Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 301
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
ooo przynajmniej jedna osoba z FG :)

pytam, bo chciałbym na wiosne troche ogarnac swoje autko (lakier) a jako, że sam nie mam ani sprzetu ani umiejetnosci to fajnie jakby zajął sie nim ktos kto ogarnia temat i nie jest na etapie "detailingu" pasta tempo ;)

jak sie troche ociepli zorganizowalibyśmy jakiegos spota na miescie?

Jak masz chęć to z przyjemnością podejmę się A6tki, robiłem już jedną w graficie zestawem past 3M i wyszło bardzo ładnie.

Niestety fotki z roboty poszły wraz z dyskiem mojego kompa, możemy się umówić na zrobienie gratisowo fragmentu i zdecydujesz co dalej.

Opublikowano

Jedras_GW,

odezwe sie za jakis czas jak sie ociepli, spotkamy sie i na spokojnie pogadamy :)

moja jest w kolorze LZ5K (niebieski)

ijfx.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ancek,

nie ma problemu. Ok. 15 marca będę robił dwie Astry H, jakbyś miał chęć podjechać i zobaczyć jak to w praktyce wychodzi to daj znać, dam Ci cynk.

Opublikowano

Lybex nie specjalnie bo nie mam zbyt wiele czasu, ale z mila checia na jakis spot się pisze. Oczywiscie jak czas pozwoli. A ty jak cos dzialasz?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

witam panow dopiero zaczynam zabawę ze swoim autem w kwestii detailingu pochodze z gw ale na codzien przebywam w ireland pozdrawiam :-]

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam kolegow z lubuskiego :)

Szukam kogos z okolic Swiebodzin - Zielona Gora, kto wypral by mi tapicerke w samochodzie. Kogos, kto zrobil by to solidnie i za rozsadne pieniadze?

Ewentualnie namiar na kogos takiego.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Temat może w miejscu nie do końca właściwym, ale mam prośbę do Kolegów z Zielonej Góry.

Mam na oku jedno auto w Zielonej Górze, które bardzo mi się podoba, ale do Zielonej Góry mam trochę kilometrów i nie chcę ryzykować jadąc w ciemno, szczególnie po ostatnich doświadczeniach z oglądanymi samochodami.

Czy znalazłby się tutaj ktoś z Zielonej Góry, kto zechciałby podjechać, obejrzeć ten samochód, przejechać się nim i ocenić czy kupa złomu, czy może warto się w to pakować?

Jak tak, to bardzo proszę o wiadomość, linka z ogłoszeniem i kontaktem do Sprzedającego podeślę na priv, bo nie chcę wywoływać niepotrzebnych tematów :)

Z góry wielkie dzięki!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Uuuuu widzę, że podobnie jak na innych forach grupa lubuska to jakoś tak słabo... ych.

Bawię się z samochodami od mniej więcej dwóch lat, moją obecną Kulkę można zobaczyć na ulicach ZG. Zdecydowanie odróżnia się od całej masy innych srebrnych aut, a to cieszy ;-)

Jutro czas na małe pucowanie wnętrza i za jakiś czas :ad: z HDC ;-)

Pozdrawiam ludków z lubuskiego

Opublikowano

To może jakieś mini spotkanie w ZG? Są chętni. Miło było by poznać nowych ludzi o podobnych zainteresowaniach.

Opublikowano
To może jakieś mini spotkanie w ZG? Są chętni. Miło było by poznać nowych ludzi o podobnych zainteresowaniach.

Pewnie. Można się umówić na przyszły tydzień np pod amfiteatrem ;-) Temat miejsca oczywiście otwarty ;-)

Opublikowano

Za tydzień to może być za mało czasu dla innych na zorganizowanie sobie życia. Proponuję 21 czerwca parking przy Auchan-ie koło ronda przy LiroyMerlin godzina 18:00.

Opublikowano

Nie wiem czemu 20 ubzdurało mi się że to sobota. Poprawiłem post. Spotkanie oczywiście w sobotę 21 czerwca.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli Bóg da, to i ja się chętnie pojawię ze swoim małym zestawem 21 czerwca.

Będzie można porobić próby wosków albo porównać zwykłe "marketowe" niewidzialne wycieraczki do Cquartza, bo jeszcze trochę mi go zostało.

Opublikowano

Ogólnie w piątek zjeżdżam na dwa tygodnie urlopu do Żar (dokładnie to jestem z Lipinek Łużyckich), ale z racji tego, że będę miał do reanimacji Audi A6 to cały cały weekend mam dosyć mocno zajęty. Także albo po weekendzie albo w następny weekend będę dostępny.

Pytanie też, ile byłoby chętnych no owe "party" ;]