Jump to content

Recommended Posts

• Dystrybutor
Posted

Witajcie Forumowicze

W najbliższym czasie planujemy wprowadzenie kilku nowości do których będziemy potrzebować nowe pojemności naszych butelek. W związku z tym mamy do Was pytanie czy któreś z obecnych produktów chcielibyście zobaczyć w butelkach 250ml lub 5l? Mamy już pewien plan ale chętnie wysłuchamy Waszych sugestii ;)

• Moderator
Posted

Szczerze ? To ja bym przygarnął Black Mambę do kółek w zbiorniku 5 litrowym :)

Wszystko tym psikam ostatnio. Od kółek przy wózkach dziecięcych, po opony rowerowe i plastikowe elementy aut po same opony :)

Posted

jak dla mnie to falcon eye powinien być w 5 litrowym opakowaniu bo to produkt który zyskał wielu zwoleników a kupowanie 0,5 L ma sredni sens

Posted

Good Stuff Quick Detailer Cheetah's Speed 5l

• Dystrybutor
Posted
Szczerze ? To ja bym przygarnął Black Mambę do kółek w zbiorniku 5 litrowym :)

Wszystko tym psikam ostatnio. Od kółek przy wózkach dziecięcych, po opony rowerowe i plastikowe elementy aut po same opony :)

To rzeczywiście 5l by się przydało :good:

Good Stuff, ja znowu kupił bym 250 ml Black mamby i porównał bym sobie z B2b :)

Ok weźmiemy pod uwagę ;)

jak dla mnie to falcon eye powinien być w 5 litrowym opakowaniu bo to produkt który zyskał wielu zwoleników a kupowanie 0,5 L ma sredni sens

Tutaj masz rację, produkt na pewno pojawi się w 5l :good:

Good Stuff Quick Detailer Cheetah's Speed 5l

Małe zaskoczenie, ale oczywiście weźmiemy pod uwagę ;)

• Dystrybutor
Posted
nie lepiej zrobić wszystkie produkty we wszystkich pojemnościach? ;)

Zdecydowanie! Z drugiej strony nie zależy nam na wprowadzeniu produktów które będą zbierały kurz na półce ;)

Dlatego chcemy wysłuchać sugestii co jest tak na prawdę potrzebne, docelowo pewnie skończy się tak jak piszesz ale jeszcze nie w tej chwili ;)

Posted

Bardzo przypadł mi wasz QD dlatego 5 l w lepszej cenie przyda mi się na półce nawet i od zaraz :kox:

Posted

Jestem jak najbardziej na tak aby wszystkie produkty były dostępne w różnych pojemnościach. Wiele osób kupuje różne kosmetyki dla testów. Mniejsza pojemność to niższa cena więc możemy kupić zamiast jednego produktu dwa lub trzy, a jeśli któryś przypadnie nam do gustu to bierzemy 5l :mrgreen:

Posted

Wasz płyn do szyb zdecydowanie przydałaby się bańka 5 l bo żonie się spodobał i ma przemiał niesamowity a mnie juz nudzi ciągłe go chowanie :D

Posted

Black Mamba jest bardzo wydajna Glass Cleaner także mam obydwa 0,5 L używane już kilka razy i nie widać dużego ubytku to myślę że 250 ml było by Ok dla kogoś kto chce po testować a i większe pojemności dla kogoś kto używa do wszystkiego będą w sam raz :good:

• Dystrybutor
Posted
Bardzo przypadł mi wasz QD dlatego 5 l w lepszej cenie przyda mi się na półce nawet i od zaraz :kox:

Bardzo nam miło :)

Jestem jak najbardziej na tak aby wszystkie produkty były dostępne w różnych pojemnościach. Wiele osób kupuje różne kosmetyki dla testów. Mniejsza pojemność to niższa cena więc możemy kupić zamiast jednego produktu dwa lub trzy, a jeśli któryś przypadnie nam do gustu to bierzemy 5l :mrgreen:

Masz rację będziemy dążyć do takiego rozwiązania w chwili obecnej musimy wybrać pewnie priorytety :good:

Wasz płyn do szyb zdecydowanie przydałaby się bańka 5 l bo żonie się spodobał i ma przemiał niesamowity a mnie juz nudzi ciągłe go chowanie :D

Falcon's Eye to produkt który na pewno się pojawi w 5l , nie trzeba będzie już chować! :-]

Black Mamba jest bardzo wydajna Glass Cleaner także mam obydwa 0,5 L używane już kilka razy i nie widać dużego ubytku to myślę że 250 ml było by Ok dla kogoś kto chce po testować a i większe pojemności dla kogoś kto używa do wszystkiego będą w sam raz :good:

Ok fajnie ,że zwróciłeś uwagę na wydajność produktów :good:

• 3 weeks later...
  • Dystrybutor
Posted

Witajcie!

Tak jak ostatnio wspominaliśmy małymi kroczkami wchodzimy w nowe pojemności. Na pierwszy rzut pojawią się w 5l karnistrach nasze dwa bestsellery :)

Tire Dressing Black Mamba 5l cena 249,90 zł

Glass Cleaner Falcon's Eye cena 62,90 zł

Już za chwilę będą do kupienia na http://www.goodstuff.com.pl a na dniach w Waszych ulubionych sklepach o czym oczywiście poinformujemy!

70dk5d.jpg

jim32u.jpg

• Moderator
Posted

Good Stuff, fajnie wyglądają te baniaczki - tak pękato :D

Posted

Kanisterki są zwykłe, SG tez takich używa. Ciekawy efekt daje etykieta naklejona w oryginalny sposób.

• Dystrybutor
Posted
Good Stuff, fajnie wyglądają te baniaczki - tak pękato :D

Dzięki Krzysiek ;)

Kanisterki są zwykłe, SG tez takich używa. Ciekawy efekt daje etykieta naklejona w oryginalny sposób.

;)

Posted

Fajnie pomyślane. Tak trzymać, chyba się skuszę na taki banaczek Black Mamby.

Wysłane z SM-G920F przy użyciu Tapatalka

• 9 months later...
  • Dystrybutor
Posted

Od dzisiaj nasze BESTSELLERy w nowych pojemnościach ;)

Interior Dressing Black Panther 250ml

http://goodstuff.com.pl/pl/p/Black-Pant ... -250ml-/87

Tire Dressing Black Mamba 250ml

http://goodstuff.com.pl/pl/p/Black-Mamb ... -250ml-/86

Tire Dressing Black Mamba SHINE 250ml

http://goodstuff.com.pl/pl/p/Black-Mamb ... n-250ml/88

Pytajcie też o nie u naszych Partnerów

http://goodstuff.com.pl/pl/i/Partnerzy/13

W świeżej dostawie znajdziecie je w sklepie Sklep Internetowy DeepGloss :good: