Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Podpowiedzcie mi żebym czegoś nie popsuł. Chcę użyć po glinkowaniu Prima Amigo na tricolorze. Ale ale... Użyć żółtej strony do nakładania i wypracowania czy nałożyć żółtą a pracować czarną?

• Moderator
Opublikowano
Czy 50ml Duragloss #101 wystarczy na całe Volvo V40? Mam próbkę i zastanawiam się czy na V40 wykorzystać czy na Punto II?

Powinien Ci spokojnie wystarczyć ;)

Opublikowano
Podczas czyszczenia skóry Soft/Strong Cleanerem, pozostałość przecierać suchą szmatką, czy wilgotną - płukaną w ciepłej wodzie?

Suchą fibrą (chyba, że jest jakieś inne zalecenie na opakowaniu).

Opublikowano
Podpowiedzcie mi żebym czegoś nie popsuł. Chcę użyć po glinkowaniu Prima Amigo na tricolorze. Ale ale... Użyć żółtej strony do nakładania i wypracowania czy nałożyć żółtą a pracować czarną?

Nikt nic?

Opublikowano

ShiningCar, dzięki za odpowiedź. Czy mogłem gdzieś wyczytać, że Amigo ma delikatne właściwości ścierne, czy przywidziało mi się?

Opublikowano

Czy ktoś już używał MICROFIBER MADNESS Crazy Pile Deluxe 900 GSM - podwójny i może o niej cos więcej powiedzieć?

Opublikowano
Rozpuszczał ktoś może Naty's Reda? gdyż pokruszył mi się i chciałbym żeby wrócił do jednakowej konsystencji.

ja Blue rozpuszczałem i nadal działał fajnie ;)

pytanie takie może i głupie co robicie pierwsze jak macie wykonać korekte + wnętrze czy odwrotnie pierwsze wnętrze poźniej korekta :D ?

Opublikowano

Robię Golfa z bardzo twardym lakierem i rozwalają mi się na nim pady... Sypie się z nich gąbka jak dojeżdżam do oklejonych listew. Mam różne twardości NAT honey oraz snake - i przy twardym oraz średnim bardzo wyraźnie widać zużycie. Czy to może mieć negatywny wpływ na przeprowadzaną korektę? Czy mogę ich (od biedy) używać póki rzep trzyma?

• Administrator
Opublikowano

Vespa, tak,możesz używać ale kontroluj grubość żebyś rzepem nie przeleciał lakieru ;)

Opublikowano

Witam!

Czy wypranie mikrofibr w 60stopniach lub 90 stopniach i użycia proszka do prania do kolorowych rzeczy może powodować że podczas mycia szyb zostają mazy?

Opublikowano

Takie proszki mogą zawierać np. płyn do płukania lub np. środki ułatwiające prasowanie ... zastosuj najlepiej środki dla dzieci (niemowlaków) lub szare mydło , no i temperatura też raczej za wysoka ;)

Opublikowano

Co ile km lub co jaki czas powinno się myć i nawilżać wkładkę filtra powietrza Pipercross który mam zamiast oryginalnego filtra?

Opublikowano

ja mam pytanie apropo materialowej tapicerki. W Hondzie mam czerwone fotele ktore juz na gornych boczkach strasznie wyblakly. Denerwuje mnie to niemilosiernie, da sie cos z tym zrobic? Widzialem wiele srodkow do renowacji, farbowania skorzanych tapicerek, ale do materialowych? Nie mam zamiaru farbowac calych foteli, tylko miejsca ktore wyblakly. Jest jakis ratunek dla nich?

Opublikowano

Do czego można użyć meguiars Engine Dressing oprócz elementów silnika bo sporo zostało po ostatnim zabezpieczeniu komory silnika

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.