lukas93cs Posted February 2, 2015 Report Share Posted February 2, 2015 Witam. Szukałem ale na forum nic nie znalazłem na temat pistoletów do mycia pod kompresor. A chodzi mi dokładnie o coś takiego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lokoko Posted February 2, 2015 Report Share Posted February 2, 2015 Osatnio w 'Nasze małe Car Spa" kolega ARTBRABUS pokazał taki 'pistolet' Tornador z-011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxManiekxx Posted February 2, 2015 Report Share Posted February 2, 2015 Tornadorow jest kilka rodzaji. Wszystko zależy do czego. Sam osobiście chcę teraz zainwestować w tornadory. Napewno ten do odkurzania chyba z-017 jak dobrze pamiętam Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukas93cs Posted February 2, 2015 Author Report Share Posted February 2, 2015 Jak one się spisują do mycia kokpitu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxManiekxx Posted February 2, 2015 Report Share Posted February 2, 2015 Raczej do mycia kokpitu to musiał byś inny użyć. Wejdź chociażby na alle i wpisz tornador. Pojawi się ich trochę i tam są takie z szczoteczką na końcu np. Myślę że taki bardziej by się spisał do plastików itp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Domel Posted March 30, 2015 Moderator Report Share Posted March 30, 2015 Znajomy przedstawiciel Wurtha - pokazywal mi kilka dni temu jego firmowy: Fajna sprawa, trzeba by przetestować. Ten jest na sprzedaż. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybu Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 Obejrzałem z ciekaeości parę filmików - do kokpitu, silnika fajna sprawa. Ale mnie bardziej zastanawia czyszczenie tapicerki - co dzieje się z całym syfem? Wbija się fotel? No bo chyba nie znika [WINKING FACE] Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxManiekxx Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 Do tapicerki to fajna jest końcówką na odkurzacz. Która ciśnieniowa rusza cały brud i od razu go wciagasz. To na pewno muszę kupić. Myślę że do przebrania można by też wykorzystać tylko założyć na wąż od piorącego. Oczywisce zrobić to po samym prasprayu żeby też nie przemoczyło. Po czym użyć normalnie ekstrakcji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emilio Posted February 27, 2016 Report Share Posted February 27, 2016 Mam taki wynalazek, pierwszy model Z-010, bez problemu nadaje się do czyszczenia plastików oraz podsufitki której nie przemacza, fotele i dywany też wypierze ale za dużo zabawy z tym jest. Trzeba pamiętać o częstym płukaniu ,,trąbki'' w czystej wodzie ponieważ w niej zbiera się cały brud. Podstawą do uzyskania pożądanych efektów jest wydajny kompresor, ponieważ ten wynalazek ma dosyć spore zapotrzebowanie na powietrze do poprawnej pracy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekranduzy Posted April 19, 2016 Report Share Posted April 19, 2016 Czy nimi można uprać fotele? Zastępujać odkurzacz piorący? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukatoni190 Posted April 21, 2016 Report Share Posted April 21, 2016 Przecież masz odpowiedź post wyżej... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dystrybutor e36ace Posted April 24, 2016 Dystrybutor Report Share Posted April 24, 2016 kompresorem 24l da radę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panda111 Posted September 12, 2016 Report Share Posted September 12, 2016 Ja szukam czegoś takiego. Widział ktoś coś podobnego pod wąż ogrodowy? Oglądajcie od połowy bo wcześniej pierdzieli głupoty o choroba wie czym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eidos71 Posted September 12, 2016 Report Share Posted September 12, 2016 [ref=#ff3366]panda111[/ref] - masz np. tutaj: https://pl.aliexpress.com/item/tornador ... 9bff4177fa Jednak - wg mnie - szkoda kasy na urządzenie, które daje efekt co najmniej mierny, przy jednoczesnym dużym zużyciu piany (produktu). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts