Jump to content

Recommended Posts

• Partner forum
Posted

Miło nam poinformować, że 19 marca (sobota) od godz. 10 do 15 odbędzie się u nas kolejne szkolenie Detailing Day Flex & Sonax.

Koszt uczestnictwa: 50 zł (przy zakupie produktów Sonax na miejscu otrzymuje się rabat 50zł na zakupy)

Więcej szczegółów już wkrótce!

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Moderator
Posted

o o o - sprawdzam grafik i modle sie zeby nic innego mi nie wypadlo :D

Posted

To i ja jestem chętny, 50 zł to nie majątek. Proszę o info na PW jak będzie coś więcej wiadomo.

Posted

Ale płatność na miejscu czy jak by to wyglądało? Wstępnie jestem chetny operuje tylko gotówką, wiec wolał bym płacić na to w dniu szkolenia

Posted

Również chętny.

Kiedy te szczegóły?

Może da radę spieniężyć wpisowe na wszystko co w sklepie - niekoniecznie produkty Sonaxa? ;)

Pozdrawiam

- Artur

Posted

Ja dopiero wczoraj wieczorem policzyłem dni, i okazało się, że chciałem jechać tydzień wcześniej ;)

Czyli MrCeanery mają jeszcze trochę czasu na podanie tych szczegółów. Czekam, i podtrzymuje moją obecność.

Posted
Miło nam poinformować, że 19 marca (sobota) od godz. 10 do 15 odbędzie się u nas kolejne szkolenie Detailing Day Flex & Sonax.

Koszt uczestnictwa: 50 zł (przy zakupie produktów Sonax na miejscu otrzymuje się rabat 50zł na zakupy)

Więcej szczegółów już wkrótce!

Dowiemy sie o szczegółach?