Żuczek Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2015 Witam Jestm w trakcie przygotowania kół na lato Koła nowe więc poszła IPA, potem dużo PREP Dwa razy rim i teraz co.....? Do lata jeszcze daleko to może położyć na to CURE
Pimps Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2015 Spokojnie możesz nałożyć CURE - no i nie czekaj do lata tylko załóż koła na wiosnę.
Żuczek Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2015 Dobra - wiosna już tuż tuż Smaruje CURE i za dwa tygodnie na auto
Żuczek Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2015 Odstęp narazie między warstwami jest 36 godzin, ale sądzę, że będzie ok 72 godziny... Czy może dłużej czekać ....
Pimps Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2015 Żuczek - ja nakładałem 2 warstwę po tygodniu i to nie dla tego że chciałem czekać 7 dni tylko w niedzielę mam z reguły więcej czasu . Po rozmowie z DS_Tomek powiedział że druga warstwa nie jest potrzebna ale nie zaszkodzi więc wydaje mi się że spokojnie po 24 godzinach można by nakładać. Ja po tym wszystkim znowu po tygodniu nałożyłem jeszcze Can Coat.
Żuczek Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2015 Ok !!! Dzięki za podpowiedź Pimps
Piotrek Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2015 Tak jak obiecałem, po założeniu felg zacznę prowadzić temat. Przebieg na dzień dzisiejszy: 97 kkm ( dokładne zdjęcie wkleję jutro ) Pierwsze wrażenia z "czynnego" użytkowania bardzo pozytywne. Felgi zdecydowanie mniej się brudzą. Poziom odpychania wody, kosmos. Pod względem wyglądu moim zdaniem również jest bardzo dobrze: Następnym razem zrobię, zdjęcia przed i po, oraz coś z odpychania wody. Tym razem tego nie robiłem, bo felga była tylko lekko przykurzona.
Piotrek Opublikowano 20 Marca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2015 Tak jak obiecałem, po założeniu felg zacznę prowadzić temat.Przebieg na dzień dzisiejszy: 99 kkm ( dokładne zdjęcie wkleję jutro ) Pierwsze wrażenia z "czynnego" użytkowania bardzo pozytywne. Felgi zdecydowanie mniej się brudzą. Poziom odpychania wody, kosmos. Pod względem wyglądu moim zdaniem również jest bardzo dobrze: Następnym razem zrobię, zdjęcia przed i po, oraz coś z odpychania wody. Tym razem tego nie robiłem, bo felga była tylko lekko przykurzona. -- 20 mar 2015, o 15:29 -- Tak jak obiecałem zdjęcie licznik, i przy okazji świeże kropelki
kandy Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2015 Podepnę się ze swoimi zdjęciami, bo byłem dziś specjalnie na bezdotyku żeby to obczaić Od założenia felg nie było mycia, tylko spryskane wodą na bezdotyku
Tommy Lee Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2015 kandy, Ładnie to wygląda jaki przebieg od nałozenia powłoki???? Swoją drogą dressing do opon na ostatnim zdjęciu też ładnie kropelkuje
kandy Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2015 Szczerze, to od nałożenia kół minęło 10 dni i przez ten czas nie wiem, czy przejechałem 100 km, bo jakoś nie było potrzeby wyciągania auta z garażu. Pierwszy raz widziałem, żeby brud tak łatwo schodził z kół i utwierdziłem się w przekonaniu, że docelowo kiedyś na aucie wyląduje powłoka Dressing to Brillance nakładany w 3 warstwach na bogato
pro rider Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2015 Ciekawi mnie jak produkt sprawdza się na czarnych felgach i dość mocno pylących klockach
Ari Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2015 Ciekawi mnie jak produkt sprawdza się na czarnych felgach i dość mocno pylących klockach Mam na takich felgach i trzyma jak zły. Klocki TRW znane z pylenia.
Piotrek Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2015 Aktualizacja z mojej strony ( oglądamy w 1080 p ) Według mnie jest więcej niż dobrze
Piotrek Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Tak to wygląda u mnie, po kolejnym miesiącu
CrisAGC Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Ale ten brud i woda spier**** !
Piotrek Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2015 MrcinKsi, Nie, w aplikacji RIMa nie ma nic o Cure. Czysty RIM
acidmk Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Piotr13, oj namawiasz na tego rim'a chyba się skuszę :-D
Piotrek Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2015 acidmk, Pokazuje jak jest, a że produkt radzi sobie bardzo dobrze to już inna sprawa. Możemy kiedyś podjechać na spocie na bezdotyk to zobaczysz jak to wygląda na żywo.
acidmk Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2015 No jacha :-D chętnie. Ale kusi mnie żeby samemu spróbować :-P zobaczymy po długim weekendzie.
Piotrek Opublikowano 16 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2015 Felga lekko brudna, płukanie zimną wodą
acidmk Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2015 Gyeon daje radę, ciekawe jak będzie w porównaniu do dlux'a :-) obaczymy.
Rekomendowane odpowiedzi