. miechael2525 - do piany potrzebna pianownica 17. Tomas22 - zabrakło na pianownice. Mikołaju pomóż !!Shiny Garage Mesto Foamer 1.5L pianownica ręczna 18. Dario88 - Poproszę http://autonablask.pl/.../adbl-tire-rub ... r-plyn.../ lub http://autonablask.pl/produkt/adbl-textile-rinse-5l/ 19. ManiekRS - chętnie zaproszę Mikołaja do siebie 20. EmilkaSa - właśnie dzisiaj zepsuła mi się ręczna pianownica
kati9898 Posted December 6, 2016 Report Posted December 6, 2016 1. Eidos71 - Mikołaju, byłem grzeczny... 2. Gesiu_15 Do mnie mikołaj też powinien przyjść 3. Michał126 Ja wprawdzie wierzę, że w Wigilię przychodzi Dzieciątko, ale Mikołaja też nie wygonię. 4. Pawel_t11 5. Tomexy - Drogi Świety mikołaju może w tym roku byłem niegrzeczny ale nigdy nie przestałem dbać o swoje samochody 6. KapselK - jeśli byłem niegrzeczny, to chciałbym rózgę w postaci miękkiej szczotki do odśnieżania auta 7. Dziki - Mikołaj już ma w razie czego miejscówkę u mnie w garażu na sanie 8. Zdrowy_zab - a no w sumie to sam nie wiem, może coś z serii kosmetyków na zimę ? 9. robcok 10. Waldimar - żony nie biję, o rodzinę dbam jak mogę, niczego im nie brakuje, więc chyba zasłużyłem na jakąś buteleczkę - niespodziankę 11. etr - Drogi Mikołaju, obdaruj mnie pianą czy też ciepłą rękawicą, w zimę będzie nie tylko myć auta 12. Grz3siek 13. majster98 - Mikołaju jestem przygotowany na twój wjazd na dach mojego domu 14. Halskyyooo a ja byłem niegrzeczny 15. marcell 16. miechael2525 - do piany potrzebna pianownica 17. Tomas22 - zabrakło na pianownice. Mikołaju pomóż !!Shiny Garage Mesto Foamer 1.5L pianownica ręczna 18. Dario88 - Poproszę http://autonablask.pl/.../adbl-tire-rub ... r-plyn.../ lub http://autonablask.pl/produkt/adbl-textile-rinse-5l/ 19. ManiekRS - chętnie zaproszę Mikołaja do siebie 20. EmilkaSa - właśnie dzisiaj zepsuła mi się ręczna pianownica 21. kati9898 - http://autonablask.pl/produkt/shiny-gar ... any-fruit/
Swift Posted December 6, 2016 Report Posted December 6, 2016 1. Eidos71 - Mikołaju, byłem grzeczny... 2. Gesiu_15 Do mnie mikołaj też powinien przyjść 3. Michał126 Ja wprawdzie wierzę, że w Wigilię przychodzi Dzieciątko, ale Mikołaja też nie wygonię. 4. Pawel_t11 5. Tomexy - Drogi Świety mikołaju może w tym roku byłem niegrzeczny ale nigdy nie przestałem dbać o swoje samochody 6. KapselK - jeśli byłem niegrzeczny, to chciałbym rózgę w postaci miękkiej szczotki do odśnieżania auta 7. Dziki - Mikołaj już ma w razie czego miejscówkę u mnie w garażu na sanie 8. Zdrowy_zab - a no w sumie to sam nie wiem, może coś z serii kosmetyków na zimę ? 9. robcok 10. Waldimar - żony nie biję, o rodzinę dbam jak mogę, niczego im nie brakuje, więc chyba zasłużyłem na jakąś buteleczkę - niespodziankę 11. etr - Drogi Mikołaju, obdaruj mnie pianą czy też ciepłą rękawicą, w zimę będzie nie tylko myć auta 12. Grz3siek 13. majster98 - Mikołaju jestem przygotowany na twój wjazd na dach mojego domu 14. Halskyyooo a ja byłem niegrzeczny 15. marcell 16. miechael2525 - do piany potrzebna pianownica 17. Tomas22 - zabrakło na pianownice. Mikołaju pomóż !!Shiny Garage Mesto Foamer 1.5L pianownica ręczna 18. Dario88 - Poproszę http://autonablask.pl/.../adbl-tire-rub ... r-plyn.../ lub http://autonablask.pl/produkt/adbl-textile-rinse-5l/ 19. ManiekRS - chętnie zaproszę Mikołaja do siebie 20. EmilkaSa - właśnie dzisiaj zepsuła mi się ręczna pianownica 21. kati9898 - http://autonablask.pl/produkt/shiny-gar ... any-fruit/ 22. Swift
