Sucre Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Witam, jestem na etapie kupna tabletu. Interesuje mnie raczej coś lepszego i markowego. Tablet potrzebny mi podczas wyjazdów za granicę. Dobrze żeby można było korzystać z internetu oferowanego przez zagraniczne sieci, i fajnie jakby sprawdzał się jako dobra nawigacja. Co byście polecili?? Dodam że do tej pory miałem bardzo małą styczność z tymi urządzeniami i jestem w temacie zielony. Może warto kupić tablet w którejś z polskich sieci komórkowych?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Trzymałbym się z dala od wszelkich umów operatorskich. Ode mnie iPad Air ew. mini w zależności od tego jakiej wielkości potrzebujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mily Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 tak jak Geno napisał: iPad Air nic innego szkoda bawić się w pozostały syf... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Hehe sprzet z najwyzszej polki. Ostatnio w gazetce z media rzucil mi sie w oczy tablet lenowo, wygladal nawet ciekawie. Mial z nim ktos stycznosc?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarrciN Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 jeśli pierw weźmiesz do ręki ipada, to później każdy inny tablet będzie Ci się wydawał plastikową zabawką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poirot Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 <2000 zł Sony Xperia Z pierwszej generacji + etui przyklejane do tylnej ścianki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Ode mnie też głos na Ipada, mam mini i jest świetny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comando Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 A ja odradzam apple. Mam new ipad i po którejś aktualizacji softu przestały mi się pokazywać filmiki na forach. W serwisie nie potrafią tego naprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatthewG Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 comando, mam ten sam problem na iphonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarrciN Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 przeglądarka puffin, obsługująca flasha rozwiąże wasze problemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comando Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 MarrciN, nie chodzi o brak flasha. Po prostu nie pokazuje okienka z filmem. Jak się poczeka jakieś dwie minuty i kliknie w białe pole gdzie powinien być przycisk play, otwiera się film. MatthewG, też tak otwierasz filmiki czy u mnie jest inny zonk ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Ja na ajponie/ajpadzie nie otwieram i już. Co ciekawe vimeo, wszelkie tvny i inne serwisy działają w 100%, to jest błąd Safari. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatthewG Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 comando, ja mam biały kwadrat. Czasami jak się poczeka chwilę to się chyba pokazują. O dziwo ten problem tylko na forach występuje, na zwykłych stronach tego nie zauważyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes12 Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Sucre, no wiec tak jak wyżej, warto zainwestować w iPada. Mam mini retina i to jest najlepszy tablet z jakim miałem do czynienia. comando serwis? To błąd safari . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 To ja od siebie polecam asusa transformera t100 , bo to i małe i funkcjonalne. Chcesz to masz klawiaturkę , klikasz i masz tablet i to z pełną windą 8.1(pakiet ofice też na pokładzie) , a nie jakimś androidem, no i bateria trzyma 9-11h (wifi non stop) . Kilka tańszych tabletów też miałem i jak dotychczas Samsung Tab się ostał jako umilacz podróży dla synka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tworek Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Dobra, a co polecicie dla 5 latka, którego potrzeby to jakaś gra ewentualnie jakaś bajka w wolnych czasie (podróż, działka). Nie chciałbym wydawać kroci, bo nie wiem ile on się tym pobawi, albo inaczej... ile tablet z nim wytrzyma Ważne, aby proste gry i bajki chodziły płynnie. Ewentualnie jakieś Wi-Fi też by się przydało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comando Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Mathew u mnie to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarrciN Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 comando, tj. grzes12 tutaj pisał, jest to błąd safari. Na innych przeglądarkach ten błąd nie występuje (sprawdziłem właśnie na chrome i puffin) Tworek, dla dziecka to chyba coś najtańszego co spełnia Twoje wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barman Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 mam samsunga p7320 z LTE i nie narzekam, do neta, gier starczy, nawiguje też dobrze. Jak go kupowałem to tylko on miał modem LTE w rozsądnej kasie, a mam go 1,5 roku. Bateria ok 5-7godzin użytkowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comando Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 MarrciN, Czy darmowa wersja puffin obługuje flasha ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarrciN Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 ja mam płatną wersję, a z tego co wyczytałem to wersja free ma blokadę na obsługę flasha w godzinach szczytu tzn. od 8 do 16 Puffin Free is the free version of the Puffin family and supports Adobe Flash over cloud during "off-peak hours" from 8AM to 4PM (subject to change without prior notice). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comando Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Później też ma. Chcą 68 centów za 6 miesięcy zdziercy Na szczęście coraz mniej playerów jest na flashu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajko Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Z racji że siedzę trochę w temacie ogólnej elektroniki i gadżetów śmiało mogę polecić coś ze stajni Sony lub Samsunga ostatnio zaskoczył mnie miło sprzęt Asus'a , co do Ipada się nie wypowiem bo miałem mało czasu na zabawę z nim ale ogólnie jestem anty Apple . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 3 Maja 2014 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Z racji że siedzę trochę w temacie ogólnej elektroniki i gadżetów śmiało mogę polecić coś ze stajni Sony lub Samsunga ostatnio zaskoczył mnie miło sprzęt Asus'a , co do Ipada się nie wypowiem bo miałem mało czasu na zabawę z nim ale ogólnie jestem anty Apple . Jest cos 10" do kwoty 1600 wartego uwagi z ich oferty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Jest cos 10" do kwoty 1600 wartego uwagi z ich oferty ? polecam asusa transformera t100 , bo to i małe i funkcjonalne. Chcesz to masz klawiaturkę (laptopik) , klikasz jeden klawisz odblokowujący i masz tablet 10" i to z pełną windą 8.1(pakiet ofice też na pokładzie) , a nie jakimś androidem, no i bateria trzyma 9-11h (wifi non stop) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi