Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witajcie cześć i czołem

Wiem że temat może mało detailingowy ale różne juz pytania tu padały .

Szukam kogoś poleconego do poszerzenia felg stalowych

17" fabryka 7" potrzebuje zrobić 9,5" i 8,5" ewentualnie 10" i 9"

Ktoś coś ?

Posted

Benson z vwzone. Wg cennika 135zł/szt dla 17tki. Uszczelnienie 30zł/komplet. Maliwanie 350zł/komplet.

Posted

Czy do tak błahej sprawy potrzeba aż zakładać nowy temat? Wystarczyłoby pytanie w "Krótkich".

Posted

KingKong, nie wnosisz nic to tematu , więc proszę powstrzymaj się od takich postów !

foxy82, dzięki

A Wheel Wide miał ktoś styczność ?

Posted

To Twój temat nic nie wnosi. Zaśmiecasz forum. Od takich pytań jest temat "Krótkie pytania". Masz też Google.

Posted

KingKong, gorszy dzień ? czy jakiś inny powód spinki ? A może chcesz rozpętać kolejną gówno burze ?

Wybaczcie za OT

Posted

Ogarnij się chłopie, bo za bardzo bierzesz do siebie. Skoro pouczasz innych, to przyjmij i sam krytykę. Czy każde zdanie odmienne do Twojego ma oznaczać powód do spinki czy robienie gównoburzy? Ile podobnie bzdurnych tematów poleciało do kosza? I wtedy też byłeś taki skory do posądzania siebie samego o gorszy dzień?

Posted

KingKong, ja jestem luźny facio nie biorę nic do siebie , ale nie lubię jak ktoś się bawi w szefyfa . A tym bardziej jak ktoś mnie poucza i wie lepiej . Nie będę ci tłumaczył więcej . Zostawię te posty przez pare minut a poźniej lecą do kosza . Tyle w temacie

Posted

Sam się bawisz w szeryfa. Swój temat wrzuć do kosza. Zachowujesz się jak chłop małorolny na włościach :) Jesteś doskonałym przykładem osoby, która nie nadaje się na funkcję moderatora. To zdanie powinno od razu każdemu pokazać z jakim człowiekiem mamy do czynienia i że taka osoba się po prostu nie nadaje:

nie lubię jak ktoś się bawi w szefyfa . A tym bardziej jak ktoś mnie poucza i wie lepiej . Nie będę ci tłumaczył więcej

Pełna dyskwalifikacja. Dałeś popis :good:

Posted

Pajko, Ty zdaje się z tego gorszego sortu? :o:D

ale co by nie było OT, jest w Częstochowie MP Classic, wiem, że tam robią takie rzeczy, detali jednak Ci nie powiem.

Posted

na forum cultstyle masz obszerny temat o poszerzaniu stalówek. Ja osobiście robiłem jeden kpl w wheel wide i polecam bo na wyważarce żadne kółko nie potrzebowało więcej niż 20g ;)

Nie dam głowy ale chyba w Tarnowie też była firma poszerzania stalówek :)

• 4 weeks later...
Posted

Ktoś może kogoś polecić w Poznaniu? Na przyszły sezon chciałbym zestaw do Corolki