126tomek Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Dziękuje za odpowiedz kolego. Problem w tym ze sam nie wiem co to za farba:( napewno nie działa benzyna ekstrakcja i ipa, wd 40.... To do tej pory próbowałem i nic nie daje rady… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
resiak70 Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Takie głupie pytanie, ale czy fusso coat light powinien tak wyglądać po otwarciu czy trafiła mi się jakaś stara pucha ? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góruś Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Wygląda tak jak mój jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalk Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 powalla dzięki działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piesu102 Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 witam, zakupiłem painownicę PA do myjki parkside i mam pytanie bo mam tylko jedną redukcję zaznaczoną numerem 1, a ta o numerze 2 to co jest ? Bo u mnie od razu jest jedna, i pytanie czy ta redukcja pasująca do myjki (numer 1) wkręca się do końca gwintu czy jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lex Luthor Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Dwójka to przedłużka. Czasem bywa tak, że bez niej nie włożysz pianownicy (1) do lancy. I taki właśnie przypadek miałem w myjce Lux. A dokładniej - kołnierz pianownicy w który wkręcasz adapter/przedłużkę ma za dużą średnicę w stosunku do otworu w lancy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piesu102 Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 no właśnie tak mam, a przedłużka wie ktoś może jakie ma parametry i gdzie jest do dostania ? to chyba to ? https://sklep.techkar.pl/zlaczka-redukcja-mufa-1-4-do-karcher-pianownica,3,3550,1085 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem@S Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Koch Antihologram przed użyciem Zymol HDC wymywać? czy mogę lecieć od razu po Kochu clenerem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum MOTOGO Opublikowano 13 Lipca 2016 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Koch Antihologram przed użyciem Zymol HDC wymywać? czy mogę lecieć od razu po Kochu clenerem ? wymyj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theOne Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Meble ogrodowe=zaimpregnowane drewno mają pełni kropek-żywica/guma? Czy moge to potraktowac prickbortem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fitte Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Obecnie jestem na wypadzie w Wisle. Jest tutaj gdzies w poblizu sklep z kosmetykami? W Bielsku jest jeden ale mam tam 40km [GRINNING FACE WITH SMILING EYES] Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Meble ogrodowe=zaimpregnowane drewno mają pełni kropek-żywica/guma? Czy moge to potraktowac prickbortem? Jeżeli impregnowane, to bez przeciwwskazań (zwłaszcza jak to impregnat akrylowy), natomiast jak olejowane, to ciężko powiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konioklonio Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Jestem zainteresowany kupnem Bass BP-5119, i nasuwa mi się pytanie o mocowanie talerzy oporowych. Producent w specyfikacji podaje Gwint trzpienia talerza: M8x1,0, jednak nie potrafię znaleźć żadnego talerza oporowego na taki gwint. Jak to rozwiązać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serath Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Jestem zainteresowany kupnem Bass BP-5119, i nasuwa mi się pytanie o mocowanie talerzy oporowych. Producent w specyfikacji podaje Gwint trzpienia talerza: M8x1,0, jednak nie potrafię znaleźć żadnego talerza oporowego na taki gwint. Jak to rozwiązać? 5/16, mocowanie do DA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konioklonio Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Jestem zainteresowany kupnem Bass BP-5119, i nasuwa mi się pytanie o mocowanie talerzy oporowych. Producent w specyfikacji podaje Gwint trzpienia talerza: M8x1,0, jednak nie potrafię znaleźć żadnego talerza oporowego na taki gwint. Jak to rozwiązać? 