manio49 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2015 kita33, najłatwiej to byłoby zrobić ekstrakcję, ale od biedy APC 1:10, szczotkowanie, płukanie. Jak Ci się zmechaci to sposobem Justyny - wygolić maszynką.
maciek_ Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2015 Jak długo trzeba zostawić samochód po nałożeniu Colli 476s? I czy lepiej żeby wosk schnął na słońcu czy w garażu? Szczerze mówiąc to samochód po woskowaniu wygląda znakomicie i aż kusi żeby się dzisiaj gdzieś przejechać Z tego co czytam na zagranicznych forach, to po nałożeniu i wypolerowaniu wosku można od razu jeździć, a zasada zostawiania samochodu na noc w garażu, dotyczy sealantu. Ktoś potwierdza/zaprzecza?
mario704 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2015 Evrybady jest pytanie.Czy na plastikowe klosze lamp po polerce mogę położyć duraglossa 601 i 111?zachamuje to żółknięcie chociaż na chilę
kandy Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2015 Pytałem wcześniej, ale nikt nie odpowiedział, czy DG #701 nie zaszkodzi LSP które leży na lakierze? Planuję go użyć do czyszczenia uszczelek przy oknach itp.
janeczek Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2015 Posiada koś może produkty Bilt Hamber Double Speed Wax, Cleanser Polish. Zastanawiam się nad ich kupnem. Ma ktoś jakieś spostrzeżenia, czy przyciągają kurz , jaki połysk?
viechooo Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2015 BP 125mm Flexi biały gąbka 25mm czy czerwono żółty gąbka 20mm i dlaczego ?
tdzuku Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2015 Jak myjecie szyby od wewnątrz? Używam płynu do okien z alkoholem Ajax, pryskam jedną ścierkę płynem i wycieram, potem przecieram drugą, suchą. Oczywiście przy myciu wydaje się czyste, ale jak obejrzy się szybę od zewnątrz w słońcu to jest masakra, pełno smug. Myłem już 2 razy niedawno i nie mogę się tego pozbyć.
kamilgt Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2015 tdzuku, poszukaj Autoglym Car Glass Polish
tdzuku Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2015 tdzuku, poszukaj Autoglym Car Glass Polish chcę tylko pozbyć się tych smug, nie będę w to inwestował
Pimps Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2015 tdzuku, to w co chcesz zainwestować aby się tego pozbyć?
manio49 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2015 kandy, może ruszyć LSP wszak #701 to mocny skurczybyk.
dawid.zu Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2015 Wymyj szyby IPĄ a potem płynem
kandy Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2015 manio49, dzięki za info Czyli najpierw test, a później ewentualne czyszczenie tam gdzie trzeba
tdzuku Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2015 Wymyj szyby IPĄ a potem płynem spróbuję, dzięki
grzybu Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2015 Mam na rancie klapy brzydkie wżery od wody (podjerzewam). Próbowałem usunąć to qd, octem, magiczną gąbką, UC, AG CGP - nic tego nie rusza. Ma ktoś jakiś dobry sposób na to? [mod=damianTDCi]Rozmiar zdjęcia nie spełnia regulaminu.[/mod]
Pajko Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2015 A nie jest to łuszczący się bezbarwny
3be Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2015 Witam serdecznie, Czytam forum od jakiegoś czasu, ale nie znalazłem odpowiedzi na nurtujące mnie pytania. Otóż mój tata odebrał jakiś czas temu auto od lakiernika, sporo było malowania. Na nielakierowanych częściach miała być również zrobiona polerka, między innymi na masce. Auto wyglądało jakiś czas okej, ale po ostatnim myciu odkryliśmy takie rysy na masce: Moje pytanie, czy da się to naprawić polerką? Bo rysy są dość głębokie, zdjęcie niestety tego do końca nie oddaje. Drugie pytanie tyczy się ramek przyokiennych w Hondzie Civic, które obecnie wyglądają tak: Czyli nie najlepiej. Czy możecie Państwo polecić jakąś dobrą farbę do tego typu tworzyw sztucznych? Jak ewentualnie wygląda przygotowanie takiego miejsca pod malowanie? Będę wdzięczny za odpowiedź, Pozdrawiam.
kita33 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2015 Nie jest to czasami pękający szpachel?
piszczek Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2015 zakupiłem pierwszy raz valetpro achilles prep i mam spore wątpliwości co do konsystencji tej politury. jest dość rzadka i z grudkami. wydaje mi się że powinna być znacznie gęstsza i to bez grudek. co na to powiecie? tak powinno być czy sprzedawca wysłał mi badziew?
rafalk Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2015 Wymieszałeś porządnie, może długo stało.
piter007i Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2015 Witam serdecznie, Czytam forum od jakiegoś czasu, ale nie znalazłem odpowiedzi na nurtujące mnie pytania. Otóż mój tata odebrał jakiś czas temu auto od lakiernika, sporo było malowania. Na nielakierowanych częściach miała być również zrobiona polerka, między innymi na masce. Auto wyglądało jakiś czas okej, ale po ostatnim myciu odkryliśmy takie rysy na masce: Moje pytanie, czy da się to naprawić polerką? Bo rysy są dość głębokie, zdjęcie niestety tego do końca nie... Pozdrawiam. Może Lakiernik zrobił sobie podłoże pod kolejną robotę, w sensie żebyście jeszcze wrócili do niego zostawić trochę pieniędzy hehehe, nie no żartuje oczywiście. Jeśli to są tylko rysy, to Poprostu zmyłeś jakiś wypełniacz/resztki pasty/ politure i wszystko się odkryto :-) Wysłano z mojego G4S
grzybu Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2015 A nie jest to łuszczący się bezbarwny Raczej nie, bo schodzi pod paznokciem i nie widać w tym miejscuby były ubytki
Pajko Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2015 Bo nie będzie ja stawiam na 90% że łuszczy sie bezbarwny
booohal Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2015 Wszytko siadło ze względu na nieprawidłową technologię naprawy. Przeważnie takie rzeczy dzieją się na szpachli lub podkładzie. Często przez ''gryzące się'' produkty.
Mateusz SLK 350 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2015 Mam takie jaką moc ścierna ma pro polish 2 od PB ? Mam delikatne ryski ,nic głebokiego i zastanawiam się czy poradzi sobie z tym ?Aplikacja maszynowa
Rekomendowane odpowiedzi