mc_marcino Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 1.) kamilgt - Bouncing Bubblegum 2.) AlCapone - 3.) Devdill - Bulging Banana 4.) pawel9016 - Rippin Red Fruit 5.) dżepetto - Cherry Cherry 6.) mrpiter - Bouncing Bubblegum 7.) jerzykilerr - Spanking New Car 8.) Mielniass - Bouncing Bubblegum 9.) e36ace - Bouncing Bubblegum 10.) dandi - Spanking New Car 11.) grochu70 - Spanking New Car 12.) bbarti - Bouncing Bubblegum 13.) Dziki - Cherry Cherry 14.) MrcinKsi - Spanking New Car 15.) szczepciu - Cherry Cherry 16.) Biszkopt - Spanking New Car 17. mc_marcino - Spanking New Car Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 12 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 P.S. ja się na tym fejsie nie znam, udostępnić na osi czasu to to samo co udostepnić na tablicy? Bo udostepniłem na swojej osi czasu i nie wiem czy to dobrze Wszystko dobrze zrobiles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biszkopt Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 P.S. ja się na tym fejsie nie znam, udostępnić na osi czasu to to samo co udostepnić na tablicy? Bo udostepniłem na swojej osi czasu i nie wiem czy to dobrze Wszystko dobrze zrobiles Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KASA Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 1.) kamilgt - Bouncing Bubblegum 2.) AlCapone - 3.) Devdill - Bulging Banana 4.) pawel9016 - Rippin Red Fruit 5.) dżepetto - Cherry Cherry 6.) mrpiter - Bouncing Bubblegum 7.) jerzykilerr - Spanking New Car 8.) Mielniass - Bouncing Bubblegum 9.) e36ace - Bouncing Bubblegum 10.) dandi - Spanking New Car 11.) grochu70 - Spanking New Car 12.) bbarti - Bouncing Bubblegum 13.) Dziki - Cherry Cherry 14.) MrcinKsi - Spanking New Car 15.) szczepciu - Cherry Cherry 16.) Biszkopt - Spanking New Car 17.) mc_marcino - Spanking New Car 18.) KASA - Spanking New Car Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKam Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 1.) kamilgt - Bouncing Bubblegum 2.) AlCapone - 3.) Devdill - Bulging Banana 4.) pawel9016 - Rippin Red Fruit 5.) dżepetto - Cherry Cherry 6.) mrpiter - Bouncing Bubblegum 7.) jerzykilerr - Spanking New Car 8.) Mielniass - Bouncing Bubblegum 9.) e36ace - Bouncing Bubblegum 10.) dandi - Spanking New Car 11.) grochu70 - Spanking New Car 12.) bbarti - Bouncing Bubblegum 13.) Dziki - Cherry Cherry 14.) MrcinKsi - Spanking New Car 15.) szczepciu - Cherry Cherry 16.) Biszkopt - Spanking New Car 17.) mc_marcino - Spanking New Car 18.) KASA - Spanking New Car 19.) MarKam- Cherry Cherry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cortezo87 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 1.) kamilgt - Bouncing Bubblegum 2.) AlCapone - 3.) Devdill - Bulging Banana 4.) pawel9016 - Rippin Red Fruit 5.) dżepetto - Cherry Cherry 6.) mrpiter - Bouncing Bubblegum 7.) jerzykilerr - Spanking New Car 8.) Mielniass - Bouncing Bubblegum 9.) e36ace - Bouncing Bubblegum 10.) dandi - Spanking New Car 11.) grochu70 - Spanking New Car 12.) bbarti - Bouncing Bubblegum 13.) Dziki - Cherry Cherry 14.) MrcinKsi - Spanking New Car 15.) szczepciu - Cherry Cherry 16.) Biszkopt - Spanking New Car 17.) mc_marcino - Spanking New Car 18.) KASA - Spanking New Car 19.) MarKam- Cherry Cherry 20.) cortezo87 - Bulging Banana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hitchhiker Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 1.) kamilgt - Bouncing Bubblegum 2.) AlCapone - 3.) Devdill - Bulging Banana 4.) pawel9016 - Rippin Red Fruit 5.) dżepetto - Cherry Cherry 6.) mrpiter - Bouncing Bubblegum 7.) jerzykilerr - Spanking New Car 8.) Mielniass - Bouncing Bubblegum 9.) e36ace - Bouncing Bubblegum 10.) dandi - Spanking New Car 11.) grochu70 - Spanking New Car 12.) bbarti - Bouncing Bubblegum 13.) Dziki - Cherry Cherry 14.) MrcinKsi - Spanking New Car 15.) szczepciu - Cherry Cherry 16.) Biszkopt - Spanking New Car 17.) mc_marcino - Spanking New Car 18.) KASA - Spanking New Car 19.) MarKam- Cherry Cherry 20.) cortezo87 - Bulging Banana 21.) Hitchhiker - Spanking New Car Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 16 Grudnia 2014 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Kamil, bobry chętnie się z Tobą powożą Dopisz się proszę do listy - kto wie może szczęście dopisze Zapomniałem dodać, że w tej kwestii działamy do 14.12.2014r! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Rozstrzygnięcie pierwszej, ale nie ostatniej zabawy z naszymi bobrami w roli głównej! Gratulacje! Przy okazji mała informacja - dla wielu klientów, zapach Smelly Beaver Cherry Cherry jest porównywalny z Coronado Cherry.. ale oczywiście ten drugi tak sympatycznie jak bóbr nie wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 miałem pisać, że paczka z bobrami dojechała, a tu następna będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 kamilgt, a jednak, bobry Cię wybrały! Dzięki za udział w zabawie, gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grochu70 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 normalnie jeden boberek leci do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 grochu70, zgadza się! Bóbr przygotowany do wysyłki! Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devdill Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Czy mnie oczy nie mylą?!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Devdill, Oczy żółtego bananowego bobra zwrócone są w Twoją stronę! Jutro start! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devdill Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 ShiningCar, cieszy mnie to niezmiernie! już się nie mogę doczekać aż zawiśnie na lusterku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Paczka z kubeczkiem i zapachami na miejscu, dziękuję!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 kamilgt, świetnie, mam nadzieję, że kubeczek będzie w częstym użyciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Przygotowujemy się do wprowadzenia nowej marki w naszym sklepie. W związku z tym mamy dla Was mały konkurs. Wystarczy wpisać swój nick w tym temacie, aby wziąć udział w losowaniu próbki jednego z wosków, który już niebawem będzie dostępny w ShiningCar! Konkurs trwa do najbliższej środy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 1. bienek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buka Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 1. bienek 2. Buka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 1. bienek 2. grabek246 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepciu Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 1.bieniek 2.szczepciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Proszę o pilnowanie kolejności wpisów 1. bienek 2. buka 3. grabek246 4. szczepciu 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 1. bieniek 2. buka 3. grabek246 4. szczepciu 5. siwyjac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi