Dawid_Bojarski Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2016 [ref]Dawid_Bojarski[/ref], Dzięki za Twój opis produktu Good Stuff, do usług i wybaczcie długi czas ale pogoda i czas nie rozpieszczaja Możecie coś powiedzieć o tym słabym krwawieniu? Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 11 Października 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2016 [ref]Dawid_Bojarski[/ref], nie ma problemu, dzięki jeszcze raz. Co do krwawienia tak jak już wspominałem wcześniej w tym temacie, jeżeli nie ma z czego nie będzie krwawić. Tak jak napisałeś poprawiałeś innym środkiem i nie było co zbierać. Postaramy się dziś może coś przygotować ,żeby pokazać jak Bloody Shark potrafi krwawić ( ale musi mieć z czego )
Fitte Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2016 Zakupiłem się i ja Z informacji, którą dostałem od właściciela to auto jak i felgi mają za sobą 2 sezony bez mycia Testujemy dziada, felga została równomiernie pokryta bogatą warstwą produktu I pozostawiamy aż zacznie działać Z racji troche bardziej brudnych felg zostawiłem produkt na felgach na 5 minut i ma się to tak Pędzelek w ruch I finalnie mamy taki efekt, felgi wyglądają na czyste Z ciekawości spryskałem felgę drugi raz Bloody Sharkiem i coś się tam znalazło jeszcze Podsumowanie: Sam produkt został stworzony do regularnej pielęgnacji felg także z regularnie mytymi felgami poradzi sobie tym bardziej. Przy jego cenie 28,90zł za 500ml oraz 149,90zł za 5L nie trzeba dziadować. Chciałbym napisać, ze ma piękny zapach lecz niestety trzeba wrócić do rzeczywistości bo sam produkt smierdzi jak każdy z siarkowodorową zawartością a coś jednak krwawić musi Konsystencja lekko żelowata, aplikowałem na czyste i suche felgi a sam produkt nawet po 5 minutach nie zaschnął. Dzięki atomizerowi można fajnie i oszczędnie pokryć felgę. Jak przystało na Good Stuff nie ma lipy i mogę z czystym sumieniem polecić
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 16 Października 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2016 [ref]Fitte[/ref], Dzięki za Twoją opinię! Wreszcie jakieś małe wyzwanie się dla Rekina pojawiło
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 17 Października 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2016 Na szybko nagrany film u nas na Washing Zone
Fitte Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2016 Kolejna próba Po spryskaniu całej felgi Po 3 minutach Po wypędzelkowaniu i spłukaniu Wżery nie puściły, Tenzi Alux też nie podołał ale suma sumarum widać, że środek sobie świetnie radzi.
Michał126 Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2016 Na takie cusie to ja wytoczyłem ostatnio ciężki kaliber - Tenzi Truck 1:20 i APC ADBL 1:6... deironizer (Sonax Xtreme) nie za bardzo miał co robić
CarDetail Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2016 My tez mieliśmy okazje przetestować Bloody Shark wypsikane felgi z auta, które dobrych kilka miesięcy nie widziało myjni i stało sobie pod chmurką. Efekt po ok. 6 minutach? Super krwawienie, nie zasycha za szybko, kilka ruchów pędzelkiem i felgi wróciły do wyglądu fabrycznego. Niestety na foto "po" nie było już czasu, ale trafiło się jedno w trakcie krwawienia. https://www.facebook.com/CarDetailpl/ph ... =3&theater
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 7 Listopada 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2016 [ref]Fitte[/ref], [ref=#663399]CarDetail[/ref], Dzięki Panowie
sT3VE Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2017 Felga cała w osadzie, była czarna jak smoła. Good Stuff w akcji: Po spłukaniu BEZ PĘDZELKOWANIA Jak widać bez zarzutu Został "jakiś" ślad ale po ponownym zaaplikowaniu nie chciało ruszyć, użyłem dedykowanego preparatu do felg i po dwóch użyciach ruszyło
Grzechu23 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2017 Widać że produkt naprawdę daje rade. Tym bardziej że felga jak piszesz nie ruszana pędzelkiem. Chyba tym razem pójdę w Good stuff :-) Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi