Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

mario704, Ja od takiej zaczynałem i tragedii nie było a lakieru nie ma opcji żeby tym nagrzać a co dopiero przegrzać. hologramów też jakoś nie widziałem. Jak bym miał machać ręcznie to bym wolał sobie odpuścić. Jak budżet większy to wiadomo że lepiej coś porządnego.

Opublikowano

Panowie.Inne czasy,inne lakiery,inne pasty polerskie. Ja na miękkich japonskich lakierach mam niezłe wyniki z Menzerną 400 i twardym aplikatorem od ValetPro oraz bawełnianym do cięzszych spraw.Ręcznie Pewnie,że to nie to samo co maszyna ale się da bez tortur

Opublikowano

Szybkie pytanie.

Wypadlem troche z tematu detailingu,ale wracam.Szukam jakiegos fajnego qd na goly lakier,jest cos nowego przyjemnego?czy nie kombinowac i zamawiac finalle?

Opublikowano

zależy czego oczekujesz, zalezy ci na dobrym odpychaniu wody ? bo nie każdy detailer ma dobre właściwości hydrofobowe, Z finale sie dobrze pracuje, ładnie pachnie, ale zjazd wody średni

Opublikowano

Zalezy mi na szybkosci pracy i na w miare widocznym efekcie.Odpychanie wody nie jest priorytetem.Mile widziany ciekawy zapach.

Opublikowano

kiedyś miałem Zaino Z6, miło go wspominam, ale uprzedzam że nie ma on właściwości hydrofobowych. Z finale sie pracuje przyjemnie, bezproblemowy środek, być może warto sie zainteresowac jakimś quik waxem wtedy mozna by wziąć słynnego DG 951 :) dobry efekt wizualny daje także meguiars ultimate wax i Wolfgang Spritz (look rewelka, pracuje sie z nim genialnie)

Opublikowano
653612 Zalezy mi na szybkosci pracy i na w miare widocznym efekcie.

w takim razie polecę ci qd od qood stuuf aplikacja błyskawiczna a efekt i trwałośc na naprawde nieżłym poziomie

Opublikowano
Zalezy mi na szybkosci pracy i na w miare widocznym efekcie.Odpychanie wody nie jest priorytetem.Mile widziany ciekawy zapach.

A ja polecę Tobie QD1 od ADBL-a. Przyciemni zdeka lakier, dość łatwo się nakłada, fajnie pachnie i jest mega wydajny. Trwałość to u mnie leżał 3 tygodnie i nie zlazł ale zaaplikowałem znowu. Tak więc :good:

Opublikowano

Do wykończenia menzerna 4000 na maszynce DA uzywac czarnego finiszowego pada czy polishingowy pomarancz?

Opublikowano
Do wykończenia menzerna 4000 na maszynce DA uzywac czarnego finiszowego pada czy polishingowy pomarancz?

Wg mnie coś mocniejszego niż czarny finisz, np żółty Flexi.

• Moderator
Opublikowano

QD od Funky Witch :)

Opublikowano

Lekko go odkręć, żeby powietrze było zasysane z gwintu

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
653551 Delikatny lakier na Audi? Chyba tylko jeśli był na nowo malowany ;)

I to nawet bardzo delikatny w poronaniu do innych aut. Moja audi jest jeszcze na gwarancji a rocznik to 2013 i jest bardziej zrysowana od automatow jak moj 9 letni opel. Brat ma nowa a3 i rowniez mozna zauwazyc ze lakier jest bardzo delikaty

653551 PS: jakbyś wpisał skąd jesteś, to może ktoś bardziej obeznany pomógł by Ci odświeżyć lakier ;)

dolnoslaskie okolice Wroclawia. Bylbym bardzo wdzieczny za namiary na kogos kto bedzie mi w stanie pomoc

Opublikowano

A co chcesz osiągnąć? Bo ja po przeprowadzce straciłem garaż narazie ale możesz pojechać do kumpla do firmy i Ci wyceni :)

Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

1. Jaki wosk nadaje się na przednia szybę? 476, red, purple haze

2. Podbije look taka kombinacja fusso x2 + 3 raz red albo fusso raz przerwa 12h poorboys red?

Opublikowano
653718 A co chcesz osiągnąć? Bo ja po przeprowadzce straciłem garaż narazie ale możesz pojechać do kumpla do firmy i Ci wyceni :)

Chcilbym zeby stan lakieru byl jak przystalo na 3 letnie auto tej klasy 8-)

Opublikowano

Siemka pytanie do używających Shiny Garage Bubble Gum Air Freshener w jakie miejsca psikać aby zapach sie utrzymywał stosunkowo długo? bo u mnie coś zanika już 2 dni po ;/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.