lukas93cs Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2015 Witam. Szukałem ale na forum nic nie znalazłem na temat pistoletów do mycia pod kompresor. A chodzi mi dokładnie o coś takiego
Lokoko Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2015 Osatnio w 'Nasze małe Car Spa" kolega ARTBRABUS pokazał taki 'pistolet' Tornador z-011
xxManiekxx Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2015 Tornadorow jest kilka rodzaji. Wszystko zależy do czego. Sam osobiście chcę teraz zainwestować w tornadory. Napewno ten do odkurzania chyba z-017 jak dobrze pamiętam
lukas93cs Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2015 Jak one się spisują do mycia kokpitu?
xxManiekxx Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2015 Raczej do mycia kokpitu to musiał byś inny użyć. Wejdź chociażby na alle i wpisz tornador. Pojawi się ich trochę i tam są takie z szczoteczką na końcu np. Myślę że taki bardziej by się spisał do plastików itp
Moderator Domel Opublikowano 30 Marca 2015 Moderator Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2015 Znajomy przedstawiciel Wurtha - pokazywal mi kilka dni temu jego firmowy: Fajna sprawa, trzeba by przetestować. Ten jest na sprzedaż.
grzybu Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2015 Obejrzałem z ciekaeości parę filmików - do kokpitu, silnika fajna sprawa. Ale mnie bardziej zastanawia czyszczenie tapicerki - co dzieje się z całym syfem? Wbija się fotel? No bo chyba nie znika [WINKING FACE]
xxManiekxx Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2015 Do tapicerki to fajna jest końcówką na odkurzacz. Która ciśnieniowa rusza cały brud i od razu go wciagasz. To na pewno muszę kupić. Myślę że do przebrania można by też wykorzystać tylko założyć na wąż od piorącego. Oczywisce zrobić to po samym prasprayu żeby też nie przemoczyło. Po czym użyć normalnie ekstrakcji.
emilio Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2016 Mam taki wynalazek, pierwszy model Z-010, bez problemu nadaje się do czyszczenia plastików oraz podsufitki której nie przemacza, fotele i dywany też wypierze ale za dużo zabawy z tym jest. Trzeba pamiętać o częstym płukaniu ,,trąbki'' w czystej wodzie ponieważ w niej zbiera się cały brud. Podstawą do uzyskania pożądanych efektów jest wydajny kompresor, ponieważ ten wynalazek ma dosyć spore zapotrzebowanie na powietrze do poprawnej pracy.
Ekranduzy Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Czy nimi można uprać fotele? Zastępujać odkurzacz piorący?
lukatoni190 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Przecież masz odpowiedź post wyżej...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2016 kompresorem 24l da radę?
panda111 Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2016 Ja szukam czegoś takiego. Widział ktoś coś podobnego pod wąż ogrodowy? Oglądajcie od połowy bo wcześniej pierdzieli głupoty o choroba wie czym.
Eidos71 Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2016 [ref=#ff3366]panda111[/ref] - masz np. tutaj: https://pl.aliexpress.com/item/tornador ... 9bff4177fa Jednak - wg mnie - szkoda kasy na urządzenie, które daje efekt co najmniej mierny, przy jednoczesnym dużym zużyciu piany (produktu).
Rekomendowane odpowiedzi