Dystrybutor mx_nowicki Posted June 3, 2016 Dystrybutor Report Share Posted June 3, 2016 Po 1,5 roku przerwy wracamy z dniem otwartym w kwaterze głównej MX Nowicki Tym razem naszymi gośćmi będzie firma ADBL i już tradycyjnie NAT. Jak zawsze zamówiliśmy dla Was piękną pogodę oraz pyszności z grilla... Wstęp oczywiście darmowy. W planach mamy prezentację oraz testy produktów ADBL i NAT. Nie zabraknie również szkółki polerowania dla początkujących adeptów. Jeżeli nie pracowałeś/pracowałaś jeszcze maszyną polerską, będzie to świetna okazja aby zrobić pierwsze przejazdy Dla osób bardziej zaawansowanych jest to idealny czas na wymianę doświadczeń. Dzień otwarty bez rabatów i konkursów to dzień stracony Tego dnia możecie skorzystać z 10% rabatu na cały asortyment (z wyjątkiem kilku marek Zymol, Gtechniq, Modesta i PD Car Care) oraz 15% rabatu na głównych bohaterów czyli ADBL i NAT. Będą również konkursy...a także gadżety upamiętniające to detailingowe święto, ale szczegóły poznacie na miejscu. Do zobaczenia w sobotę 18 czerwca, startujemy od 10. Na FB stworzyliśmy wydarzenie, możecie się meldować https://www.facebook.com/events/1178056865540654/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
golden0282 Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 Jadę , jeżeli ktoś ze świętokrzyskiego lub byłego radomskiego chciałby się dołączyć to miejsce się znajdzie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
booohal Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 Melduję się Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barista Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 Może znajdzie się chwila na prezentację bezprzewodowego systemu pianującego szerszemu gronu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marciol Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 Super sprawa. Też bym pojechał lecz nie dam rady, ale mam pytanie czy rabaty będą obowiązywały też w sklepie internetowym? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeleniouchy Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 Barista, Możesz przybliżyć trochę temat? marciol, Dzień Otwarty ma charakter raczej stacjonarny, stąd wymienione w pierwszym poście rabaty będą obowiązywały tylko na miejscu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zegarek Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 Barista, Możesz przybliżyć trochę temat? Krzychu, chodzi o ten system z wiaderkiem co ostatnio robiłem prezentację Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barista Posted June 8, 2016 Report Share Posted June 8, 2016 Cały system do pianowania mieści się torbie podręcznej, nie wymaga zasilania ani innych systemów dodatkowych. Jedna torba i piana jak malowana, idealna na bezdotyk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prezesikszczecin Posted June 8, 2016 Report Share Posted June 8, 2016 Cały system do pianowania mieści się torbie podręcznej, nie wymaga zasilania ani innych systemów dodatkowych. Jedna torba i piana jak malowana, idealna na bezdotyk. Moge prosić jakiś link do tego zestawu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeleniouchy Posted June 8, 2016 Report Share Posted June 8, 2016 Barista, ...ok... Prezesikszczecin, ja nie dysponuję... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barista Posted June 8, 2016 Report Share Posted June 8, 2016 Prezesikszczecin, nie ma linku do tego zestawu, jest to moje opracowanie, działam wedle ściśle określonej kolejności - opracowanie - Urząd Patentowy - poszukiwanie inwestora strategicznego - dystrybucja początkowo w całej Europie, w kolejnych miesiącach zdobycie rynku USA Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBS Posted June 8, 2016 Report Share Posted June 8, 2016 Panowie, ktoś z lubuskiego jedzie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samwdomu Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 Szkoda że na Zymola rabatu nie będzie Ale jak będę miał czas to podjadę Link to comment Share on other sites More sharing options...
resiak70 Posted June 13, 2016 Report Share Posted June 13, 2016 Ile jakoś to będzie trwać ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
michulek Posted June 13, 2016 Report Share Posted June 13, 2016 Ktos z Poznania sie wybiera ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dystrybutor mx_nowicki Posted June 13, 2016 Author Dystrybutor Report Share Posted June 13, 2016 Nie mamy wyznaczonej godziny zamknięcia imprezy, ale patrząc na poprzednie dnie otwarte to wcześniej niż 18/19 nie skończymy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dystrybutor mx_nowicki Posted June 29, 2016 Author Dystrybutor Report Share Posted June 29, 2016 Minął już ponad tydzień od MX'owej imprezy, a my w dalszym ciągu nie możemy ochłonąć Jeszcze raz dziękujemy wszystkim obecnym i mamy nadzieję że w przyszłym roku spotkamy się w jeszcze większym gronie Przygotowaliśmy krótki film z tego wydarzenia. Tak się bawiliśmy ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlimaxss Posted July 6, 2016 Report Share Posted July 6, 2016 Jednak źle zrobiłem ze się nie zjawiłem ;( Widać po filmiku że było by to dla mnie bardzo ciekawo spędzony dzień I sporo cennych informacji;) Trzeba za rok się poprawić ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeleniouchy Posted July 7, 2016 Report Share Posted July 7, 2016 Qlimaxss, Dokładnie, zapraszamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomas-sg Posted July 7, 2016 Report Share Posted July 7, 2016 Zorganizujcie coś we wrześniu tez z chęcią bym popatrzył widać ze się działo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dystrybutor mx_nowicki Posted August 9, 2016 Author Dystrybutor Report Share Posted August 9, 2016 Tomas22, Były takie plany, ale już wiemy że nie damy rady w tym roku Wiosną przyszłego roku na pewno nie odpuścimy więc od kwietnia trzeba koniecznie śledzić nasz fanpage na FB i profil na KA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomas-sg Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 O kwiecień w przyszłym roku bardzo mi się podoba takie są moje plany urlopowe na przyszły rok zaczynam was śledzić jeszcze uważniej Link to comment Share on other sites More sharing options...
MirekGTS Posted May 8, 2017 Report Share Posted May 8, 2017 Wiadomo coś na temat tegorocznej edycji dni otwartych? Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dystrybutor mx_nowicki Posted June 6, 2017 Author Dystrybutor Report Share Posted June 6, 2017 [ref]MirekGTS[/ref], 10 czerwca, czyli już w tą sobotę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts