V1RU$ Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2018 W lidlu z W5 jest taka miniaturka jak SG za 3 zł. Miałem rok temu 3 auta nim zrobione i nie było problemu. W tym roku jest też do kupienia. Jak na marketowy wynalazek spełnił swoje zadanie BDB.
rudi0018 Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2019 Siema, wiem, że odkopuję temat, ale może komuś się przyda, na podstawie tego co wyczytałem w tym temacie, obejrzałem na kanale MXNowicki, zrobiłem tabelę z produktami do zabezpieczenia uszczelek w naszych autach. Myślę, że takie główne tematy, w których prowadzona jest dyskusja na temat produktów, które warto wybrać, warto podwiesić, aby nie uciekły, gdy są "nieaktywne". Ja używam Sonax Gummi Pfleger, zimą uszczelki mi nie przymarzały, więc spełnił swoje zadanie. Dwa ostatnie produkty w tabeli są z kanału Nowickiego i mają szersze, bardziej uniwersalne również zastosowanie. ! 1 1
KUBA46 Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2019 Czy MXNowicki zaaktualizował test tych preparatów?
piotr@sta Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2019 @KUBA46 nie widziałem ale raczej w tym roku nie było prawdziwej zimy na testy tego typu preparatów. Od siebie mogę polecić glicerynę ale aplikacja jest upierdliwa. W tym sezonie muszę coś lepszego kupić
kenczorf Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2020 Posmarowałem nmcp od kocha i zobaczymy czy zda egzamin. Geberalnie po każdym myciu jak auto wyschnie klapa bagażnika jest przyklejona...
Rekomendowane odpowiedzi