Skocz do zawartości

Krótkie pytanie - krótka odpowiedź część 5

AreK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

witam

szampon K2 Express nie zmyje mi wosku collinite 915?

i czy wosk na mokro firmy moje auto stosowany na na sucho nie wpłynie negatywnie na collinite?

dostałem nie wyrzuce

K2 express ma ph w okolicach 10 wiec nie jest bezpieczny dla woskow. Wosk na wosk, nie wiem czy jest uzasadniony sens takiego zabiegu ;)

Wyslane z Huawei P8 ;)

jest jakaś tabela pokazująca ph szamponów? tak żebym mógł coś wybrać, tak na szybko znalazłem Shiny Garage Sleek&Bubbly 5L 72zł może być?

jest jeszcze jakiś niedrogi szampon 5L z naturalnym ph?

Ten tanszy SG truskawkowy tez ma neutralne ph i kosztuje bodajze 59 w jednym sklepow. Mam uzywam i nie jest zly.

Wyslane z Huawei P8 ;)

Panowie pytanie. Zdecydowalem kupic blotniki na allegro, zamienniki w kolorze samochodu. Jest pare aukcji i czesc jest z ocynkiem a czesc bez ocynku. Jakie waszym zdaniem wybrac? Te bez ocynku, ktore mam na oku pare osob kupilo (tez sie tym kierowalem iloscia zamowien u sprzedawcow). Moze kupic bez ocynku i samemu sobie zaprawic czyms od wewnatrz? No juz sam nie wiem. Powoli choroba mnie z tego powodu dopada :D. Mam nadzieje ze cos doradzicie :)

Wysłane z mojego KIW-L21 przy użyciu Tapatalka

ffeder, szczerze to nie odpowiem na to pytanie bo moze je sprzedam a byc moze zostanie jako 2 samochod jak dziewczyna w przyszlosci prawko zrobi. Oczywiscie chcialbym jak najdluzej. Tez troszke krucho z kasa mam teraz a musze wymienic bo zacznie mi gnic prog i bedzie dupa. 180 bez ocynku a 240+ z ocynkiem. Wiem, ze moze to nie jest kolosalna roznica, ale dla mnie w tym momencie jest niestety :/ bardziej bym sie sklanial w tym momencie zeby kupic bez ocynku i zabiezpieczyc to czyms na wlasna reke. Widzialem ze boll cos ma w ofercie. Bylo by,?

Wysłane z mojego KIW-L21 przy użyciu Tapatalka

Chciałbym na Focusa mk2 z 2005 w kolorze deep blue połozyć Poorboys Black hole i do tego jakiś wosk. Czy to dobra opcja?

Chce zrobić efekt WOW.Auto bez korekty. Co prawda posiadam polerkę(orbitalną) ale narazie chce tylko wypróbować na nowym autku ten środek Black hole. Poradźcie czy słoneczko od meguiry+BH i co jeszcze do tego przydałoby się.

Chciałbym na Focusa mk2 z 2005 w kolorze deep blue połozyć Poorboys Black hole i do tego jakiś wosk. Czy to dobra opcja?

Chce zrobić efekt WOW.Auto bez korekty. Co prawda posiadam polerkę(orbitalną) ale narazie chce tylko wypróbować na nowym autku ten środek Black hole. Poradźcie czy słoneczko od meguiry+BH i co jeszcze do tego przydałoby się.

Nie bardzo rozumiem o co chodzi :dontknow: Masz black hole to dokup jeszcze wosk i lecisz. Co do wosku, przejrzyj forum to znajdziesz info. Jesli masz polerkę orbitalną - czyli DA to black hole położysz maszynowo czyli przyda się pad np. Royal pads czerwony ewentualnie tricolor jeśli chcesz aplikować ręcznie, do wosku aplikator słoneczko, jakieś fibry i tyle. Przed pracami dobrze by było postąpić zgodnie z sztuką i przeprowadzić dekontaminację ;)

Nie bardzo rozumiem o co chodzi :dontknow: Masz black hole to dokup jeszcze wosk i lecisz. Co do wosku, przejrzyj forum to znajdziesz info. Jesli masz polerkę orbitalną - czyli DA to black hole położysz maszynowo czyli przyda się pad np. Royal pads czerwony ewentualnie tricolor jeśli chcesz aplikować ręcznie, do wosku aplikator słoneczko, jakieś fibry i tyle. Przed pracami dobrze by było postąpić zgodnie z sztuką i przeprowadzić dekontaminację ;)

Tak czyszczenie będzie. Właśnie nie wiem jaki wosk dobrać do tego. Zależy mi żeby do pierwszych śniegów doleżało to i fajnie kropelkowało. A co do polerki to mam Graphite 59G242.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.