Jump to content

Recommended Posts

• Moderator
Posted

Kolejny produkt z cyklu ciekawych :D

Tym razem siuwaks do czyszczenia plastików w samochodzie. Zapach interesujący, producent określa go mianem "świeży" i ciężko się z tym nie zgodzić. Nam się spodobał. Przejdźmy jednak do konkretów...

kr0D7D.jpg

sEHYQT.jpg

zr6EXs.jpg

aUqcXY.jpg

1Lp9Wu.jpg

ta5My4.jpg

HAlDGV.jpg

dqBvo3.jpg

Wnętrze nie było sprzątane porządnie rok czasu :) Jako, że to dupowóz to wozi różne rzeczy i mało kiedy jest czasu na porządne zabawy z APC.

Produkt poradził sobie bardzo dobrze. Zostaje na półce :good:

• Moderator
Posted

Piotrek, produkt ma konsystencję wody w zasadzie. Przelaliśmy troszkę do zwykłej butelki z atomizerem i czyściliśmy szczoteczką do skór, potem przetarcie suchą fibrą.

• Dystrybutor
Posted

efekt spoko tylko czy takiego samego nie otrzymamy używając apc?

Posted

Nie, nie. To dressing ze znacznymi właściwościami czyszczącymi.

Zapach jest świetny! Bardzo świeży (jestem na 99% pewien, że miałem żel pod prysznic o takim zapachu :) )

Jeszcze sprawdzę hydrofobowość i wrzucę coś od siebie do tematu.

• Moderator
Posted

booohal, Justyna i tak przetarła potem plastiki Natural Lookiem. Była mega różnica w Felicii. Być może w świeżym aucie bez zniszczonych plastików sam produkt Sonaxa by wystarczył, jednak tutaj zdecydowanie brakowało wykończenia ;) Głupie przyciski od wyjmowania pasów z zapięcia z różowych zrobiły się czerwoniutkie po NL'u.

Posted

booohal dokładnie ;) ja osobiście jestem pod wrażeniem właściwości czyszczących tego specyfiku. Niektóre miejsca między plastikami a uszczelkami, pewnie nie czyszczone od wielu lat po prostu płynęły czarną pianą... :D i są znów jasno szare. Preparat zostawia po sobie ładny matowy wygląd i ma faktycznie super zapach, który unosi się podczas pracy i nie przeszkadza.

Szare plastiki wyglądały po nim ok i mogły by takie zostać jednak niektóre czarne i czerwone są już tak wyblakłe od wieku, że dostały dressing tak jak krd napisał ;)

Posted

No na pewno produkt daje kompletny mat. Nie jest to natłuszczacz ( ;) ) w stylu PB NL.

W sumie zainspirowałeś mnie i wymyje jakieś plastiki APC w męskim stężeniu i nałożę tego Sonaxa. Zobaczymy czy cuś przyciemnia, dodaje do wyglądu w ogóle w stosunku do wymytych tylko plastików.

Posted

Czy to czasem nie jest to samo co SONAX Cockpit Matowy / SONAX XTREME Cockpit Efekt Matowy? ;)

Posted

na pewno nie jest to to samo ;) miałam oba i ten czyści naprawdę super a tamten (SONAX Cockpit Matowy / SONAX XTREME Cockpit Efekt Matowy)prawie wcale nie mówiąc już o tym, że nic po sobie nie zostawiał i go oddałam jak najszybciej

Posted
a jaka cena tego cuda?

zainspirowany testem przeszukałem sieć w poszukiwaniu produktu :D znalazłem w troche innym opakowaniu ale tez z serii profiline 1L ok. 44zł

Posted
a jaka cena tego cuda?

zainspirowany testem przeszukałem sieć w poszukiwaniu produktu :D znalazłem w troche innym opakowaniu ale tez z serii profiline 1L ok. 44zł

Słabo szukasz :) za 24,30zł można wyrwać 1L :D

Posted

Bardzo miło ogląda się coś takiego :)

Dziękuję za test.

Dodane po 38 minutach 34 sekundach:

Dzień Dobry (muszę oficjalnie bo i z taką prośbą się zwracam)

Otrzymałem informację z naszego Działu Marketingu, że test mógłby być opublikowany na FB https://www.facebook.com/SONAXPL?fref=ts

Zwracam się z oficjalną prośbą o pozwolenie

• Moderator
Posted

SONAX PROFILINE, nie ma sprawy. Daję zielone światło :-]