Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

impex, dzięki, jutro będę próbował.

Czy amortyzatory samochodowe tracą swoje właściwości od leżenia w magazynie?? Wiem, że głupie pytanie, ale mam do kupienia w dobrej cenie nowe amory, które widać, że leżały jakiś czas w magazynie.

Opublikowano
impex, dzięki, jutro będę próbował.

Czy amortyzatory samochodowe tracą swoje właściwości od leżenia w magazynie?? Wiem, że głupie pytanie, ale mam do kupienia w dobrej cenie nowe amory, które widać, że leżały jakiś czas w magazynie.

Zależy jak długo leżały, mogły postarzeć się uszczelnienia, założysz i pocieknie. Jak jest gwarancja to bierz :P

Mam na starym Volvo 60 max 70um. Jest tu co ścinać? :/

Opublikowano

Mierzyłem ostatnio Akrylową Czerwoną/Różową Carinę w celu oceny pracy w najgrubszym miejscu miała 45um :D

Trochę dramat

Opublikowano

Panowie pytanie mam do gruntownego czyszczenia zaciski Brembo 4-tłok, czy SG Iron Off lub Tuga nie zaszkodzi gumkom na tłoczkach przy obfitym psikaniu?? Muszę pozbyć się sporego nalotu z klocków.

Opublikowano

Kubik moj mietek po całości ma około 70um bo tak go fabryka oddała..Polerować by sie chciało a tu niespodzianki takie.

Opublikowano

Czy ma jakis sens pryskanie APC z woda samochodu przed myciem na myjni aktywna piana ?

Nie wiem czemu ale ostatnio na myjni bezdotykowej nie domywa mi dobrze samochodu - pozostaje osad i tak mysle ze moze APC by pomoglo :)

Opublikowano

Ale po co to? Piana z ręcznej pianownicy i płukanie ostatnim programem, nic innego nie potrzebuję, aby umyć auto pomiędzy myciem ręcznym. Po większości pian z myjni pozostaje taki biały osad na aucie.

Opublikowano

Megs to nie jest budżetowa rękawica i jak ja ogladalem to szalu nie robi. Cena mocno przesadzona. Wolalbym dolozyc do CarPro, a budzetowa do felg to w markecie za niewielkie pieniadze.

Opublikowano

Na naszej giełdzie można ją kupić za 30 złotych, a czasami i mniej, więc nie uważam takiej kwoty za wygórowaną jeśli chodzi o tą rękawicę.

Opublikowano

Co nie zmienia faktu ze to nie jest budżetowa rękawica i za rekawice do felg 30zl bym nie dal. W markecie można kupić taką z frędzlami za niewielką kasę i sprawdza się bardzo dobrze. Nie widze sensu kupowania tej rekawicy Megsa. A poza tym mam swoje przekonania i nie wspieram czarnego rynku :) Ale kazdy kupuje gdzie chce.

Opublikowano

W sumie chyba nie. Same aplikatory, atomizery, ściery, szczoty i tego typu sprzęty.

Chociaż, czekaj. Chyba AG SRP tam kiedyś brałem. Oczywiście wszystko okej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.