Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 7 Lipca 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2016 Dzięki za zainteresowanie! Wieczorkiem damy znać 5 osób wybierzemy. Jak coś szykujemy jeszcze kilka nowości więc dla każdego się coś znajdzie
samwdomu Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2016 Też chętnie przetestuje na pomarańczowym Peugieocie 208 siostry. Od nowości(3 miesięcy) jeszcze wosku nie widział. Do tego jeszcze mogę zrobić test na grafitowej VW Jetta.
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 9 Lipca 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2016 tazman, Gesiu_15, viechooo, hamilton, Viento, Tą piątkę wybraliśmy, dla reszty będziemy mieć propozycję przetestowania innych produktów jeżeli oczywiście będziecie chcieli. Poprosimy na PW dane do wysyłki + telefon
hamilton Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2016 Dziękuję za wybranie do testu, dane podałem na pv. Preparat będzie użyty jak wspomniałem na czarnej perle z palety Peugeota, dodatkowo mogę go przetestować na Oplowskim LAGOON BLUE MICA MET (Corsa żony - "straszny porysowaniec").
Gesiu_15 Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2016 Good Stuff, dzięki poszło na priv . Kiedy próbki zostaną wysłane ?
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 11 Lipca 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2016 Tak wszystkie PW dostaliśmy ,czekamy za etykietami na testery damy Wam na pewno znać
Gesiu_15 Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2016 Good Stuff, jak bym dostał tester w tym tygodniu to na weekend może udało by mi się test zrobić
SALWA Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2016 tazman, Gesiu_15, viechooo, hamilton, Viento, Tą piątkę wybraliśmy, dla reszty będziemy mieć propozycję przetestowania innych produktów jeżeli oczywiście będziecie chcieli. Poprosimy na PW dane do wysyłki + telefon Nie mogę się doczekać doszedł topasblau do testowania.. no i porządnego ogaru po poprzednim właścicielu jeśli będzie coś w dziedzinie ciemnych lakierów.. polecam się
nowyyy Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2016 Good Stuff, napiszecie coś więcej o swoim QW trwałość, docieranie, efekt wizualny, carnauba, syntetyk, polimery
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2016 Good Stuff, napiszecie coś więcej o swoim QW trwałość, docieranie, efekt wizualny, carnauba, syntetyk, polimery W skrócie na tą chwilę możemy powiedzieć : Łatwość aplikacji QD efekty jak po QW To jest hasło które ma towarzyszyć temu produktowi Szczegółowe informacja pojawi się chwilę przed premierą Próbki będą wysyłane do testerów we wtorek w przyszłym tygodniu. Każdy z Was na środę próbkę będzie miał już u siebie
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Panowie i Panie, szukamy 3 osób które były by chętne do sprawdzenia naszego nowego Cleaner Rhino Horn. Ktoś chętny?
michulek Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Panowie chętnie sprawdzę cleaner, akurat w tym tygodniu mam nakładać wosk Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Bliźniak Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Również chętnie przetestuję Quick Wax.
razorvwmk3 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Ja rowniez z checia przetestuje
MatthewxD Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Ja także jestem chętny do testowania
Burny Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Z przyjemnością przyjmę próbkę rogu nosorożca do testów. Zrobię fotorelację z ręcznego wypracowywania cleanera. Jak starczy to ogarnę dwa auta w różnych kolorach. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
razorvwmk3 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Rowniez sie zglaszam na ochotnika ale bedzie relacja!
Dawid_Bojarski Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłaszam! Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka
Przybysz Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Jak coś Wam zostanie to też sie piszę
Rekomendowane odpowiedzi