Jump to content

Good Stuff - Glass Cleaner

Recommended Posts

Posted

Witam

Do przetestowania dostałem Glass Cleanera

b42a0b2e2702797amed.jpg

dfdb15f3b36e3473med.jpg

1-2 psiki

21a3f0f5caf416b4med.jpg

62da65111386cc4emed.jpg

6d27bd238e5e63f9med.jpg

Glass Cleaner: tutaj bardzo pozytywna opinia z mojej strony ponieważ nie spodziewałem się że będzie to produkt, gdzie psikne 1-2 razy przelecę odpowiednia szmatką i jest glanc do tej pory używałem AG CGP, a tutaj taka niespodzianka :) sprawdzałem pod ledem czy zostawia mazy i pojawiły się delikatne jednak nie mogę powiedzieć czy to wina produktu czy szyb ponieważ szyby nigdy nie miały styczności z maszyną, ale ten produkt też gości na mojej półce już :good: także nie zauważyłem aby zjadał on NW

• Dystrybutor
Posted

Treys, dzięki za test i słowa podsumowania. Produkt jest bardzo wydajny, a dzięki temu ,że zawiera w składzie alkohol izopropylowy świetnie myje i nie zostawia smug.

Czekamy na resztę testerów :-]

• 1 month later...
Posted

Drugi produkt z Good Stuffu który ytrafił w moje rece. Z opinią czekałem aż zeszła mi cała butla 500ml. Tak jak Treys pisał bardzo dobry plyn wydajny, dobrze sie z nim pracuje. Swietnie radzi sobie z zabrudzeniami. Jestem zadowolony, czekam na 5l opakowanie bo oczywiscie zona w domu podkrada :kox:

• 6 months later...
Posted

Niczego innego do mycia szybek już nie stosuje. W samochodzie, w domu. W połączeniu z fibrą dedykowaną do szyb wymiata. 0 smug i przyjemna praca. Do tego zapach w gratisie :good:

• 2 weeks later...
Posted

[ref]Fitte[/ref], dzięki zamówiony goofer od ADBL zobaczymy jak się spisze :) Jaki ma zapach ten płyn ?

Posted

[ref]Gesiu_15[/ref], cukierkowy albo malina? :D w każdym razie bdb

Posted

A powiedzcie mi jak sprawdza jak wewnątrz samochodu chodzi mi dokładnie o przednia i tylną szybą gdzie jedynie według mnie Autoglym CGP nie zostawia mazów pod światło.

Najlepiej umyć od środka i niech ktoś z zewnątrz wam zaświeci LED'em wtedy najlepiej widać :)

Jeśli nie zostawia to kupuje od razu !

Posted

Jak się przyłożysz to żaden płyn nie zostawi smug :) Ja zawsze pierw fibra + płyn, odczekuje az odparuje a potem drugi raz przecieram szybę sucha i czystą i jest :good:

• 6 months later...
Posted

Mam taką fibre i właśnie z tym produktem strasznie "hamuje" na szybie. Przy glass cleanerze od sg tego nie zauważyłem

Posted

[ref]szpyrek[/ref], w zasadzie też to zauważyłem ale nie przeszkadza jakos mega :D myślę, że to przez idealne odtłuszczenie powierzchni

Posted

Ja używam Good Stuff Glass Cleaner Falcon’s Eye z Gooferkiem , bardzo dobra fibra :song::good:

Bardzo fajny glass cleaner nie pozostawia smug , mazów :) Świetnie myje i posiada przyjemny zapach ;)

DSC_0012.jpg

Posted

Pewnie tak. Ale mi się zdarzyło ze fibra została a ja ręka umazalem szybę xD

• 9 months later...
Posted

@szpyrek , a atomizery od @Good Stuff czasem nie są czarne? Może sprzedawca dorzucił jakiś inny. Bo z tego co wiem to atomizery właśnie od nich są bardzo dobre jakościowo :)

Posted

Miałem tak samo tylko z czarnym. Tylko, że z mojej winy bo upadła mi butla. :(

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka