mario704 Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Tak samo delikatny jak na beemkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 nowe Audi czarne perłowe są delikatne wg mnie. Ma znajomy nowe A4 to sie rysuje jak stoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwdomu Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 mario704, Ja od takiej zaczynałem i tragedii nie było a lakieru nie ma opcji żeby tym nagrzać a co dopiero przegrzać. hologramów też jakoś nie widziałem. Jak bym miał machać ręcznie to bym wolał sobie odpuścić. Jak budżet większy to wiadomo że lepiej coś porządnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
canta8 Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Panowie.Inne czasy,inne lakiery,inne pasty polerskie. Ja na miękkich japonskich lakierach mam niezłe wyniki z Menzerną 400 i twardym aplikatorem od ValetPro oraz bawełnianym do cięzszych spraw.Ręcznie Pewnie,że to nie to samo co maszyna ale się da bez tortur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
impex Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Szybkie pytanie. Wypadlem troche z tematu detailingu,ale wracam.Szukam jakiegos fajnego qd na goly lakier,jest cos nowego przyjemnego?czy nie kombinowac i zamawiac finalle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 zależy czego oczekujesz, zalezy ci na dobrym odpychaniu wody ? bo nie każdy detailer ma dobre właściwości hydrofobowe, Z finale sie dobrze pracuje, ładnie pachnie, ale zjazd wody średni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
impex Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Zalezy mi na szybkosci pracy i na w miare widocznym efekcie.Odpychanie wody nie jest priorytetem.Mile widziany ciekawy zapach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 kiedyś miałem Zaino Z6, miło go wspominam, ale uprzedzam że nie ma on właściwości hydrofobowych. Z finale sie pracuje przyjemnie, bezproblemowy środek, być może warto sie zainteresowac jakimś quik waxem wtedy mozna by wziąć słynnego DG 951 dobry efekt wizualny daje także meguiars ultimate wax i Wolfgang Spritz (look rewelka, pracuje sie z nim genialnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek7155 Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 653612 Zalezy mi na szybkosci pracy i na w miare widocznym efekcie. w takim razie polecę ci qd od qood stuuf aplikacja błyskawiczna a efekt i trwałośc na naprawde nieżłym poziomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blacha8 Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 radek7155, z trwałością to jak to dokładniej wygląda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
impex Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Zamowilem finalle,ale niedlugo na pewno sprobuje czegos nowego,dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libero Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Zalezy mi na szybkosci pracy i na w miare widocznym efekcie.Odpychanie wody nie jest priorytetem.Mile widziany ciekawy zapach. A ja polecę Tobie QD1 od ADBL-a. Przyciemni zdeka lakier, dość łatwo się nakłada, fajnie pachnie i jest mega wydajny. Trwałość to u mnie leżał 3 tygodnie i nie zlazł ale zaaplikowałem znowu. Tak więc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hadam Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Do wykończenia menzerna 4000 na maszynce DA uzywac czarnego finiszowego pada czy polishingowy pomarancz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek7155 Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 653626 , z trwałością to jak to dokładniej wygląda? Co do trwałości to u mnie mimo ciężkich warunków wytrzymał około miesiąca więc chyba jest przyzwoicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manios Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Do wykończenia menzerna 4000 na maszynce DA uzywac czarnego finiszowego pada czy polishingowy pomarancz? Wg mnie coś mocniejszego niż czarny finisz, np żółty Flexi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 653656 Wg mnie coś mocniejszego niż czarny finisz, np żółty Flexi. A konkretnie coś sztywniejszego. Czerwony NAT/Royal świetnie da radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 16 Lipca 2016 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Zalezy mi na szybkosci pracy i na w miare widocznym efekcie.Odpychanie wody nie jest priorytetem.Mile widziany ciekawy zapach. QD od Funky Witch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1985 Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Zna może ktoś sposób na przerobienie atomizera by nie wciągał butelki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serath Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Lekko go odkręć, żeby powietrze było zasysane z gwintu Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taba1 Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 653551 Delikatny lakier na Audi? Chyba tylko jeśli był na nowo malowany I to nawet bardzo delikatny w poronaniu do innych aut. Moja audi jest jeszcze na gwarancji a rocznik to 2013 i jest bardziej zrysowana od automatow jak moj 9 letni opel. Brat ma nowa a3 i rowniez mozna zauwazyc ze lakier jest bardzo delikaty 653551 PS: jakbyś wpisał skąd jesteś, to może ktoś bardziej obeznany pomógł by Ci odświeżyć lakier dolnoslaskie okolice Wroclawia. Bylbym bardzo wdzieczny za namiary na kogos kto bedzie mi w stanie pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid_Bojarski Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 A co chcesz osiągnąć? Bo ja po przeprowadzce straciłem garaż narazie ale możesz pojechać do kumpla do firmy i Ci wyceni Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 1. Jaki wosk nadaje się na przednia szybę? 476, red, purple haze 2. Podbije look taka kombinacja fusso x2 + 3 raz red albo fusso raz przerwa 12h poorboys red? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatkaA Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Ad. 1 Sprawdzony osobiście - Purple Haze, red-a i 476 nie sprawdzałam ale po co dalej Tobie szukać jak Hazle jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taba1 Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 653718 A co chcesz osiągnąć? Bo ja po przeprowadzce straciłem garaż narazie ale możesz pojechać do kumpla do firmy i Ci wyceni Chcilbym zeby stan lakieru byl jak przystalo na 3 letnie auto tej klasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutakus Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Siemka pytanie do używających Shiny Garage Bubble Gum Air Freshener w jakie miejsca psikać aby zapach sie utrzymywał stosunkowo długo? bo u mnie coś zanika już 2 dni po ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi