Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Ręcznie cleanerem nic nie usuniesz, co najwyżej możesz zamaskować.

Ja mam PB Pro Polish 2

Opublikowano

Jakie akumulatorki polecacie do cyfrówki w kształcie paluszka (nie wiem czy są inne kształty)? Miałem kiedyś dobre, które fajnie i długo trzymały i szło robić naprawdę dużo fotek, ale niestety je gdzieś przepiłem, a te co mam teraz to jakaś tragedia...

Opublikowano
Jakie akumulatorki polecacie do cyfrówki w kształcie paluszka (nie wiem czy są inne kształty)? Miałem kiedyś dobre, które fajnie i długo trzymały i szło robić naprawdę dużo fotek, ale niestety je gdzieś przepiłem, a te co mam teraz to jakaś tragedia...

Tylko Eneloop.

Opublikowano

Tylko Eneloop.

+1

Opublikowano

Potwierdzam ! Używam ich od 6 lat - jeden i ten sam komplet. Działają jak w dniu zakupu.

Opublikowano

Wosk, to nie wszystko. Jeszcze trzeba przygotować pod niego powierzchnię, a z tego co widzę fhuzbych nie ma jeszcze nic.

Poczytaj sobie polecane zestawy, tam coś wybierzesz w wybranej kwocie.

Opublikowano

Ja na nowe auto zdecydowanie wolałbym położyć kwarc lub inna powłokę, niż bawić się w woski itp

Opublikowano
Ja na nowe auto zdecydowanie wolałbym położyć kwarc lub inna powłokę, niż bawić się w woski itp

Dzięki za rady

Muszę się rozglądnąć może faktycznie oddać nowe auto profesjonalistom, tylko cena hm

Opublikowano

Panowie mam zapuszczone zaciski do wyczyszczenia. Iron wyczyścił powierzchniowy brud ale ten mocno wżarty nadal został. Tenzi Alux coś pomorze? Nie uszkodzi gumek na zacisku?

Opublikowano

Najlepiej użyć jakiejś powłoki. Możesz też położyć na nie jakiś wosk, ale jak wiadomo nie osiągnie się takiego poziomu zabezpieczenia jak w przypadku powłoki. Na forum są tematy na temat powłok, także jak poczytasz to będziesz wiedział ;)

Opublikowano

Panowie ;)

Mam mały problem, mianowicie, chce ściągnąć z lakieru DiamondBrite PGS i nic ... Próbowałem ludwikami, purami i mieszanek z red devilem i dalej mi kropel kuje. Mogę po prostu zabrać się za polerkę czy jakoś dalej z tym walczyć??

Pozdrawiam!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.