Skocz do zawartości

[Białystok] Spotkania regionalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obnizasz go gwintem czy sprezyny skrocone plus amorki o skroconym skoku?

Opublikowano

kubaPb, Gwint.. ;) Ale to już na wiosnę, do końca roku gwarancja jeszcze

Opublikowano

ja to mam 2 mocniejsze plant :) obnizyc FK Automotive amorki ( tyl juz siedzi) + sparco sprężyny -20mm oraz na dniach jadę do turbodiesel.pl podkręcić go :)

A ty masz PB czy ON ?

Opublikowano

kubaPb, Te maluchy wszystkie tylko benzyna.. litrówka 60 albo 75km.. Ale będą też litrówki turbo 110km ;)

Opublikowano

U mnie kolega napalił się na malucha dla żony i "niby" dla siebie i tylko wolnossacy chce. To właśnie jeździliśmy ostatnio Yaris 1.3 86km to byłem w szoku jak to pocina.. :shock: Tylko jestem ciekaw jak to jeżdzi jak sie założy 17ki do niego..

Opublikowano

Teściowa ma taki, sam jej kupowałem :) Jest mega zadowolona poza jedną kwestią. Skrzynia (5b) jest dosyć krótka i powyżej 120km/h jest już trochę głośno. Rocznik 2007, klima manualna, bez elektryki, 5d, koła 15". Poza tym żadnych zastrzeżeń, no może upierdliwe niestandardowe zabezpieczenie, trzeba wcisnąć określoną ilość ukryty przycisk, dopiero odpali.

Opublikowano

Ja wczoraj 2h spedziłem tam :D Ale znow zapomnialem wiader i ciezko było umyc dokładnie :P Za jakis czas biore wszystko i jazda :)

Opublikowano

Miałem 3 pojemniki 5l po wodzie destylowanej które miałem wywalić ale za to to z dwóch odciąłem góre i miałem mini wiadra. lepsze to niz nic

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzis przypadkowe spotkanie z klubowiczem DIMA na myjni Bp :) Skodzianka na pieknych czarnych 17stkach :good:

A jak bedzie gwint to bedzie jeszcze lepiej :song:

Opublikowano

kubaPb Dzięki :oops: Miło było poznać ;) Twoja cytryna tez dobrze się prezentuje ! A będzie jeszcze lepiej :mrgreen:

Ps. Zapraszam do mnie do pracy jak coś ;) Tylko teraz do 24.08 jestem na urlopie...

Opublikowano

DIMA również wielkie dzieki :) Plany są duże ale potrzeba czasu :D

Na pewno zajade :) Ps. Podeslij nazwy/modele tych zarówek :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak tylko odbiore fure od mechanika to mozemy wieczorem skoczyc kiedys na dokladne mycie :D

Opublikowano

Taka ekspansja, to i na AMG potem majo! :-P

Ja już przygodę skończyłem z BI to nie pomogę, ale namiary na ganianie się zostały :-P

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie mam problem , koniec dobrej pogody juz niedlugo , kosmetykow nakupowane a nie ma garazu zeby pobawic sie w detailing . Moze znacie jakies miejsce gdzie moglbym troche popracowac nad reczna korekta ?

Opublikowano

Panowie nie wiem czy to dobre miejsce. Jak nie to prosze o przeniesienie.

w Białymstoku mamy kolejny sklep z profesionalnymi kosmetykami do naszych aut - na ta chwile tylko ShineGarage ale powoli powoli będzie tego wiecej :)

http://blucar.pl/

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=41046227 -> Oficjalny partner handlowy ShinyGarage :)