Moderator Streat Opublikowano 14 Września 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 14 Września 2020 @deejay24h reloader kładzie sie jak powłoke troche podgryzło, ogolnie jest to miedzy 3-6 miesiecy, dla przykładu ja u siebie aplikowałem aque + aqua booster w kwietniu i jeszcze jej nei podbijałem boosterem od tego czasu
krzygaj Opublikowano 15 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2020 Koledzy po jakim czasie od nałożenia docierać powłokę? Powiedzmy, że maskę dzielę sobie na 4 - nakładam na 1 część, nakładam na 2 i wtedy wracam i docieram 1? Czy dołączona ściereczka jest dobra do docierania , czy lepiej coś innego oraz czy jedna wystarczy na całe auto?
sparco0 Opublikowano 15 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2020 Możesz odrazu lub po chwili (2-4minuty) będziesz widział czy się robi tęcza. Ta powłoka jest user friendly i z dotarciem nie ma żadnego problemu. Jak gdzieś Ci przyschnie, to aplikujesz jeszcze raz, docierasz i jest ok. Ta z zestawu fibra jest ok na zbieranie nadmiaru, na dotarcie kup 2-3szt np. wax pro. Maskę podziel sobie np. na 2-3 elementy w zależności od wielkości auta. Podstawa to bez pośpiechu no i dobre światło.
Rekomendowane odpowiedzi