SzaKal Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 krzysztof, Spróbuj najpierw wyczesać jakąś twardą szczotką powierzchnie a następnie odkurzyć, powinno dużo pomóc ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 wiem że nie ma takiego odkurzacza żeby każdego ziarenka piasku wyciągnął z podłogi . Mam dużo klientów na odkurzanie i dlatego pisałem że ten WD 3300 nie daje rady bo za długo się odkurza, a mi chodzi o skrócenie czasu do min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal788 Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 a co myślicie o tym http://derezinski.pila.pl/katalog/odkur ... se-61-i40/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Witam Potrzebuje porady przy kupnie odkurzacza. Potrzebuje kupić jakiś budżetowy odkurzacz do garażu. Odkurzacz ma być tylko do garażu a ponieważ w aucie mam skórę w bagażniku nie mam materiałowych wykończeń to jednym jego zajęciem będzie odkurzenie raz w tygodniu wygładziny w środku auta. Z tego powodu też nie zależy mi na jakiś dodatkowych funkcjach czy lepszych modelach. Lepiej kupić jakiś tani domowy czy wystarczy do takiego użytkownika jakiś przenośny samochodowy. Możecie doradzić taniego ale by nie padło po miesiącu użytkowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Jason, karcher a2004, powinien wystarczyć I można nim wciągać wodę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian_K Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Czy ktoś z Was posiada odkurzacz PARKSIDE z Lidla? W Poniedziałek ma być kolejna dostawa - trochę inny model za 350PLN. Za tą cenę można już kupić jakiegoś Karchera/Lavora/Stanleya dlatego zastanawiam się czy warto iść w PARKSIDE... Kusi 3 letnia gwarancja, długi wąż i kabel zasilający, metalowy zbiornik... Szukam prostego odkurzacza do garażu i samochodu. Co Wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Dołączam się do pytania kolegi wyżej. Zastanawiam się jeszcze czy dałoby radę przypasować mu ssawkę z karchera do prania, a chemie nanosić opryskiwaczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adii Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 lesniczy4, Jak już chcesz prać to lepiej najtańszy karchera ~700zł zwykłym + opryskiwacz to sie można zapracować na śmierć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasyl156 Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Oj tam, z opryskiwaczem da się robić Tylko koniecznie taki ciśnieniowy jak np kwazar venus, bo paluchami ciskać to można się ubić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 ale ten Parkside będzie wciągał ładnie wciągał po wsadzeniu karcherowskiej ssawki/? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian_K Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Na niemieckiej stronie Lidl podają, że odkurzacz Parkside PNTS 1500 A1 ma podciśnienie 190mbar. (tutaj ) Dla porównania Karcher WD 3.500 - 210mbar. Skoro niektórzy narzekają na siłę ssącą tych Karcherów to mam dylemat z tym Parkside Z kolei za Lavora z podciśnieniem rzędu 270mbar trzeba już zapłacić 450PLN... i dostajemy mniejszy zbiornik, krótszy przewód, wąż itd.... Chyba trzeba rzucić kostką [ Dodano: 4 Lipiec 2011, 10:18 ] Znalazłem tego Lavora QUATTORDICI SE za 350PLN (tutaj ) No i teraz zupełnie zgłupiałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Kupiłem tego parksida i powiem wam że może być. Jedynie co to ssawka do prania mogłaby być przezroczysta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian_K Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Kupiłem tego parksida i powiem wam że może być. A ja poszedłem zrobić rozeznanie i ... żadnego nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adii Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Dziś go oglądałem, wygląda solidniej niż te wszystkie tanie odkurzacze karchera, jak do odkurzania na sucho mokro będzie ok jak za takie pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spooch Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Marian_K, zamówiłem tego Lavora co podałeś w linku za 350 zł Zobaczymy co to za sprzęt Dzwoniłem do ich sklepu, to był ostatni jaki mieli na stanie. Nie wiem czy jeszcze będą. To najlepiej sprzedający się odkurzacz jaki mają, mieli w ofercie i klienci sobie chwalą. Zobaczymy jak sobie będzie radził. Od kilku miesięcy systematycznie zapuszczam jeden samochód do testów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian_K Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Marian_K, zamówiłem tego Lavora co podałeś w linku za 350 zł To koniecznie pochwal się jak dojdzie. I może jakieś fotki zapodasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spooch Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 ok. jaką chemię do tego dać? Muszę przyznać, że zakup odkurzacza to był spontan dlatego jeszcze jestem zielony co do tego Do testów mam seicento i równie mocno zapuszczonego lanosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian_K Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 ok. jaką chemię do tego dać? Muszę przyznać, że zakup odkurzacza to był spontan dlatego jeszcze jestem zielony co do tego To nie jest odkurzacz piorący, więc do niego chemii się nie leje. Ten może Ci jedynie odessać wodę po praniu. Opis prania tapicerki masz w odpowiednim wątku, więc tu nie będziemy zaśmiecać. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda150 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 potrzebuje kupic odkurzacz, taki abym odkurzył samochód ale żebym mógł też podłączyc go do szlifierki. zastanawiam się nad karcherem wd 3.200 lub jakiś chiński z alledrogo. Co lepiej wybrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adii Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 zgoda150, logiczne że lepiej karcher niż odkurzacz firmy krzak. Byle miał filtr pyłowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda150 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 ten karcher jest w cenie tych chińskich, dlatego mam wątpliwości co do tego karchera. Ma ktoś ten model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Ja mam ten model. Od niedawna ale posiadam. Obudowa strasznie plastikowa. Dosyć głośny. Ciąg ma dobry - pracowałem mocniejszymi odkurzaczami ale ten też daje rade. Ogólnie zakupu nie żałuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda150 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 używasz go z workiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Tak. Chyba że wciągasz wodę lub jakiś płyn to trzeba worek oczywiście wyjąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda150 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 A do pyłów go używasz? bo nie wiem czy sobie poradzi. bez worka też mozna go uzywac? i jeszcze pytanko, czy da jakbym kupił rozpylacz i proszek karchera do prania to w połączeniu z tym odkurzaczem da rade wyprać tapicerkę tym sposobem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi