Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja to bym najpierw zaczął od odszczurzenia tych felg, a dopiero później ocenił ich faktyczny stan.

Pytasz czy dasz radę zrobić to samemu? Skoro myjesz felgi mikrofibrą z wodą to ja bym się raczej za polerowanie nie brał :kox:

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam macie kogoś sprawdzonego Opolszczyźnie lub dolnym Śląsku? Potrzebuje odmówić komplet felg 16

Dodane po 8 godzinach 21 minutach 38 sekundach:

Pomoże ktoś ?

Opublikowano

A nie masz jakiegoś ogarniętego znajomego lakiernika? Felgi sprawdzić czy proste, oczyścić z lakieru, zmatować, pojechać do mieszalni i wybrać kolor a później niech to ktoś pryśnie.

Ja felgi robiłem sam, jedynie jedną musiałem prostować w Racławicach Śląskich k. Prudnika, matowanie i lakier by myself i trzyma. Na przyszły sezon będę je robić jeszcze raz bo mi się grubego ziarna zachciało. Jak masz kogoś z kompresorem i pistoletem to przygotowanie felg to pestka.

Opublikowano

Tylko bierz pod uwagę, że lakier z pistoletu ma inną twardość niż lakier piecowy, nie każdy lakiernik też dobrze wyprostuje felgi, czy uzupełni ubytki w amelinum.