klapek Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2017 aha, dzięki i wszystko jasne - w końcu kto pyta nie błądzi Będę musiał ten cleaner zakupić i wypróbować.
Lex450 Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2017 ADBL do opon jest świetny. Gratulacje dla producenta! Bardzo polecam go również z przyjemnością używam od dawna. Najważniejsza cechy dla mnie : - trwałość - czarny kolor gumy - względny (to jest również ok) brak połysku
Dystrybutor ADBL Opublikowano 23 Lutego 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2017 [ref]Lex450[/ref], dziękujemy
Lex450 Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2017 Tak po prostu jest - produkt sprawdzony.. Pozdrawiam serdecznie
Moderator Domel Opublikowano 1 Marca 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2017 ADBL Tire Dressing - po tej zimie to moj numer jeden w śród dressingów do opon. Wytrzymał śnieg, lód i ostatnie deszcze. Fenomenalny produkt I tu zaraz po myciu i re aplikacji po 3 miesiącach.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 2 Marca 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2017 [ref]Domel[/ref], dzięki. opinia tak doświadczonych użytkowników jest dla nas bezcenna . wytrzymał Ci aż 3 miesiące w zimie? musimy zmienić informacje na etykiecie .
Moderator Domel Opublikowano 2 Marca 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2017 [ref]Domel[/ref], dzięki. opinia tak doświadczonych użytkowników jest dla nas bezcenna . wytrzymał Ci aż 3 miesiące w zimie? musimy zmienić informacje na etykiecie . Jestem bardzo sceptyczny co do dresingów. Wszystkie które testowałem zatykały sie po pierwszym deszczu. Bez dotyk nie pomagał. Trzeba było myć i reaplikować. Nie mam zdjęć. Przez 3 miesiace auto było tylko 3 razy na bezdotyku. Jestem bardzo zadowolony z waszego produktu. Obecnie zajmuje u mnie miejsce 1. Byle tak dalej.
maciek-drummer Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2017 Zdjęcie po się nie otwiera. Bo to co jest to rozumiem zaraz po aplikacji ?
Moderator Domel Opublikowano 2 Marca 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2017 Zdjęcie po się nie otwiera. Bo to co jest to rozumiem zaraz po aplikacji ? nie mam zdjec przed. To bylo z wczoraj zaraz po aplikacji. Zdjęcie "szuszarkom"
KrzysiekT5 Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2017 Dziś dostałem ten dressing poniuchałem i zapach miażdży a efekty wizualne sprawdzę jutro
Qlimaxss Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2017 Dziś testowałem zapach aż chce się napić . I One Shot Tire Pad bardzo spoko się tym aplikuje na oponie Edit: Trzeba uważać na psiaki i koty bo mocno wąchają i jest duże ryzyko obsikania opony
dejwid92 Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2017 I ja też wytestowałem ADBL Tire Dressing, jestem zachwycony, efekt po jest genialny dokładnie taki jak lubię, wydajność na wysokim poziomie, zobaczymy jak będzie z trwałością. Oponki wyczyszczone przy pomocy Tire&Rubber Cleanera dwukrotnie. Data aplikacji: 23.07.2017r. Stan licznika podczas aplikacji 190760km. Przed aplikacją - brudas :< Opona po pierwszym czyszczeniu, kolor piany przypomina mi, że dawno ich nie czyściłem... Na drugi raz już dużo lepiej, ale jednak jeszcze coś tam zebrało Oponka na sucho i czysto przed aplikacją 50/50 Oponki na gotowo: Pierwsze kropelki już złapałem 1
Dystrybutor ADBL Opublikowano 26 Lipca 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2017 dzieki za fajną relację i pozytywną opinię. dawaj znać jak z trwałością u Ciebie :).
dejwid92 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2017 10 dni od aplikacji. 500 kilometrów przejechane. Raz jechałem w deszczu. Po myciu na bezdotyku jak dla mnie nadal bombowo, chociaż moje słabe zdjęcia tego nie oddają. 1
Tommy Lee Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2017 To jeden z moich ulubionych dressingów, połóż go jeszcze na zewnętrznych plastikach bo świetnie się sprawdza jako dressing do tworzyw. 1
dejwid92 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Kolejna i już ostatnia aktualizacja tematu z mojej strony. Minęło dokładnie 14 dni i 10h od aplikacji. Przebieg 191630 czyli 870 kilometrów od aplikacji. Brudasy przed myciem. Oponki dostały podczas mycia jednorazowo Tire&Rubber Cleanerem. Kropelki po myciu - zabezpieczenie nadal działa. Czysta i sucha opona. Efekt trochę osłabł, ale opona nadal jest ładnie czarna no i zabezpieczona. Jak dla mnie świetny produkt, mógłbym jeszcze trochę pociągnąć ten test, ale kocham ten zapach i efekt na świeżo więc nie mogłem się oprzeć aplikacji Szczerze polecam każdemu! Zużycie jest znikome, po dwóch aplikacjach na podziałce która jest na opakowaniu nadal nie widać ile zużyłem. 1
Dystrybutor ADBL Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2017 dzięki. będziemy super wdzięczni jeżeli pokusiłbyś się o test długodystansowy w porównaniu z innymi rynkowymi hitami.
Grzechu23 Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2018 Troche odkopie Wczoraj pierwszy raz aplikowałem @ADBL Tire Dressing. Meega fajny zapach, konsystencja i rozprowadzenie wspólnie z One Shot Tire Pad na duży plus. Bardzo wydajny. na 3 OPONY poszedł TD, natomiast na ostatnie 4-te poszło porównanie 50/50 z GS Mambą Shine. Zobaczymy jaka będzie trwałość.
Moderator Domel Opublikowano 12 Marca 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2018 Zaciagasz piasek i ziemie w aplikator z krawędzi
Grzechu23 Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2018 Nom niestety ale minimalnie, przejazd raptem 15 m na drugą stronę podwórka z mycia w obecnych roztopach i mamy trochę brudu
Moderator Domel Opublikowano 12 Marca 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2018 2 minuty temu, Grzechu23 napisał: Nom niestety ale minimalnie, przejazd raptem 15 m na drugą stronę podwórka z mycia w obecnych roztopach i mamy trochę brudu Znam ten ból
lukaszula Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2018 Witam jestem nowym posiadaczem tego preparatu do opon i plastików zew. jest super. Czy ktoś aplikował go na uszczelki ? Wiem że produkt dedykowany jest tylko do opon ale jak widać z testów na plastikach tez sie sprawdza bardzo dobrze.
Tomek1419 Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2018 Na uszczelki jak najbardziej sie nada ;-) 1
DZIADZIA Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2018 @lukaszula , aplikowałem na uszczelki i zimę auto znajomka pyknęło bez przymarzania drzwi 1
Treys Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2018 Generalnie mój ulubiony dressing na opony przerobiłem już masę ten bije na głowę wszystkie szczególnie zapachem jak i długą żywotnością po aplikacji 1
Rekomendowane odpowiedzi