Kryman Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2017 Ja to bym najpierw zaczął od odszczurzenia tych felg, a dopiero później ocenił ich faktyczny stan. Pytasz czy dasz radę zrobić to samemu? Skoro myjesz felgi mikrofibrą z wodą to ja bym się raczej za polerowanie nie brał
SzymonVWGolf Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Witam macie kogoś sprawdzonego Opolszczyźnie lub dolnym Śląsku? Potrzebuje odmówić komplet felg 16 Dodane po 8 godzinach 21 minutach 38 sekundach: Pomoże ktoś ?
hamilton Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2017 A nie masz jakiegoś ogarniętego znajomego lakiernika? Felgi sprawdzić czy proste, oczyścić z lakieru, zmatować, pojechać do mieszalni i wybrać kolor a później niech to ktoś pryśnie. Ja felgi robiłem sam, jedynie jedną musiałem prostować w Racławicach Śląskich k. Prudnika, matowanie i lakier by myself i trzyma. Na przyszły sezon będę je robić jeszcze raz bo mi się grubego ziarna zachciało. Jak masz kogoś z kompresorem i pistoletem to przygotowanie felg to pestka.
KHOT Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Tylko bierz pod uwagę, że lakier z pistoletu ma inną twardość niż lakier piecowy, nie każdy lakiernik też dobrze wyprostuje felgi, czy uzupełni ubytki w amelinum.
Rekomendowane odpowiedzi