powalla Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2018 https://www.bestseller.pl/krauss-r3-mini-duzy-zestaw-talerze-30mm50mm75mm-przedluzki-gabki @Tomas22 zgadnij dlaczego nie ma go już na stanie u Daniela
Tomas-sg Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2018 @powalla jak usłyszałem o promocji od razu pomyślałem o Tobie i R3 Graty i czekam na info jak się spisuje
Tomas-sg Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2019 @ShiningCar trochu dałem dupy bo jeszcze przed północą chciałem zrobić małe zakupki a nie mogłem się zalogować. A tu był rabat przez kod a nie przez grupę rabatowa Btw moje konto nie istnieje już ? Na wszystkie sklepy używam to samo hasło i maila a u was nie działa
Gozdziu23 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2019 11 minut temu, Tomas22 napisał: @ShiningCar trochu dałem dupy bo jeszcze przed północą chciałem zrobić małe zakupki a nie mogłem się zalogować. A tu był rabat przez kod a nie przez grupę rabatowa Btw moje konto nie istnieje już ? Na wszystkie sklepy używam to samo hasło i maila a u was nie działa U mnie tak samo mówie zrobie sobie zamówienie przed sylwestrem bo pozniej nie bede w stanie a tu taki rabat przeszedł koło nosa, a zamówienie było z tych wiekszych. Co zrobić, żyje sie dalej
ShiningCar Opublikowano 2 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2019 @Tomas22 @Gozdziu23 przedłużamy ważność kuponu dla Was i dla innych też do końca dzisiejszego dnia! Dajcie znać, czy kod pracuje należycie
Tomas-sg Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2019 @ShiningCar mega dzięki A co z kontem t_daaniel@o2.pl ? Istnieje w bazie? Bo jestem pewien że miałem u was konto
ShiningCar Opublikowano 2 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2019 @Tomas22, nie ma za co! a konto jak najbardziej jest
Tomas-sg Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2019 Za cholerę nie mogę się zalogować Można prosić o reset hasła ? Na tel. Nie ma takiej opcji na waszej stronie
ShiningCar Opublikowano 2 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2019 @Tomas22, spróbuj usunąć cookies i daj znać czy działa, jeśli nie założymy nowe konto. ps. Najlepiej zrobić to na komputerze. Jeszcze w styczniu sklep powinien być oddany w nowej odsłonie z większymi możliwościami dla urządzeń mobilnych.
TfB Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2019 U mnie ta sama bieda... resetowanie ciastek, inna przegladarka, inny telefon... nigdzie nie moge sie zalogowac:(
Gesiu_15 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2019 Sprawdzałem u mnie działa ten kod Sprawdzane na kompie
MaciekB Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2019 Kod działa.Poszło zamówienie nr 28484Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
Gozdziu23 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2019 11 godzin temu, ShiningCar napisał: @Tomas22 @Gozdziu23 przedłużamy ważność kuponu dla Was i dla innych też do końca dzisiejszego dnia! Dajcie znać, czy kod pracuje należycie Juz za pozno bo paczka dzisiaj u mnie Powiedz mi szefie czy na Diamond clarity z infiniti, na rurce oraz samej górze butelki zebrało się takia gęsta niebieska, zawiesina/glut, tak być może ? nie chce sie wymieszac, sam produkt ladnie odparowuje
Fredi88 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2019 Działa jeszcze dziś grzechem było nie skorzystać ode mnie zamówienie nr 28490
ShiningCar Opublikowano 14 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2019 Kod rabatowy aktywny jest od dziś do niedzieli! Niech moc będzie w z Wami
Fredi88 Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2019 @ShiningCar ja powoli zaczynam tracić cierpliwość na wasze "załatwienie sprawy". Temat ciągnie się od 3 stycznia. Dzwoniłem, odpowiedź - "w tym tygodniu wyślemy". 2 razy pisałem maile - "w tym tygodniu wyślemy". Ostatnie podejście robiłem przez PW na forum (5 marca) odpowiedź nie inna - "w tym tygodniu wyślemy". Jest 17 marca i nie dostałem ani zwrotu pieniędzy, ani towaru za który zapłaciłem, nie mówiąc już o tym że poprzedni odesłałem na swój koszt. Braki kadrowe to dla mnie żadne wytłumaczenie. Raz sie można przypomieć ale ja pisałem/dwoniłem już z 5 razy a temat macie dalej w 4 literach. 1
ShiningCar Opublikowano 1 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2019 Dawno nie było, więc jest....PROMOCJA! I to nie byle jaka - 15% rabatu na cały asortyment sklepu! Promocja, która startuje dziś o godzinie 20:00 jest bezpośrednio związana ze zmianami w sklepie internetowym, które nastąpią już pod koniec obecnego tygodnia. Mamy nadzieję, że zmiany przypadną Wam do gustu! Specjalnie dla użytkowników forum, którzy złożą w czasie trwania promocji zamówienie na kwotę powyżej 200zł i dopiszą w komentarzu : ServFaces Pre-Wash, otrzymają gratis ten właśnie produkt! http://www.shiningcar.pl/pl/p/ServFaces-Touchless-Pre-Clean-Wash-45g/3493 Promocja trwa do 4.09.2019r. Kod rabatowy : 0919 Zapraszam! 1 1
kursien Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2019 @ShiningCar no i już wpadło zamówienie ps. liczę, że z nowym sklepem poprawicie możliwość płacenia automatycznego - jakiś BLIK czy coś ( to bardzo ułatwia ), bo teraz jak zrobiłem przelew, to pewnie będziecie czekać aż zaksięgują, czyli jeden dzień w plecy.
Gesiu_15 Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2019 @kursien o tych szybkich płatnościach pisałem oj dawno Czekamy na zmiany
ShiningCar Opublikowano 1 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2019 Tak, mam nadzieję, że wszystko będzie już funkcjonowało jak należy! Dziękuję wszystkim za sugestie i przepraszam, że tyle to trwało
Tomas-sg Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2019 Mi brakuje przejrzystej wersji mobilnej A nawet jeśli odpalę wersję dla komputerów dział nowości mi nie działa i tak
ShiningCar Opublikowano 1 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2019 @Tomas22, ten temat też będzie rozwiązany i mam nadzieję, że będzie przejrzyście
smerf91 Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2019 @ShiningCar No i namówiliście Zamówienie 30513 opłacone. Prośba o jak najszybszą wysyłkę bo część zamówienia idzie na prezent 1
Rekomendowane odpowiedzi