Jump to content

Atomizer spieniający, pianujący do butelki

adek1983

Recommended Posts

Koledzy i koleżanki. Szukam atomizera spieniającego. Do tej pory używałem atomizerów, które dostałem od żony z taką nakładaną siateczką. Ale one nie wytrzymują długo. Nie chodzi mi o butelkę z aplikatorem piany taką jaką ma ColourLook, ale o typowy atomizer. Za linka z ofertą w sklepie będę wdzięczny.

• 4 years later...
  • Moderator

Odkopuje. Atomizery Guala to moje drugie ulubiony atomizery po nowych pomarańczowych ADBL.

Firma detailink.pl wprowadziła do sprzedaży Guala'e spieniające. Bawiłem się nimi tylko 2 dni, ale wylałem - czytaj wypianowałem 2 litry produktów podczas mycia 8 kół oraz przy jednym myciu auta.

Zrobiły na mnie pioronujące wrażenie. Wiadomo trzeba je przetestować na różnych płynach - wheel cleaner'ach, tire cleaner'ach etc etc - u mnie docelowo mają być przy wszystkich wheel cleaner'ach - ale pierwsze wrażenie jest mega pozytywne. Zobaczymy z czasem jak będą się sprawować.

• Lubię to 4
  • Super 2

• Moderator
Teraz, keza napisał:

@Domel Twoja recenzja atomizerów Guala skusiła mnie do zakupów. Widzę że robią gęstą pianę to powinny mi spasować 😁

Tenzi też są fajne. Używam ich od kilku miechów z Wheel Cleanerami i daję im wysoką ocenę. Teraz będę kilka miechów męczył te Guale 🙂

• Lubię to 1

• Moderator

3 Atomizery pianujące vs Excede Wheel Cleaner 1:4

3 Atomizery pianujące vs Excede Tire and Rubber Cleaner 1:4

3 Atomizery pianujące vs Tenzi Czysta Felga

• Lubię to 1

• 2 weeks later...
7 godzin temu, rygryss napisał:

@slav  nie ma żadnego napisu, ale pewnie tak jest

Myślę, że jest i u Ciebie, ale słabo to widać - "PAT   GUALA   ITALY". 

@rygryss No, nie zrobię zdjęcia na moim triggerze, bo nie mam dobrego aparatu, a z telefonu nic nie wyjdzie. To mały napis lepiej widoczny pod szkłem powiększającym.

• 3 weeks later...
  • Moderator

I chyba kolejna nowość - atomizer pianujący od @Elite Detailer. Pierwszy raz go widzę. Dołączony był do EliteDetailer Leather Cleaner. Wygląda jak atomizer Shiny Garage po modach 🙂  Zapowiada się ciekawy 2020 😄

2019-12-23-21-18-00.jpg

2019-12-23-21-18-30.jpg

2019-12-23-21-18-32.jpg

2019-12-23-21-18-35.jpg

2019-12-23-21-18-35-1.jpg

2019-12-23-21-18-39.jpg

2019-12-23-21-18-55.jpg

• Lubię to 2

W dniu 23.12.2019 o 22:09, Domel napisał:

chyba kolejna nowość

niestety nie, bawię  się nim już  długo, pierwszy raz  zauważyłem go u producenta Shine Chemicals, dłuuuuuuugo jest już na rynku

• Lubię to 1

• 1 year later...

Odkopie trochę temat. Są jakieś fajne atomizery trwałe, która są dostępne na dzień dzisiejszy. Guala praktycznie nie realne żeby dostać? Cos innego ?

Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka