Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Według mnie bedzie to środek do usuwania kleju/smoły albo możę glinka i lubrykant Coś dodającego duzą sliskośc , jakiś wosk ? glaze, lubrykant do glinki ? albo nie widzialna wycieraczka Produkt gotowy. Obu Panów poproszę o PW z danymi do wysyłki zgadliście co to będzie za produkt. Pełne 500ml na Was czeka
Dystrybutor e36ace Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2016 nowości jakieś się szykują?
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Oczywiście ale na oficjalne informacje jeszcze za wcześnie. Teraz Gecko's na tapecie. Zrobimy następnym razem też taka zabawę w zgadywanie, a może konkurs na nazwę. Zobaczymy
Dystrybutor e36ace Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2016 następny bedzie wheel cleaner o nazwie white raven
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgadywanie bez podpowiedzi i po jednej nutce . Nic jeszcze nie zdradzimy za wcześnie na to
Dystrybutor e36ace Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2016 mój adres znasz możesz od razy wysyłać Pozdrawiam
Gozdziu23 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Pierwszy raz wygrałem coś w zyciu
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2016 mój adres znasz możesz od razy wysyłać Pozdrawiam Próbka na pewno pójdzie Pierwszy raz wygrałem coś w zyciu Jeszcze raz Gratulacje!
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2016 Witajcie Czas na kolejną zabawę . Kolejny produkt w drodze , poprzednim razem udało się zgadnąć co to będzie za produkt zobaczymy jak Wam pójdzie tym razem. Dla trzech pierwszych szczęśliwców będzie w nagrodę nasz nowy zwierzak Nowym zwierzakiem w naszym ZOO będzie BAT - Nietoperz i teraz pytanie do Was drodzy forumowicze co to będzie za produkt? Umówmy się że każdy ma jedną próbę
Dystrybutor e36ace Opublikowano 5 Maja 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2016 dressing do plastików
piepia Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2016 ja tez jestem za dressingiem do plastikow
HalskyYOOO Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2016 Krwisty deironizer do czyszczenia felg itd
marciol Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2016 Obstawiam że to coś na osady metaliczne
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2016 Ciekawe odpowiedzi! Ale nikt jeszcze nie trafił
coco Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2016 Myślę że to będzie dobry strzał środek do czyszczenia opon/gumy.
radek7155 Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2016 Środek do usuwania owadów lub prewash( aktywna piana ) tak mi się coś zdaje. Ciekawe czy uda sie znowu
Tommy Lee Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2016 BAT czyli nietoperz krwiopijca DEIRONIZER
Rekomendowane odpowiedzi