zajkos10 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Dzięki Panowie za info , w 1p są dzielone szybki na 3 więc spróbuję jedna zrobić i zobaczę jaki efekt będzie, czy nic się nie zepsuje przy próbie poprawy trochę to dziwne , niby tylko myje ja płynem do szyb z delikatnego kurzu a pod słońce nieźle porysowane jest
asaledr Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2019 @zajkos10Albo ktoś inny próbowaliście usunąć rysy z tej szybki i jak poszło? Macie jakieś fotki przed i po?
Ronin78 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Szybki to dresingami do plastiku robić, za dawnych lat to szedł zwykły plak i szybka jak nowa wychodziła, a efekt na kilka przetarć z kurzu spokojnie się utrzymywał. Na samą szybkę to jeden plak wystarczy na kilka lat.
Tomas-sg Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Chyba jedyna dosyć trwala opcja to wymontować szybkę(licznik), przepolerowac, zakleić folia PPF... One są naprawdę bardzo delikatne...
jolley Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2019 Panowie, co myślicie, żeby na szybkę licznika po przepolerowaniu połozyć Mr Fixa, którego mam pod ręką? No i czy nada się na to K2 Lamp Doctor, który ogarnął 2 kpl lamp mojego sąsiada? Właściwie i to i to jest tworzywem @Ronin78 masz duże doświadczenie z Fix'em. Co sądzisz?
paperson Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2019 @jolley kładź spokojnie. Jakiś czas temu po ogarnięciu szybki liczników pastą finiszową, położyłem CP Dlux i jest gitara
Ronin78 Opublikowano 24 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2019 18 godzin temu, jolley napisał: Panowie, co myślicie, żeby na szybkę licznika po przepolerowaniu połozyć Mr Fixa, którego mam pod ręką? No i czy nada się na to K2 Lamp Doctor, który ogarnął 2 kpl lamp mojego sąsiada? Właściwie i to i to jest tworzywem @Ronin78 masz duże doświadczenie z Fix'em. Co sądzisz? Ja mam mieszane uczucia, wolałbym jeśli już psiknąć kwarcem, ceramika jeśli zostawisz rysy na liczniku, przy podświetleniu ich od spodu może je uwydatnić.........
Rekomendowane odpowiedzi