ShiningCar Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2016 Dla przypomnienia, produkty Slickrims zmieniają się w Waxaddict. Formuła ekipy, oprócz Wheel Sealant pozostaje taka sama
Moderator Domel Opublikowano 2 Czerwca 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2019 WAX ADDICTS SLICK RIMS. Dziś go znalazłem w jednej próbce i nałożyłem na lublina. Test nowych Tire Cleanerów będzie za jakiś czas w innym dziale. Ale po doczyszczeniu opon nowym @cleantechco Tire Cleaner i @Elite Detailer Tire Cleaner (będzie w innym dziale) 10cio jak nie wiecej letnie opony w 20ciu kilku letnim lublinie prezentowały się tak: Spoiler Jest WOW - ale o tym kiedy indziej w innym dziale. O Wax Addicts Slick Rims nie wiem nic - w zasadzie mało też o nim w internetach. Bez zapachowy, białe wodniste mleczko, ekstremalnie szybka aplikacja a efekt z tonowany - niestety sparciałe opony nie przyjęły go za bardzo w kilku miejscach i wolno wysychał, ale to raczej wina starych nigdy nie mytych i dresingowanych gum. Z konsystencji i wyglądu bardzo mi przypomina 4Nano Tire dressing. Wydaje się bardzo fajną propozycją dla ludzi lubiących takie barwy i mega szybką aplikację. Wynalazłem go dziś w setkach próbek i wrzuciłem na te stare opony. Ciekawe ile posiedzi. #domeldetailinglaboratory #domeltestuje #domeltest #domelowygaraz #domelowaopona #dressingtest
Rekomendowane odpowiedzi