///MPower Posted December 6, 2016 Report Posted December 6, 2016 1. Eidos71 - Mikołaju, byłem grzeczny... 2. Gesiu_15 Do mnie mikołaj też powinien przyjść 3. Michał126 Ja wprawdzie wierzę, że w Wigilię przychodzi Dzieciątko, ale Mikołaja też nie wygonię. 4. Pawel_t11 5. Tomexy - Drogi Świety mikołaju może w tym roku byłem niegrzeczny ale nigdy nie przestałem dbać o swoje samochody 6. KapselK - jeśli byłem niegrzeczny, to chciałbym rózgę w postaci miękkiej szczotki do odśnieżania auta 7. Dziki - Mikołaj już ma w razie czego miejscówkę u mnie w garażu na sanie 8. Zdrowy_zab - a no w sumie to sam nie wiem, może coś z serii kosmetyków na zimę ? 9. robcok 10. Waldimar - żony nie biję, o rodzinę dbam jak mogę, niczego im nie brakuje, więc chyba zasłużyłem na jakąś buteleczkę - niespodziankę 11. etr - Drogi Mikołaju, obdaruj mnie pianą czy też ciepłą rękawicą, w zimę będzie nie tylko myć auta 12. Grz3siek 13. majster98 - Mikołaju jestem przygotowany na twój wjazd na dach mojego domu 14. Halskyyooo a ja byłem niegrzeczny 15. marcell 16. miechael2525 - do piany potrzebna pianownica 17. Tomas22 - zabrakło na pianownice. Mikołaju pomóż !!Shiny Garage Mesto Foamer 1.5L pianownica ręczna 18. Dario88 - Poproszę http://autonablask.pl/.../adbl-tire-rub ... r-plyn.../ lub http://autonablask.pl/produkt/adbl-textile-rinse-5l/ 19. ManiekRS - chętnie zaproszę Mikołaja do siebie 20. EmilkaSa - właśnie dzisiaj zepsuła mi się ręczna pianownica 21. kati9898 - http://autonablask.pl/produkt/shiny-gar ... any-fruit/ 22. Swift 23. ///MPower
k@rto Posted December 6, 2016 Report Posted December 6, 2016 1. Eidos71 - Mikołaju, byłem grzeczny... 2. Gesiu_15 Do mnie mikołaj też powinien przyjść 3. Michał126 Ja wprawdzie wierzę, że w Wigilię przychodzi Dzieciątko, ale Mikołaja też nie wygonię. 4. Pawel_t11 5. Tomexy - Drogi Świety mikołaju może w tym roku byłem niegrzeczny ale nigdy nie przestałem dbać o swoje samochody 6. KapselK - jeśli byłem niegrzeczny, to chciałbym rózgę w postaci miękkiej szczotki do odśnieżania auta 7. Dziki - Mikołaj już ma w razie czego miejscówkę u mnie w garażu na sanie 8. Zdrowy_zab - a no w sumie to sam nie wiem, może coś z serii kosmetyków na zimę ? 9. robcok 10. Waldimar - żony nie biję, o rodzinę dbam jak mogę, niczego im nie brakuje, więc chyba zasłużyłem na jakąś buteleczkę - niespodziankę 11. etr - Drogi Mikołaju, obdaruj mnie pianą czy też ciepłą rękawicą, w zimę będzie nie tylko myć auta 12. Grz3siek 13. majster98 - Mikołaju jestem przygotowany na twój wjazd na dach mojego domu 14. Halskyyooo a ja byłem niegrzeczny 15. marcell 16. miechael2525 - do piany potrzebna pianownica 17. Tomas22 - zabrakło na pianownice. Mikołaju pomóż !!Shiny Garage Mesto Foamer 1.5L pianownica ręczna 18. Dario88 - Poproszę http://autonablask.pl/.../adbl-tire-rub ... r-plyn.../ lub http://autonablask.pl/produkt/adbl-textile-rinse-5l/ 19. ManiekRS - chętnie zaproszę Mikołaja do siebie 20. EmilkaSa - właśnie dzisiaj zepsuła mi się ręczna pianownica 21. kati9898 - http://autonablask.pl/produkt/shiny-gar ... any-fruit/ 22. Swift 23. ///MPower 24. k@rto
Recommended Posts