Skocz do zawartości

Krótkie pytanie - krótka odpowiedź część 5

AreK

Rekomendowane odpowiedzi

jaki miałeś aplikator ? bo mi dobrym gąbkowym pracuje sie super, polecam zielonego royal pads'a. Być może go za dużo kładłeś? on jest taki że jak sie za dużo aplikuje to się ciężej poleruje, miałem cleanery Dj i na czarnym nigdy nie było problemów

• Odpowiedzi 10,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

655851 jaki miałeś aplikator ? bo mi dobrym gąbkowym pracuje sie super, polecam zielonego royal pads'a. Być może go za dużo kładłeś? on jest taki że jak sie za dużo aplikuje to się ciężej poleruje, miałem cleanery Dj i na czarnym nigdy nie było problemów

Dokładnie, od początku używam DJ i nie miałem problemów nigdy. Używam aplikatora z bawełny lub niebieski, tnący od Shiny Garage.

A czy przypadkiem przy tych felgach nie powinno być dekielków pajączków/gwiazd ?

One by chyba przysłoniły te obicia :o

Nope, felgi w oryginale mają tylko zaślepki na śruby, które są założone, jednak są słabo widoczne na zdjęciu :)

cześć, mam pytanie typowe dla laika ale nie znalazłem odpowiedzi przeszukując forum a czytam je od długiego czasu

używam APC SG Red Devil, ADBL, ValetPro i po spryskaniu elementu i rozprowadzeniu środka po nim bardzo szybko zasycha.

Na wielu produktach producent zaleca pozostawienie APC na elemencie na około minutę i wytarcie go fibrą, u mnie już po 20 sekundach środek jest zaschnięty i pozostawia ślady.

Stężenia są zgodne z zaleceniami.

Przygotowuję się do pierwszej korekty. Zakupiona polerka to K2. Pacjent- czarne BMW. Pasty menzerna. Jakiej wielkości dyski mocujące i gąbki zakupić? Chciałbym 2 rozmiary, duże i jakieś mniejsze, ale jakie na początek 80,100 ? Jaka wysokość gąbek będzie najlepsza i dlaczego?

Witajcie, po całym dniu ulewy u mnie na karoserii pojawiły białe plamy od śladu woskowania chyba nadmiaru. I pytanie czy wystarczy jechać na bezdotykową i te plamy znikną? czy płukać i czyścic miękka mikrofibrą karoserię?

umyj samą wodą ba myjce, jak nie zejdzie to umyj auto szamponem itp jak zawsze

Zastanawiam się nad kupnem powłoki do srebrnego samochodu względem Gtechniq C1 a Gyeonem Prime Kitem cena praktycznie ta sama przemawiać ma do mnie jakość i łatwość aplikacji ( nie chce trudzić się przy docieraniu jak przy nanolex SI3D :D ) ktoś coś doradzi ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.