kempus Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2017 Sorry, ale przy wheel cleanerze oraz vampire liquid atomizery w ogóle nie działały, do tego butelki się odkształciły. Musiałem kupić nowe butelki z innymi atomizerami i przelać co sprawiło, że zakup tych produktów przestał być opłacalny. Przy produktach innej marki nigdy nie spotkałem się z czymś podobnym, niezależnie od tego czy była to Tuga, Nielsen, Mothers, DJ, Koch czy inne.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 18 Lutego 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2017 [ref]maciek-drummer[/ref], jezeli masz w butelece hdpe np litrowy to nie masz po zmianach. wszystkich powyzej komentujacych informuje: zmienimy zupełnie butelkę na naszą autorska. ale jest to proces. bądzcie cierpliwi. co do obracajacej sie etykiety: nie mamy wplywu na to jak maszyna obkurczy etykietę. ze wzgledu na wszystkie powyzsze od ponad roku pracujemy nad wlasna butelka. zakonczy ona wszystkie problemy jakie macie z opakowaniem. przepraszamy za niedogodnosci. na szczescie na chemię wewnątrz butelki narzekać nie można
grabek246 Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2017 694113 na szczescie na chemię wewnątrz butelki narzekać nie można ale na komfort jej użytkowania już tak
Dystrybutor ADBL Opublikowano 22 Lutego 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2017 ja to tylko tutaj zostawię
Radziu Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2017 ADBL INTERIOR WOW można stosować do czarnej skóry?
Radziu Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2017 To jaki jest produkt na skórę od ADBL?
Gość Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2017 [ref]Radziu[/ref], aktualnie nie mają, polecam gliptone od siebie
Radziu Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2017 Jaki gliptone do czarnej skóry? 500ml
Fredi88 Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2017 [ref]Radziu[/ref], wysil sie i przejrzyj forum a nie spamujesz tutaj. Wszystko bylo juz napisane.
Pływak Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2017 Co ile użyć iQD zalecacie odświeżyć dressing (PB NL) i czy orientujecie się może jaki ma wpływ na impregnat do skóry colourlock? Zarówno na plastikach jak i na skórze zostawia fajny matowy efekt i usuwa lekkie zabrudzenia ale zastanawiam się jaką ma siłę w usuwaniu dressingów i impregnatów do skóry. P.S I potwierdzam zapach jest bardzooooo kiepski
Dystrybutor ADBL Opublikowano 2 Marca 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2017 [ref]Pływak[/ref], może coś się uda zaradzić na Twoje odczucia "węchowe" .
Piotrek Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2017 696175 Pływak, może coś się uda zaradzić na Twoje odczucia "węchowe" . Czyli będzie w najbliższym czasie IQD o innym zapachu? Skończyła mi się butelka, i jeżeli to kwestia np. miesiąca to chętnie bym kupił już ten po zmianach.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 14 Marca 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2017 [ref=#00aa00]Piotrek[/ref], na pewno nie w ciągu miesiąca
gonzol Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2017 1. Czy iQD mozna również nakładać microfibrą lub padem i będzie taki sam efekt jak przy pryskaniu? 2. Czy jeżeli iQD poleci troche na szybe to bez problemu można zmyć? Do tej pory korzystałem z Shiny Garage Apple Dressing i jak mi poleciało na szybę to musiałem zdrapywac bo rzadnymi środkami nie szło tego zmyć a patrzeć przez szybę się nie dało
Dystrybutor ADBL Opublikowano 15 Marca 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2017 [ref=#ff3366]gonzol[/ref], psikaj iqd na fibre i potem przecieraj ta fibra deskę czy inne plastiki .
wobbjack Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2017 Czy przed pierwszym uzyciem qd powinno się przelecieć plastiki apc czy nie jest to konieczne? Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
yKawa Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2017 Takie pytanie....czy Wow jest konsystencji wody?
gonzol Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2017 wczoraj zakupiony QD - zapach świetyny
bng Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2017 Hej, CZt ADBL QD Limited występuje w opakowaniach 5l ? Pozdrawiam, Tomek
Gryniu Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2017 Hej, CZt ADBL QD Limited występuje w opakowaniach 5l ? Pozdrawiam, Tomek Z tego co widziałem występuje u jednego z partnerów forumowych DeepGloss
kita33 Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2017 Czy ADBL Interior QD LIMITED EDITION różni się tylko zapachem od starszej wersji?
Dystrybutor ADBL Opublikowano 14 Lipca 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2017 21 minut temu, kita33 napisał: Czy ADBL Interior QD LIMITED EDITION różni się tylko zapachem od starszej wersji? yes
Rekomendowane odpowiedzi