k24 Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 blaszczu, 901? To chyba numer szamponu DG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 blaszczu, 901? To chyba numer szamponu DG Tfu chciałem napisać 915 Chodzi oczywiście o Colliego Tak więc kto się wypowie na temat tego porównania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Pete's kupiony i jutro będzie u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barman Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 H4mm3R, na czarnym kolorze jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 H4mm3R, na czarnym kolorze jest Postaram się zapodać jakieś foto, tylko w sobote auto będzie polerowane maszynowo a na to pójdzie Pete's i powinien być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Co się dzieje z dostępnością Petesa? Co wchodzę w jakiś sklep to widzę jego brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-m Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Przyszła kolejna forumowa moda. Też sobie zamówię. Nie będę gorszy. Dostępny w shiningcar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinezzg Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Co się dzieje z dostępnością Petesa? Co wchodzę w jakiś sklep to widzę jego brak w mr cleaner byłem chyba w czwartek i stał na półeczce sobie taki sam ...samotny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mess Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Dach tydzień po aplikacji Pierwsze mycie auta od położenia, pogoda nie rozpieszcza (7*C ) Ogólnie jestem zadowolony z efektu Pete's-a, ale brak mi porównania bo to pierwszy wosk jaki sam kładłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miHoo79 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 lakier przed korekta (czekam na malowanie) Wet mirror finish maszynowo a potem Pietrek 2 warstwowo Lakier fabryczny LA5G jeśli to ma jakiekolwiek znaczenie. Punto też dostało powyższą konfigurację. Ogólnie szału nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Coś tam widać ale zdjęcia z kalkulatora chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miHoo79 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Kliknij na foto i powiększ, ale racja foto robione mikrofalówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Po korekcie będzie dużoooo lepiej wosk też pokaże pazur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miHoo79 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Po korekcie będzie dużoooo lepiej wosk też pokaże pazur To to ja wiem ale po korekcie pójdą inne smarowidła, których teraz szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkolm Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 To to ja wiem ale po korekcie pójdą inne smarowidła, których teraz szkoda wydaje ci się że szkoda, ja tak uważałem jak kupiłem pierwszego zymola, zrobiłem dwie aplikacje a teraz się kurzy bo są inne jeszcze droższe woski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zdjęcia zdjęcie robione prodiżem w pochmurny dzień: Fajne zdjęcia porządnym aparatem dopiero za 2 tyg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Najs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miHoo79 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 To to ja wiem ale po korekcie pójdą inne smarowidła, których teraz szkoda wydaje ci się że szkoda, ja tak uważałem jak kupiłem pierwszego zymola, zrobiłem dwie aplikacje a teraz się kurzy bo są inne jeszcze droższe woski Po korekcie sobie pobazgram palcami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Wszyscy się chwalą więc nie będę gorszy. Dodo Lp i Pete's 53. Zdjęcia z kalkulatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miHoo79 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 ADM olać Pietrka smaruj woza nowym mazidłem od Arka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 miHoo79, czekam na HDC i w pierwszej wolnej chwili przystępuję do rytuału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mess Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Jaki polecicie cleaner pod Pete's-a ? Ostatnio użyłem AG SRP, ale jakoś mi średnio przypadł do gustu(mam wrażenie że jest ścierny i nie używał bym go co miesiąc, dwa) mam wrażenie że jest mało wydajny (zwłaszcza na bawełnianym padzie - teraz będę mieć tri-color Chemicznych). Czy trzeba pomyśleć o jakimś sealancie po cleanerze ? Fajnie by było to na tyle uniwarsalne rozwiązanie by móc na zimę pod Colli 476s dać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Pod Pete sprawdza sie Dodo LP, a pod Colli IPA starczy ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mess Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Fancivi hmmm, cena jest dość znaczna jak na mój budżet. DODO JUICE LIME PRIME LITE - i aplikator piankowy lub bawełniany (większy taki kwadratowy) nadadzą się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Fancivi hmmm, cena jest dość znaczna jak na mój budżet.DODO JUICE LIME PRIME LITE - i aplikator piankowy lub bawełniany (większy taki kwadratowy) nadadzą się? Tak. DJ LPL to świetny cleaner - wiem to z autopsji. Co do aplikatora to polecam piankowy taki jak Meguiar`s Soft Foam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi