impex Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2015 Ja uzywalem miekkiej czesci gabki do mycia naczyn i mikrofibry.Wg mnie lepiej gąbką.
Gajek Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2015 impex, dzięki, jutro będę próbował. Czy amortyzatory samochodowe tracą swoje właściwości od leżenia w magazynie?? Wiem, że głupie pytanie, ale mam do kupienia w dobrej cenie nowe amory, które widać, że leżały jakiś czas w magazynie.
Kaban Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2015 impex, dzięki, jutro będę próbował. Czy amortyzatory samochodowe tracą swoje właściwości od leżenia w magazynie?? Wiem, że głupie pytanie, ale mam do kupienia w dobrej cenie nowe amory, które widać, że leżały jakiś czas w magazynie. Zależy jak długo leżały, mogły postarzeć się uszczelnienia, założysz i pocieknie. Jak jest gwarancja to bierz Mam na starym Volvo 60 max 70um. Jest tu co ścinać?
Moderator Eryczek Opublikowano 3 Stycznia 2015 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2015 Mam na starym Volvo 60 max 70um. Jest tu co ścinać? już nie
kubik Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2015 Mierzyłem ostatnio Akrylową Czerwoną/Różową Carinę w celu oceny pracy w najgrubszym miejscu miała 45um Trochę dramat
Borys-Tech Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2015 Panowie pytanie mam do gruntownego czyszczenia zaciski Brembo 4-tłok, czy SG Iron Off lub Tuga nie zaszkodzi gumkom na tłoczkach przy obfitym psikaniu?? Muszę pozbyć się sporego nalotu z klocków.
mario704 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2015 Kubik moj mietek po całości ma około 70um bo tak go fabryka oddała..Polerować by sie chciało a tu niespodzianki takie.
Kamiloski Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2015 Czy ma jakis sens pryskanie APC z woda samochodu przed myciem na myjni aktywna piana ? Nie wiem czemu ale ostatnio na myjni bezdotykowej nie domywa mi dobrze samochodu - pozostaje osad i tak mysle ze moze APC by pomoglo
Slovak Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2015 Ale po co to? Piana z ręcznej pianownicy i płukanie ostatnim programem, nic innego nie potrzebuję, aby umyć auto pomiędzy myciem ręcznym. Po większości pian z myjni pozostaje taki biały osad na aucie.
Kamiloski Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2015 Myślałem ze APC usunie brud który nie schodzi po pierwszym programie na myjni.
Vaxh Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2015 Na ten brud najlepsza rękawica i dwa wiaderka
mario704 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2015 Z 2 wiadrami jakk źle trafisz to cie wypierniczą z ciśnieniówki zwłacza jak będzie kolejka do mycia.
sensei123 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2015 Szukam budzetowej rękawicy/ gąbki do mycia, co myślicie o czymś takim http://mrcleaner.pl/monster-shine-pooki ... p1892.html ? Macie jakieś inne sprawdzone ? Z góry dzięki
Kajko Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2015 Za syntetyk 30zł? Takie rekawice nie sa warte wiecej niz 20zl. Kup sobie coś w markecie z fredzlami za parę złotych.
Slovak Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2015 Chcesz tanią rękawicę, to weź sobie Meguiar's Microfiber Wash Mitt są u nas na giełdzie w dobrej cenie.
Kajko Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2015 Megs to nie jest budżetowa rękawica i jak ja ogladalem to szalu nie robi. Cena mocno przesadzona. Wolalbym dolozyc do CarPro, a budzetowa do felg to w markecie za niewielkie pieniadze.
Slovak Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2015 Na naszej giełdzie można ją kupić za 30 złotych, a czasami i mniej, więc nie uważam takiej kwoty za wygórowaną jeśli chodzi o tą rękawicę.
poorsultanpl Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2015 Tutaj viewtopic.php?f=23&t=22157 masz rękawice Megsa za 30 PLN, to chyba dobra cena. A do ceny CarPro to sporo jeszcze brakuje.
Kajko Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2015 Co nie zmienia faktu ze to nie jest budżetowa rękawica i za rekawice do felg 30zl bym nie dal. W markecie można kupić taką z frędzlami za niewielką kasę i sprawdza się bardzo dobrze. Nie widze sensu kupowania tej rekawicy Megsa. A poza tym mam swoje przekonania i nie wspieram czarnego rynku Ale kazdy kupuje gdzie chce.
dawid.zu Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2015 Ma ktoś jakieś doświadczenie ze sklepem "temachem"?
booohal Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2015 Tak, jak najbardziej pozytywne.
dawid.zu Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2015 A zamawiałeś takie rzeczy jak woski lub jakieś płyny?
booohal Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2015 W sumie chyba nie. Same aplikatory, atomizery, ściery, szczoty i tego typu sprzęty. Chociaż, czekaj. Chyba AG SRP tam kiedyś brałem. Oczywiście wszystko okej.
dawid.zu Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2015 Bo mają woski DJ w dużych słoikach w atrakcyjnych cenach i dlatego tak sie zastanawiam
Tommy Lee Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2015 Ja tez tam zamawialem SRP, VP POSSEIDON i kilka recznikow, wszystko bylo w porzadku
Rekomendowane odpowiedzi