Skocz do zawartości

Chcesz przetestować Dobry Towar? Zapraszamy!

Rekomendowane odpowiedzi

• Dystrybutor
Opublikowano

Dzięki za zainteresowanie! Wieczorkiem damy znać 5 osób wybierzemy. Jak coś szykujemy jeszcze kilka nowości więc dla każdego się coś znajdzie ;)

Opublikowano

Też chętnie przetestuje na pomarańczowym Peugieocie 208 siostry. Od nowości(3 miesięcy) jeszcze wosku nie widział. Do tego jeszcze mogę zrobić test na grafitowej VW Jetta.

• Dystrybutor
Opublikowano

tazman, Gesiu_15, viechooo, hamilton, Viento,

Tą piątkę wybraliśmy, dla reszty będziemy mieć propozycję przetestowania innych produktów jeżeli oczywiście będziecie chcieli. Poprosimy na PW dane do wysyłki + telefon :good:

Opublikowano

Dziękuję za wybranie do testu, dane podałem na pv. Preparat będzie użyty jak wspomniałem na czarnej perle z palety Peugeota, dodatkowo mogę go przetestować na Oplowskim LAGOON BLUE MICA MET (Corsa żony - "straszny porysowaniec").

Opublikowano
tazman, Gesiu_15, viechooo, hamilton, Viento,

Tą piątkę wybraliśmy, dla reszty będziemy mieć propozycję przetestowania innych produktów jeżeli oczywiście będziecie chcieli. Poprosimy na PW dane do wysyłki + telefon :good:

Nie mogę się doczekać ;) doszedł topasblau do testowania.. no i porządnego ogaru po poprzednim właścicielu ;) jeśli będzie coś w dziedzinie ciemnych lakierów.. polecam się :D

Opublikowano

Good Stuff, napiszecie coś więcej o swoim QW :?: trwałość, docieranie, efekt wizualny, carnauba, syntetyk, polimery :?:;)

• Dystrybutor
Opublikowano
Good Stuff, napiszecie coś więcej o swoim QW :?: trwałość, docieranie, efekt wizualny, carnauba, syntetyk, polimery :?:;)

W skrócie na tą chwilę możemy powiedzieć : Łatwość aplikacji QD efekty jak po QW

To jest hasło które ma towarzyszyć temu produktowi :good: Szczegółowe informacja pojawi się chwilę przed premierą

Próbki będą wysyłane do testerów we wtorek w przyszłym tygodniu. Każdy z Was na środę próbkę będzie miał już u siebie :good:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie chętnie sprawdzę cleaner, akurat w tym tygodniu mam nakładać wosk :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Z przyjemnością przyjmę próbkę rogu nosorożca do testów. Zrobię fotorelację z ręcznego wypracowywania cleanera. Jak starczy to ogarnę dwa auta w różnych kolorach.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk