Jump to content

Dni otwarte MX Nowicki & ADBL & NAT 18 czerwca 2016!!!

mx_nowicki

Recommended Posts

• Dystrybutor

Po 1,5 roku przerwy wracamy z dniem otwartym w kwaterze głównej MX Nowicki :D Tym razem naszymi gośćmi będzie firma ADBL i już tradycyjnie NAT.

Jak zawsze zamówiliśmy dla Was piękną pogodę oraz pyszności z grilla... Wstęp oczywiście darmowy. W planach mamy prezentację oraz testy produktów ADBL i NAT. Nie zabraknie również szkółki polerowania dla początkujących adeptów. Jeżeli nie pracowałeś/pracowałaś jeszcze maszyną polerską, będzie to świetna okazja aby zrobić pierwsze przejazdy :) Dla osób bardziej zaawansowanych jest to idealny czas na wymianę doświadczeń.

Dzień otwarty bez rabatów i konkursów to dzień stracony ;) Tego dnia możecie skorzystać z 10% rabatu na cały asortyment (z wyjątkiem kilku marek Zymol, Gtechniq, Modesta i PD Car Care) oraz 15% rabatu na głównych bohaterów czyli ADBL i NAT. Będą również konkursy...a także gadżety upamiętniające to detailingowe święto, ale szczegóły poznacie na miejscu.

Do zobaczenia w sobotę 18 czerwca, startujemy od 10. Na FB stworzyliśmy wydarzenie, możecie się meldować :)https://www.facebook.com/events/1178056865540654/

13254204_1141464232578400_7892153348826128609_n.jpg?oh=e008a6fd830a025ee014fc4b860664ec&oe=57CC3E24&__gda__=1473359476_6232f5ab02f5c0d03909fbb7b39e69b0

Cały system do pianowania mieści się torbie podręcznej, nie wymaga zasilania ani innych systemów dodatkowych. Jedna torba i piana jak malowana, idealna na bezdotyk.

Moge prosić jakiś link do tego zestawu

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Prezesikszczecin, nie ma linku do tego zestawu, jest to moje opracowanie, działam wedle ściśle określonej kolejności - opracowanie - Urząd Patentowy - poszukiwanie inwestora strategicznego - dystrybucja początkowo w całej Europie, w kolejnych miesiącach zdobycie rynku USA :ad:

• 3 weeks later...
  • Dystrybutor

Minął już ponad tydzień od MX'owej imprezy, a my w dalszym ciągu nie możemy ochłonąć :D Jeszcze raz dziękujemy wszystkim obecnym i mamy nadzieję że w przyszłym roku spotkamy się w jeszcze większym gronie :)

Przygotowaliśmy krótki film z tego wydarzenia. Tak się bawiliśmy ;) ...

Jednak źle zrobiłem ze się nie zjawiłem ;(

Widać po filmiku że było by to dla mnie bardzo ciekawo spędzony dzień ;)

I sporo cennych informacji;) Trzeba za rok się poprawić;) ;)

• 1 month later...
  • 8 months later...
  • 5 weeks later...