Moderator Streat Opublikowano 11 Stycznia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2020 @#kris Podeślij link skad zamawiałeś
#kris Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2020 @#kris Podeślij link skad zamawiałeś Kurde nie mogę wyczaić aktualnej oferty ...jak znajdę dam cynkaWysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
krzygaj Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2020 Przerabiałem i takie szczękowe i magnetyczne teraz mam grawitacyjny https://a.aliexpress.com/U9CvC5YiX i jest to dla mnie strzał w 10. Przy magnetycznym po początkowym zachwycie zaczęła mnie denerwować ta blaszka przyklejana - szpeciła plecki telefonu (Mi9 Ocean blue + przezroczyste etui). Z tego jestem bardzo zadwolony. Obsługuje się jedną ręką. Dobrze siedzi w kratce. W promce kupione za ok 7zł.
#kris Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2020 Ja mam blaszkę przyklejoną do etui od wewnątrz, etui spigen.Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Birkhof Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2020 Przerabiałem i takie szczękowe i magnetyczne teraz mam grawitacyjny https://a.aliexpress.com/U9CvC5YiX i jest to dla mnie strzał w 10. Przy magnetycznym po początkowym zachwycie zaczęła mnie denerwować ta blaszka przyklejana - szpeciła plecki telefonu (Mi9 Ocean blue + przezroczyste etui). Z tego jestem bardzo zadwolony. Obsługuje się jedną ręką. Dobrze siedzi w kratce. W promce kupione za ok 7zł. A ten klips trzyma sie kratki dobrze? Widzialem taki kiedys „rozporowy” do kratki. W aucie u mnie te kratki takie jakieś „luźne” są
krzygaj Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2020 @Birkhof Tak dobrze się trzyma. Wczoraj trasa 300km i jak włożyłem na początku trasy tak przez całą podroż nic nie musiałem poprawiać. Uchwyt zaciska się na kratce za pomocą sprężynki oraz tam jest taka pianka, która w momencie zaciśnięcia się na piórku kratki odkształca się - zapobiegając przesuwaniu. Dodatkowo na końcu "krokodylka" jest taki ząbek, że w razie jakby uchwyt wysunął się z kratki, to Ci nie spadnie. Mi pasuje do Mi9, żonie do Galaxy J6, a siostrze do P30. Jestem bardzo zadowolony z tego uchwytu i póki co nie rozglądam się już za innym
KUBA46 Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2020 22 godziny temu, chudy2355 napisał: Tego dokładnie używam. Aktualnie nie jest dostępny w x komie ale można poszukać może gdzieś indziej jest jeśli komuś zależy na wysyłce z PL Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Siedzi on w miare sztywno w kratkach? Miałem inny model baseusa z indukcją i był pod tym względem tragiczny.
chudy2355 Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2020 @KUBA46 jest bardzo stabilny. Doxiska się na kartkach A do tego wspiera się 2 nóżkami na plastiku dodatkowo stabilizujac go Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi