Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

SG Red devil w jakim stężeniu rozrobić do mycia opon, nadkoli, wnęk drzwi i ogólnego mycia z zewnątrz detali, uszczelek. Wszystko do mycia średnich zabrudzeń. A w jakim stężeniu używacie apc np. poziomka SG do regularnego mycia wnętrza? Proszę o pomoc

Opublikowano

Jeszcze potrzebuję waszej porady bo nie wiem co wybrać. Potrzebuję któryś z produktów do smoły i kleju. Mam dylemat ponieważ cały samochód jest nowo lakierowany (baza i bezbarwny). Co polecacie?

Opublikowano

Mam taka w domu( convoy s2) co prawda nie jest to halogen,ale spokojnie na szybko idzie zobaczyc ryski badz tez inne defekty. Kupiony mam jakis model modowany,pelno takich zwlaszcza na forum fanatykow swiatelek :) ogolnie latarka sprawia wrazenie bardzo solidnej i kompaktowej(maly rozmiar)

o ile sie sie myle convoy m1 ma mocniejsze swiatlo,ale jest tez wiekszy

• Moderator
Opublikowano

sensei123, co do skrobaczki to tylko Murska. A co do szczotki, do swojego lakieru bym jej nie uzyl :D Jak chyba zadnej innej...

Opublikowano
sensei123 co do szczotki, do swojego lakieru bym jej nie uzyl :D Jak chyba zadnej innej...

a jak radzisz sobie ze śniegiem (jeśli taki się pojawi)? Nie usuniecie śniegu z auta to ryzyko mandatu, więc jakoś trzeba go usunąć. Jeśli nie jakąś szczotką, to czym?

Opublikowano

Gajek, mi też niestety. Mimo, że szybę mam do wymiany i tak było widać rysy zrobione murska. Używałem jej wtedy gdy szybę miałem względnie czystą, przynajmniej tak mi się wydawało ;) lata wsteczp plastikowea skrobaczka szkód nie zrobiła.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.