5/16, mocowanie do DA Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidos145 Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Witajcie jaka pianownice kupić w rozsądnej cenie do karchera k4 premium? ,Żeby naprawde robiło pianę a nie bryzgalo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crockett84 Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Poszukaj na znanym portalu aukcyjnym pianowinicy PA. Wysłane z SM-G920F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek7155 Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 653276 Żeby naprawde robiło pianę a nie bryzgalo ? Polecam LS3 ma ogromny zakres regulacji więc każdy dopasowuje pianę do swoich potrzeb no i co najważniejsze ma mosiężny a nie kompozytowy korpus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taba1 Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Nie wiem dlaczego, ale nie mam opcji pisania nowego tematu w tym dziale wiec napisze tu. Od niedawna jestem posiadaczem Audi a6 c7 w czarnym kolorze i niestety ale auto bylo czesto myte na myjni automatycznej i niestety w sloncu widac tego efekty. Chcialbym sie dowiedziec czy da sie takie uszkodzenia usunac reczna polerka? Za mechaniczna polerke sie nie wezme gdyz nigdy tego nie robilem i na tak delikatnym, czarnym lakierze wole sie nie uczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwdomu Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 taba1, ręcznie to możesz próbować te rysy zamaskować. Bo polerka to raczej ciężka sprawa ręcznie. Polecam taką maszynę za 80zł nieraz w Lidlu można kupić i tam jakieś 3 w 1 i nic nie powinieneś uszkodzić, a już na pewno nie przegrzejesz nią lakieru. Robiłem nią pierwszą polerkę i efekt był zdecydowanie lepszy po 10min pracy tą maszyną niż po godzinie pracy ręcznej. Ja akurat miałem farecle 3g i hologramów nie zostawiała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michulek Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Po skończeniu polerowania wymywać pasty czystą Ipą czy rozcieńczoną z wodą? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Czytales cokolwiek ? Gdzie znalazles wpis ze uzywa sie nierozcienczonej ipy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 16 Lipca 2016 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 sporo osób używa nie rozcieńczonej ipy, moim zdaniem bezpieczniej jest jednak rozcieńczyć 50:50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario704 Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Jak nie znam auta to wole nie lać 100% ipą bo był gdzieś przypadek że na słabo polakierowanym elemencie ,naruszyła lakier.Ja zawsze używam 50/50 z wodą z filtra brita(brak kamienia etc) Dodane po 9 minutach 1 sekundzie: taba1, ręcznie to możesz próbować te rysy zamaskować. Bo polerka to raczej ciężka sprawa ręcznie. Polecam taką maszynę za 80zł nieraz w Lidlu można kupić i tam jakieś 3 w 1 i nic nie powinieneś uszkodzić, a już na pewno nie przegrzejesz nią lakieru. Robiłem nią pierwszą polerkę i efekt był zdecydowanie lepszy po 10min pracy tą maszyną niż po godzinie pracy ręcznej. Ja akurat miałem farecle 3g i hologramów nie zostawiała. Tja maszyna za 80 zł i farecla g3 a później na osiedlu co drugi taki piekny że zniekształca odbicia jak w kabinie luster...Te maszyny mają tyle obrotów i tak grzeją lakier że szkoda gadać+wielkość tego pseudo pada...wszystko do okoła razem z operatorem upaćkane pastą a efekt marny. Jak ręcznie to stary sposób z megsem UC + padem german na żółtej stronie i godziny machania ręką ale dużo można usunąć samemu. Najtańsza możliwa rotacja to k2-200zl około Najtańsza możliwa orbitalna albo vander albo bass polska.Poczytaj w dziale maszyny polerskie. Za niedługo skończymy na paście tempo i polerkach do zapalniczki samochodowej...bo tanio....ale na pewno nie dobrze. Tym bardziej że kolega ma audi i czarny lakier...hologramów natrzaska g3 na tym "sprzęcie" że później tego nie wyciągnie ręcznie na pewno a za "polerkę"maszynową zapłaci drugi raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 653499 jestem posiadaczem Audi a6 c7 653499 i na tak delikatnym, czarnym lakierze wole sie nie uczyc Delikatny lakier na Audi? Chyba tylko jeśli był na nowo malowany PS: jakbyś wpisał skąd jesteś, to może ktoś bardziej obeznany pomógł by Ci odświeżyć lakier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi