wooke Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2015 Podpowiedzcie mi żebym czegoś nie popsuł. Chcę użyć po glinkowaniu Prima Amigo na tricolorze. Ale ale... Użyć żółtej strony do nakładania i wypracowania czy nałożyć żółtą a pracować czarną?
Moderator krd Opublikowano 10 Lipca 2015 Moderator Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2015 Czy 50ml Duragloss #101 wystarczy na całe Volvo V40? Mam próbkę i zastanawiam się czy na V40 wykorzystać czy na Punto II? Powinien Ci spokojnie wystarczyć
Musialovsky Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2015 Podczas czyszczenia skóry Soft/Strong Cleanerem, pozostałość przecierać suchą szmatką, czy wilgotną - płukaną w ciepłej wodzie?
serath Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2015 Podczas czyszczenia skóry Soft/Strong Cleanerem, pozostałość przecierać suchą szmatką, czy wilgotną - płukaną w ciepłej wodzie? Suchą fibrą (chyba, że jest jakieś inne zalecenie na opakowaniu).
Musialovsky Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2015 serath, Miałem na myśli fibrę, nie wiem czemu wpadła mi tam "szmatka" Dzięki!
wooke Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2015 Podpowiedzcie mi żebym czegoś nie popsuł. Chcę użyć po glinkowaniu Prima Amigo na tricolorze. Ale ale... Użyć żółtej strony do nakładania i wypracowania czy nałożyć żółtą a pracować czarną? Nikt nic?
Dante05 Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2015 Wyczyściłem sobie podsufitkę w samochodzie i chciał bym ją czymś zabezpieczyć aby się tak nie brudziła. Co polecacie?
ShiningCar Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2015 wooke, spróbuj użyć Amigo czarną stroną tego aplikatora
wooke Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2015 ShiningCar, dzięki za odpowiedź. Czy mogłem gdzieś wyczytać, że Amigo ma delikatne właściwości ścierne, czy przywidziało mi się?
kita33 Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2015 Czy ktoś już używał MICROFIBER MADNESS Crazy Pile Deluxe 900 GSM - podwójny i może o niej cos więcej powiedzieć?
detailercar Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2015 Rozpuszczał ktoś może Naty's Reda? gdyż pokruszył mi się i chciałbym żeby wrócił do jednakowej konsystencji.
powalla Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2015 Byly foty na forum z tego procesu , tak wiec smialo
Treys Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2015 Rozpuszczał ktoś może Naty's Reda? gdyż pokruszył mi się i chciałbym żeby wrócił do jednakowej konsystencji. ja Blue rozpuszczałem i nadal działał fajnie pytanie takie może i głupie co robicie pierwsze jak macie wykonać korekte + wnętrze czy odwrotnie pierwsze wnętrze poźniej korekta ?
Vespa Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2015 Robię Golfa z bardzo twardym lakierem i rozwalają mi się na nim pady... Sypie się z nich gąbka jak dojeżdżam do oklejonych listew. Mam różne twardości NAT honey oraz snake - i przy twardym oraz średnim bardzo wyraźnie widać zużycie. Czy to może mieć negatywny wpływ na przeprowadzaną korektę? Czy mogę ich (od biedy) używać póki rzep trzyma?
Administrator AreK Opublikowano 11 Lipca 2015 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2015 Vespa, tak,możesz używać ale kontroluj grubość żebyś rzepem nie przeleciał lakieru
KamoDBWC Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2015 Witam! Czy wypranie mikrofibr w 60stopniach lub 90 stopniach i użycia proszka do prania do kolorowych rzeczy może powodować że podczas mycia szyb zostają mazy?
powalla Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2015 Takie proszki mogą zawierać np. płyn do płukania lub np. środki ułatwiające prasowanie ... zastosuj najlepiej środki dla dzieci (niemowlaków) lub szare mydło , no i temperatura też raczej za wysoka
rryba Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2015 czy po przeleceniu UC auta i nie przemyciem po IPA aby nie wymyc zamaskowanych niedosknałosci moge nawoskowac auta ?
rryba Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2015 tylko zywotnosc wosku bedzie krótsza ?
kita33 Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2015 Co ile km lub co jaki czas powinno się myć i nawilżać wkładkę filtra powietrza Pipercross który mam zamiast oryginalnego filtra?
a4tech33 Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2015 ja mam pytanie apropo materialowej tapicerki. W Hondzie mam czerwone fotele ktore juz na gornych boczkach strasznie wyblakly. Denerwuje mnie to niemilosiernie, da sie cos z tym zrobic? Widzialem wiele srodkow do renowacji, farbowania skorzanych tapicerek, ale do materialowych? Nie mam zamiaru farbowac calych foteli, tylko miejsca ktore wyblakly. Jest jakis ratunek dla nich?
kita33 Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2015 Do czego można użyć meguiars Engine Dressing oprócz elementów silnika bo sporo zostało po ostatnim zabezpieczeniu komory silnika
Rekomendowane odpowiedzi