Skocz do zawartości

Chemical Guys Pete's 53'

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 265
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Tomek, Dzięki

Co do kurzu to auto było woskowane w niedziele, raz nim jeździłem od tej pory ok 50 KM,

fotki kropelkowania były robione na nie dotykane auto od niedzieli pewnie widać czy jest kurz czy nie, w mojej ocenie naprawdę znikome ilości.

Pozdro

• 4 tygodnie później...

Witam wszystkich :) Jesli chodzi o moje spostrzeżenia to ten wosk jest zajefajny :) Autko przeleciałem cleanerem i gdzieniegdzie UC, mała korekta, a później wosk. Wszystko co napisał Łukasz to prawda :) a ja moge dodac jeszcze ze po nałożeniu powierzchnia jest na maxa śliska. Co do samej aplikacji to easy on\ easy off - celująco :) Naprawdę bardzo fajny wosk. Jestem w 100 % zadowolony :) No i ten zapach, sąsiad sie pytał co tak ładnie w powietrzu pachnie :):D fotki z telefony wiec jakość taka sobie < sory>

6.jpg.e251f8cd39d591bdf37b793fd83951ca.jpg

5.jpg.6620e6ccfe835553634922e969f569e7.jpg

4.jpg.7faacdd344cea533eb85b85e219c276d.jpg

3.jpg.39963d13a8b25a7d3812496a7e994d40.jpg

2.jpg.d736dd1033f3efbad79745a43a62b6ce.jpg

Łukasz-no1, jak sie u Ciebie trzyma ?:)

Jakoś nie sprawdzałem bo Red-a zaaplikowałem :)

Witam wszystkich :) Jesli chodzi o moje spostrzeżenia to ten wosk jest zajefajny :) Autko przeleciałem cleanerem i gdzieniegdzie UC, mała korekta, a później wosk. Wszystko co napisał Łukasz to prawda :) a ja moge dodac jeszcze ze po nałożeniu powierzchnia jest na maxa śliska. Co do samej aplikacji to easy on\ easy off - celująco :) Naprawdę bardzo fajny wosk. Jestem w 100 % zadowolony :) No i ten zapach, sąsiad sie pytał co tak ładnie w powietrzu pachnie :):D fotki z telefony wiec jakość taka sobie < sory>

Czyli grono zadowolonych Użytkowników Tego wosku rośnie :):good:

I można powiedzieć że jest dobry i na jasne lakiery i ciemne,

no i pewnie zauważyłeś że wydajność wosku jest BDB bo idzie go na auto tyle co nic :-]

Z zapachem miałem to samo :roll:

I tak z ciekawości jaki masz nr Wosku (w sumie to tylko chwyt marketingowy)?

0489/5000 u mnie.

Pozdrawiam

rzeczywiście prawie nic nie poszło na aplikację, chyba więcej było na aplikatorze niż na samym aucie :) Co do numeru to znajduje się on na tej naklejce, a jak otwierałam wosk to przekręciłem wieko i rozwaliłem naklejkę nie zwracając uwagi na nr no i oczywiste wyrzuciłem ja, a reszta została na wieczku, dopiero później skojarzyłem, ze jest tam nr ale jak mnie oczy nie mylą to bylo ponad 1000 :)

Witam

Dzisiaj walczyłem z autkiem ale przygotowałem pod Pete's 53 "

lepiej powierzchnię czego nie było przy ostatnim razie iii szczena mi opadła :-]

Oto efekt :-]

Mycie, glinka, PB Professional Polisch, PB White Diamond, Pete's 53" :roll:

p1040863.th.jpg p1040866.th.jpg p1040899n.th.jpg

Pozdrawiam

Evo, dla ścisłości Felga Tomason TN1, spoiler oryginalny z najnowszego Focusa RS :-]

Dach będzie leciał na czarno :)

pro rider, Tak jest pierwsze foto Miażdży

aro_77, duży opór przy pracy z aplikatorem z MF, zapach spoko cytrusowy

Pozdrawiam

• Partner forum

Evo, Dużo rzeczy rozważamy ;) Tylko na razie oczekujemy na odpowiednią współpracę z dostawcą CG i wszystko na dobrej drodze więc CG za jakiś czas powinno być tylko jeszcze konkretnej daty nie znamy ale może przed wakacjami :good:

• 1 rok później...