Qlimaxss Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2016 Gesiu_15 robiłem identycznie;) z dywanikami ale służbówki tylko podrzuciłem na fejsa Goodsa;D . Testerek świetnie wykonany wygląd ale mój miał trafiony atomizer i ciekł;( hmm może się poluzował W każdym bądź razie;D na pewno wpadnie buteleczka 0,5l ;D i Nie tylko Mamba
Michał126 Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2016 Efekt raczej subtelny, przynajmniej na zdjęciach, ale dywaniki najlepsze czasy mają chyba już za sobą To są oryginały VW? Podobnie wykonane mam do New Beetle, kupiłem rok temu w ASO (ale mają na sobie jeszcze fabryczny "dressing"). Mambę mam na czele listy zakupów właśnie ze względu na konserwację dywaników i opon po sezonowych wymianach, żeby się nie brudzić tłuszczem zakładając je na początku sezonu.
Gesiu_15 Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2016 [ref]Michał126[/ref], no te dywaniki przeżyły troszkę czasu ale dla testu akurat podpasowały Czy to oryginały VW ? Miałem je już jak kupiłem auto Dziś Black Friday i leci do mnie Mamba 0,5 l
Pływak Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2017 Dziś przetestowałem Czarną Mambe do opon. Opony zostały dokładnie wymyte Red devilem i dedykowanym środkiem Excede do opon. Foto nr.1 goła opona vs. Black Mamba Foto nr.2 Nielsen Brillance vs Black Mamba. Przy mniej więcej tej samej ilości nanoszonego środka w ilości jednej warstwy Black Mamba wypada lepiej. Mocniej przyciemnia oraz daje delikatnie bardziej błyszczący efekt niż Nielsen. Jutro położę jeszcze po jednej warstwie i tez porównam (bo jak wiadomo Nielsen w jednej warstwie szału nie robi od razu wsiąka w oponę) oraz zobaczymy jak z trwałością będzie bo z nielsena byłem średnio zadowolony.
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 2 Marca 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2017 [ref]Pływak[/ref], Dzięki za Twoje porównanie
Piotrek Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2017 To i ja znów coś dorzucę do tematu Mamby. Jestem dużym fanem produktu, efekt szczególnie miły dla oka na wyższym profil, na niższym wolę coś bardziej błyszczącego. Dzisiaj pomagała przy przygotowaniu do zimowania kół i jak zwykle wygląda bardzo dobrze
samwdomu Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2017 [ref=#00aa00]Piotrek[/ref], też zauważyłem że mamba bardziej nadaje się do opon z wyższym profilem
Michał126 Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2017 Hehe, WR D4 i MS Plus 77 - jak u mnie. Mamba do konserwacji na czas leżakowania jest idealna, bo człowiek sobie potem nie tłuści rąk przy ponownym zakładaniu.
Piotrek Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2017 700196 Piotrek, też zauważyłem że mamba bardziej nadaje się do opon z wyższym profilem To mamy podobne gusta Na niższym też nie "siada" źle, ale jak wiadomo są gusta i guściki. Niedługo producent ma chyba wypuścić coś bardziej błyszczącego 700198 Hehe, WR D4 i MS Plus 77 - jak u mnie. #exotictires Chyba jedne z bardziej popularnych opon w segmencie średnio-wyższym
Michał126 Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2017 Chyba jedne z bardziej popularnych opon w segmencie średnio-wyższym I jedne z lepszych w tej klasie cenowej. Jeździ się na jednych i drugich imho identycznie, tylko MS Plusy są głośniejsze. EOT
Gesiu_15 Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2017 [ref=#00aa00]Piotrek[/ref], niebawem wrzucę fotki jak ogarniałem zimowe kapcie i też ładnie Mamba siadła na zimówkach Produkt jest jak najbardziej
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 21 Marca 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2017 [ref=#00aa00]Piotrek[/ref], Dzięki Piotrek za zdjęcia! Sami odczuwamy pewien niedosyt przy niskim profilu lub przy starszych oponach ,które mocniej "piją" dressing. Stąd decyzja o wypuszczeniu Black Mamby w wersji "Shine". Produkt gotowy, ostatnie szlify etykiety 2-3 tygodnie i będzie w sprzedaży. Na dniach postaramy się pokazać różnice w efekcie Black Mamba vs Mamba Shine W każdym razie teraz czy niski czy wysoki profil Black Mamba da radę
Qlimaxss Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2017 Good Stuff właśnie ostatnio przeglądałem waszego fun page aby zobaczyc porównanie Mamb . Bo tak jak piszecie na starszych ciut niedosyt. Dlatego bardzo fajnie ze wypuszczacie Shine wersje
FuXX Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2017 Chciałbym się dowiedzieć czy zabezpiecza ktoś tym środkiem też czarne plastiki np zderzaki? Czy trzeba kupić dwa różne środki?
Qlimaxss Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2017 FuXX Mamba jest tylko do opon;). Zresztą to pytanie nawet padło tutaj lub w dziale pytań do producenta;)
samwdomu Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2017 na plastikach black mamba też dobrze wygląda ale dobry efekt utrzymuje się ok tyg może troszkę dłużej, a później zostaje tylko kropelkowanie
Qlimaxss Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2017 samwdomuOoo widzisz nawet nie próbowałem plastikach dobrze wiedzieć
Piotrek Opublikowano 26 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2017 700255 Piotrek, Dzięki Piotrek za zdjęcia! Sami odczuwamy pewien niedosyt przy niskim profilu lub przy starszych oponach ,które mocniej "piją" dressing. Stąd decyzja o wypuszczeniu Black Mamby w wersji "Shine". Jeżeli pozostałem właściwości (oprócz wykończenia będą na poziomie tej matowej/satynowej) to będzie bardzo fajnym dopełnieniem. Potestujemy
Lybex Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2017 Jak nakładacie Mambe z racji jej bardzo rzadkiej konsystencji ? Ewentualnie jakiego aplikatora używacie ?
Gesiu_15 Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2017 [ref]Lybex[/ref], ja na aplikator psiakam i przecieram oponę Używam ostatnio ADBla one shote tire pad Teraz planuję zakupić Royal Pads
Michał126 Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2017 Trzy strzały na słoneczko i tyle. Słoneczka K2, fajnie można zginać i dokładnie wetrzeć np. przy obręczy.
yacek _b Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2017 Po euforii testujących też postanowiłem sprawdzić ten dresing . Niestety nie daje on takiego matu co ja lubię , dla mnie optymalne są SV Pneu Matt i Duragloss 253 . Sprawdzę jeszcze Brillace Nielsena bo gdzieś stoi w piwnicy i się kurzy . Oczywiście trzeba sprawiedliwie powiedzieć , że Mamba nie daje takiego wulgarnego połysku jak Endurance , ale jednak dla mnie troszeczkę za mocno się świeci...
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 31 Marca 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2017 [ref]yacek _b[/ref], Dzięki Jacek za opinię! Dużo zależy od opony. Rzeczywiście zdarza się, szczególnie na świeżej oponie ,że Mamba daje mocniejszy efekt
yacek _b Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2017 [ref]yacek _b[/ref], Dzięki Jacek za opinię! Dużo zależy od opony. Rzeczywiście zdarza się, szczególnie na świeżej oponie ,że Mamba daje mocniejszy efekt Być może , dressing zastosowałem na nowej oponie ( Michelin Primacy 3 )
Michał126 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Na potwierdzenie powiem, że na bardzo starej oponie (DOT 0605) w moim Maluszku, po wymyciu tire cleanere ExceDe, nie występował od początku żaden połysk, tylko taka subtelna czerń a'la nowa opona. Także tu jest pies pogrzebany. Chociaż prywatnie myślę, że dla całkiem nowych opon nie ma innego wyjścia, jak jednak nieco się świecić, póki guma nie zacznie być porowata, po prostu chłonąc dressing.
Rekomendowane odpowiedzi